| نظرسنجی: تبعض جنسیتی ، بر ضد ِ زن یا مرد ؟! این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| نتایج این نظرسنجی را بعد از رای دادن می توانید مشاهده کنید | |||
| تمام | 11 رأی | 100% | |
|
تبعض جنسیتی ، بر ضد ِ زن یا مرد ؟!!! (( گفت و گو محور ))
|
|
۵:۳۰, ۱۹/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۱ ۷:۱۹ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
نقل قول: پست اول این تاپیک هیچ واقعیتی رو ثابت نمیکنه.جز حرفهای به اصلاح "خاله زنکی". جناب راستین: پست اول جناب بلو تمامی درست است. نقل قول:هرچندتا زن ِ دائم و موقت که بخوان میتونن بگیرن ... حق حضانت ِ بچه و حق طلاق هم که ماله مرده ...... حتی اگه شوهرامون هم اجازه ندن ما نمیتونیم خونه ی مامانمون بریم ! حالا هم که جدیدا" یه قانونی تصویب کردن که زنی که ازدواج نکرده تا 40 سالگی اگه از کشور نمیتونه خارج بشه مگه اینکه پدرش اجازه بده نوشته های بالا قانون کشور ایران است. البته اگر شما قانون کشور را اباطیل و حرفهای خاله زنکی می دانید که بسیار از شما متشکرم! نقل قول: اینهادردودل های شخصی است وپاسخ ثابتی هم نداره.والبته هیچ ربطی هم به تبعیض جنسیتی نداره. درباره مردان این حرف شما درسته. در خصوص مردان هیچ تبعیض جنسیتی که قانونی باشد وجود نداره و نوشته های بلوی عزیز فقط درد دل است. نقل قول: یکی از دوستان تعریف میکردن که یکی از آشنا ها در یه محلی کار میکرده ولی یکی حالا سر یه کینه یک پروفایل از او میسازه با عکس ایشون.ایشون رو فاحشه اعلام میکنه و آدرس محل کارش رو هم مینویسه که فلان جا من رو ببینید. ننوشتید آن آشنا زن بوده یا مرد (دوباره مانند بحث صیغه نیایید بنویسید من جنسیت ننوشتم منظورم شاید مرد بوده) بهرحال کسی مرد را فاحشه اعلام نمی کند. پس منظورتان زن بوده. اگر قرار باشد با هر تهمتی که ثابت نشود کسی را از کار اخراج کرد که حماقت روسای آن شرکت یا اداره را می رساند! بر اساس کدام مدرک اینان مطمئن شدند که ایشان فاحشه است؟ الان همه به نت دسترسی دارند. خیلی راحت می توانند هزاران دروغ و شایعه درباره همه پخش کنند! کسی که بخواهد به تمامی نوشته های نت اعتماد کند باید خودش را به دیوانه خانه معرفی کند. ![]() درباره ساخت پروفایل: اتفاقا در سایتی بودم که کسی نمی توانست با من مناظره کند رفتند پروفایلهایی با عکس و مشخصات من ساختند و با تقلید از نگارش من شروع به نوشتن مزخرفات کردند!!!!!!! (از آن موقع به بعد نگارش و بیانم را تقریبا عادی و مشابه بقیه مردم! می نویسم!!! )البته تعداد کاربران آن سایت بسیار بالا بود. با وجود این اکثرا فهمیدند آن فرد من نیستم و پروفایلهایش با گزارشات اعضای سایت حذف شد!!!!!!!!!! (البته عکس گذاشتن همه اش بد نیست. کلی خواستگار پیدا کردم!!!! البته پیشنهاد دوستی هم زیاد بود! )نقل قول:طرف آبروش که رفت هیچ نقل قول: وقتی که به خواهر شما تهمت زدند میفمی چی میگم دقیقا دو نقل قول بالا تبعیض جنسی علیه زن را اثبات می کند. چرا؟ چون در جامعه ایران یک زن باید مانند فرشته ها باشد. اگر کوچکترین اشتباهی مرتکب شود راه برگشت ندارد و از سوی خانواده و جامعه طرد می شود. وقتی خدا میگوید اگر هزاران بار توبه کنید و بشکنید باز امیدوار باشید چرا در جامعه من زن با یک اشتباه آینده و زندگی اش نابود می شود؟ همین نشانگر بی عدالتی درباره قضاوتهای نابجا درباره زن است! همین است که زنان می ترسند عکسشان را بگذارند که کسی سوءاستفاده نکند. چون اگر سوءاستفاده بشود به دلیل فرهنگ پایین جامعه، به دلیل تبعیض علیه زنان دیگر راه برگشتی نیست! پس مشکل از عکس گذاشتن نیست. مشکل از حقارت فکری کوته فکران است که تصور می کنند اگر دختر اشتباهی مرتکب شد دیگر باید بمیرد! مشکل این است که اگر گفته شد دختری فلان جا خندید و فلان کار را کرد دیگر زندگی آن دختر به اتمام رسیده چون دیگر نه کسی با او ازدواج می کند و نه آبرویش بر می گردد. چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینهمه فرق چرا؟ پسران به زندان هم می روند و هزاران کار خلاف می کنند اما بعد ؟؟؟ روایت است اگر کسی را دیدی که گناه کرده فردا به او به چشم گناهکار نگاه نکن شاید شب توبه کرده باشد! اما در جامعه ما زن حق اشتباه کردن ندارد! اگر اشتباه کرد یعنی باید خودش را زنده بگور کند.
اما یک پسر معتاد؛ دزد، خلافکار و ..... اگر به راه راست برگردد تشویق هم می شود و نمونه بارز اراده محسوب می گردد!!!!!!
چون از سوی تمامی جامعه طرد می شود. (این یعنی تبعیض جنیستی) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

رفتند پروفایلهایی با عکس و مشخصات من ساختند و با تقلید از نگارش من شروع به نوشتن مزخرفات کردند!!!!!!! (از آن موقع به بعد نگارش و بیانم را تقریبا عادی و مشابه بقیه مردم! می نویسم!!!
)