|
تحلیل یا تقلید...
|
|
۱۴:۱۲, ۲۲/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۱ ۱۴:۱۵ توسط آشفته.)
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
(۱/آذر/۹۱ ۱۸:۵۵)فرهاد55 نوشته است: سلام فرهاد جان سلام مجدد داشتم اين تاپيك رو مرور ميكردم كه رسيدم به اين پست (۱/آذر/۹۱ ۱۸:۳۱)فرهاد55 نوشته است: سلام و احساس كردم كه بايد تشكري از شما بكنم اون موقع كه گفتي شريعتي با ارتداد و جهاد (؟؟؟؟؟؟؟؟؟) مخالفه!! خيلي تعجب كردم. از طرفي هنوز اين مقاله رو نخونده بودم. تصميم گرفتم كه حتما پيداش كنم و بخونم. چون غير ممكن بود شريعتي اي كه هميشه ميگه جهاد جهاد جهاد و هدف زندگي رو شهادت ميدونه، بياد و با جهاد مخالفت كنه!! رفتم مقاله رو خوندم و .... الان هنوز هم متعجبم كه شما از كجاي اون مقاله به مخالفت با جهاد پي بردي؟؟ جل الخالق!! اما ممنونم كه باعث شدي اين مقاله گوهربار رو هم بخونم. (۱۵/آذر/۹۱ ۱۰:۰۳)آشفته نوشته است: سلام مجدد به همه دوستان سلام مجدد به همه دوستاني كه تا اينجاي بحث رو دنبال كرده اند. حقيقتش من هنوز كلي سوالم. اما بايد اعتراف كنم كه در مورد تحريف اسلام عجول بودم. اسلام تحريف نشده. حداقل تا الان. فقط برخي احكامش متروك مونده. خب فكر ميكنم اصول عقايدم رو به عنوان يك شيعه بيان كرده ام. اگه ابهامي داريد خودتان (مخاطبم علي الخصوص فرهاد عزيز است) بحث را دنبال كنيد. التماس دعا... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |