|
اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود
|
|
۲۲:۱۴, ۲۳/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۱ ۲۲:۲۰ توسط جویای حقیقت.)
شماره ارسال: #568
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم فایلهای تصویری مراسم یادواره شهدا در ساری رو از طریق لینک زیر می تونین دانلود کنین . کیفیت فایلها ، متوسط به بالا هست و تا اونجایی که میتونستم ، کیفیت رو مطلوب در نظر گرفتم . همین ابتدای کار یه عذرخواهی میکنم به خاطر مشکلات تصویری (میکس و مونتاژ) و مشکلات صوتی ؛ چون تنها مواردی که در اختیار ما نبود ، همین دو مورد بود . صدابرداری و تصویربردای از کنترل ما خارج بود . به بزرگواری خودتون ببخشید . دوستان اگه مشکلی دیدن ، اعلام کنن تا حقیر این مشکل رو برطرف کنم . به درخواست یکی از دوستان فایلها رو در پرشین گیگ آپلود کردم که نه مشکلی در حذف کردن داشته باشیم و هم سرعت دانلودش خوبه .
دوستان عزیزم اگه با کیفیت پائین تر و یا بالاتر خواستن ، یه پیغام خصوصی بدن تا نحوه ارسال رو براشون توضیح بدم . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دانلود کتاب مخفی یهود ” کتاب نبوئت هیلد “ | ANTI satan | 10 | 9,615 |
۳/آذر/۹۶ ۰:۰۰ آخرین ارسال: سعدی |
|
| محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا « | ghadimi2 | 229 | 125,910 |
۲۵/دی/۹۵ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: montazer |
|
| بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) | وحید110 | 506 | 247,138 |
۲۱/فروردین/۹۵ ۱۱:۰۲ آخرین ارسال: Morteza00 |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 62,279 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| استاد رائفی پور در ویکیپدیا | mughniyyah | 19 | 20,533 |
۸/آبان/۹۴ ۲:۰۴ آخرین ارسال: مسعود.ازادی |
|
| چرا رسانه ملی از استاد رائفی پور استفاده نمی کند؟(گفتگو محور | neyestan23 | 47 | 24,002 |
۵/تیر/۹۳ ۱۹:۱۵ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,999 |
۲۵/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۴ آخرین ارسال: nilufar7676 |
|