| نظرسنجی: تبعض جنسیتی ، بر ضد ِ زن یا مرد ؟! این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| نتایج این نظرسنجی را بعد از رای دادن می توانید مشاهده کنید | |||
| تمام | 11 رأی | 100% | |
|
تبعض جنسیتی ، بر ضد ِ زن یا مرد ؟!!! (( گفت و گو محور ))
|
|
۷:۱۰, ۱۹/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۱ ۷:۳۵ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۱۹/دی/۹۱ ۱:۴۰)Amirsaeed نوشته است: مگه شما در معرض این اتهام قرار گرفته ای!! که شما میفهمی و من نمیفهمم؟؟ بله بارها شبیه به این اتفاق ها برای اطرافیانم افتاده یا از تجربه های مردم استفاده کردم که برای مثال گفتم از داستان جناب black استفاده کنید آدم عاقل هیچ وقت کاری رو نمیکنه که باعث مشکلات برای خودش بشه و منافعش در خطر باشه (منتها بعضی مواقع منافع اخروی ادم در خطر هستش و نباید اون رو به منافع مادی ترجیح داد) شما انگار توی دنیای دیگه ای زندگی میکنی اگر خیلی دوستان و محیط بافرهنگی داری عکس خواهرتون رو بین مردم پخش کنید عواقبش رو هم ببینید . اون عکس بالا هم گذاشتید دلیل نمیشود یک دختر ریسک بکند و عکس خودش رو برای پروفایلش انتخاب بکنه و بعد درس عبرتی بشه مثل هزاران درس عبرت دیگه که توی دادگاه دنبال آبروی رفتشون میگردن یا تا اخر عمر بار روانی یک سوء استفاده در اثر سهل انگاری خودشون رو به دوش میکشن شما حاضری در خونه ات رو همیشه باز بزاری و بعد توقع سوء استفاده ی یک درصد از جامعه که دزد هستند رو نداشته باشی؟؟؟ (۱۹/دی/۹۱ ۵:۳۰)ایرانی نوشته است: دقیقا دو نقل قول بالا تبعیض جنسی علیه زن را اثبات می کند. چرا؟ جالب هست از یک نقل قول نامربوط از من به نتیجه ابتذال و تبعیض جنسی در جامعه ما رسیدید در حالی که کاملا بحث نقل قول من هم چیز دیگری هست به نظر من شما در افسانه سرایی به جای بحث کردن مهارت بیشتری دارید جناب خانم ایرانی یک بار دیگه هم گفتم قرار نیست شما در خونه ات رو باز نگه داری و انتظار سوء استفاده ی یک درصد از مردم(دزد ها) رو نداشته باشی (ایندفعه با فونت درشت نوشتم شاید دست از افسانه سرایی برای این جامعه برداشتید) |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: mardom.jpg]](http://www.mihansalam.com/wp-content/uploads/2012/08/mardom.jpg)