کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بررسی بازی های رایانه ای دینی
۱:۵۹, ۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار

بازي هاي ويدئويي رايانه اي (VCGs) به صنعتي عظيم بدل شده است. به طوري كه بايد از اقتصاد سياسي اين بازي ها سخن گفت . با شكل گيري بازي ها ي رايانه اي آنلاين كه همزمان هزاران نفر را وارد بازي مي كند، افراد زيادي از طريق هزاران سرور وارد اين بازي ها شده اند و اجتماعات بسياري را شكل داده اند. تعاملي بودن و آزاد بودن بازيگران و كاربران در ترسيم كاراكتر ها و تغيير طرح داستان از جمله عوامل جذابيت اين بازي هاي اينترنتي است.

از ديگر سو، بايد به اين نكته اشاره كرد كه اين بازي ها يكي از سرگرمي هاي اصلي داخل خانه كودكان و نوجوانان به شمار مي رود. صنعت بازي هاي رايانه اي از طريق پركردن اوقات فراغت كودك ان نقش مهمي در فرهنگ كودكان پيدا كرده است، اما نگراني هايي نيز درباره اين بازي ها به وجود آمده است . از جمله بايد به ترويج فرهنگ مصرف گرايي، خشونت و سكس در اين بازي ها اشاره كرد .




[تصویر: God-of-War-2.jpg][تصویر: taken-6--JagoDunya.jpg]



[تصویر: game.violance.jpg]


نگراني والدين درباره اينكه اين بازي ها فرزندان آنان را به شدت تحت تأثير قرار مي دهد و از آنان موجوداتي خشن، با اخلاق جنسي فاسد مي سازد؛ سياستمداران، منتقدان و سازندگان بازي ها را به تفكر درباره آثار و پيامدهاي اين بازي ها واداشته است.




در این میان با توجه به اثرگذاری بسیار زیاد بازی های رایانه ای باید کوشید تا بستری مناسب را برای تولید بازی های دینی فراهم نمود تا بتوان در این بازی ها ارزش ها و هنجارهای دینی را آموزش دهیم.


ابتدا تعریفی مقدماتی از بازی های دینی:

بازي هاي ديني بازي هايي است كه قصد آن انتقال و دروني كردن ارزش ها و هنجارهاي ديني از طريق آشنايي كودكان و نوجوانان با محتواي كتاب مقدس، زندگي پيامبران و مقدسان، تاريخ ظهور و گسترش دين و ترويج اخلاق ديني است .




در این تاپیک قصد داریم تا با محوریت قرار دان مقاله ای تحت عنوان تعاملي بودن و بازبودگي در بازي هاي رايانه اي ديني که توسط مسعود کوثری استاديار گروه ارتباطات دانشگاه تهران و به کوشش دفتر پژوهش های رادیو صورت گرفته، به بررسی بازی های رایانه ای دینی بپردازیم و ببینیم با چه راهکارهایی می توان موجب بهبود تاثیرگذاری ارزشهای دینی در این بازیها شد.


امضای مجید املشی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، عبدالرحیم ، rastin ، كارمند پيمانی ، محب الزهرا ، سید ابراهیم ، soshiant ، heaven ، black ، mohamad ، am_po ، Admirer ، Islam ، Havbb 110 ، میثاق ، مفقود الاثر ، منادی حق
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
بررسی بازی های رایانه ای دینی - مجید املشی - ۱/بهمن/۹۱ ۱:۵۹

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  عدم پخش مناسب بازی های رایانه ای amirabdi 2 1,859 ۲۸/خرداد/۹۴ ۶:۰۰
آخرین ارسال: Mitsonary
Lightbulb بررسی توهین به بانو فاطمه زهرا(سلام الله علیها) در یک بازی کامپیوتری neyestan23 10 6,593 ۳۰/تیر/۹۳ ۱۱:۳۲
آخرین ارسال: Bidel.s
  کودکانی که قربانی اعتیاد والدین به بازی رایانه‌ای می‌شوند ! SAViOR 0 1,399 ۲۸/تیر/۹۳ ۶:۱۳
آخرین ارسال: SAViOR
  پیشنهادات و انتقادات بخش صنعت سرگرمی و بازی های رایانه ای محب الزهرا 15 12,452 ۳۰/دی/۹۲ ۱۶:۵۱
آخرین ارسال: درست پسند
Bug نقد و بررسی بازی تحسین شده - Last of Us نهج النور 36 21,120 ۲۰/تیر/۹۲ ۹:۳۴
آخرین ارسال: ELENOR
  مروری بر جدیدترین بازی‌های رایانه ای ایرانی ali0077 3 3,426 ۲۴/خرداد/۹۲ ۳:۴۵
آخرین ارسال: PWLG
  جنگ نرم در بازی های رایانه ای محب العباس 8 8,022 ۱۶/اسفند/۹۱ ۲۳:۳۲
آخرین ارسال: آناستازیا

پرش در بین بخشها:


بالا