|
کارگاه خلاقیت
|
|
۹:۵۵, ۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام با اجازه ی nina ی عزیز یه جمع بندی می کنم. سوال : تصور کنید یه سینما دارید در یک شهری که جمعیت متوسط داره، میخواید درامدش رو زیاد کنید،چه کارهایی به ذهنتون میرسه؟؟ 1-سانس های نصف قیمت واسه مدارس 2-بین خریداران بلیت قرعه کشی می کردم ، بعد می گفتم در روز بعد نفر برنده رو اول فیلم نشون داده میشه! (این جوری یک بار می اومدند برای برنده شدن ، یک بار میان برای این که ببینن برنده شدن یا نه ، عکسشون هست یا نه)) 3-پول می گرفتم وسط فریم های فیلم subliminal message می گذاشتم (البته این یکی باید استفتاء بشه!) 4-یک سری خوراکی می خریدم ، توی فروشگاه می فروختم ، با سود کم ، برای این که یک سری آدم شکمو بگن هم بریم فیلم ببینیم هم خوراکی ارزون بخوریم. 5-اسم مشتری ها رو می نوشتم ، بعد هر چند وقت یک بار ، اگر می دیدم یکی چند وقته نمی آد ، بهش پیامک می دادم می گفتم می تونی با یک بلیت دو تا فیلم ببینی (الکی می گفتم برنده شدی (دروغ نمیشه ها ، چون در یک معیار دیگه ای برنده شده)) تا اعتیادش به سینما کم نشه. 6 - یک سیر کاهشی برای قیمت بلیت ها می گذاشتم ، که با افزایش تعداد فیلم در هفته یا ماه یا هر دوره ای ، قیمت بلیت کمتر بشه ، تا مشتاق بشند به مشاهده بیشتر فیلم و .... 7-برای فیلم بین های حرفه ای، دوره های بررسی فیلم های کارگردان های معروف میذاشتم 8-و ماهی یک بار ،از عوامل فیلم دعوت میکردم بیان و فیلم رو نقد کنند 9-کارگاه های فیلم نامه نویسی و فیلم برداری و عکاسی میذاشتم،بازیگری نمیذاشتم چون دردسر داره 10-تو سینمام فیلم های هالیوودی پخش میکردم(البته با سانسورها!) بعد بالا سر درش مینوشتم همراه با بررسی و تحلیل نماد های فراماسونری! 11- چون بچه ها می تون در آوردن خانواده ها به سینما موثر باشن،به کسانی که با بچه هاشون میان به بچه ها شکلات یا ... می دادم. 12- استفاده از تخفیفات ویژه در ایام اعیاد و مناسب ها. 13- از این عروسک ها هست که یکی می ره توش و برای تبلیغات جلوی شهربازی ها و ... استفاده میشه، می ذاشتم جلوی سینما و مردم رو دعوت می کردم به تماشای فیلم. 14- به ازای مثلا 5 تا بلیط یه بلیط رایگان می دادم اینجوری اگه 3 نفر باشن می شن 5 تا ![]() 15-فیلم های پر طرف دار قدیمی رو هر دفعه با قرعه کشی هدیه میدادم 16- هر از چندگاهی فیلمای قدیمی رو با انتخاب مردم با یک چهارم قیمت اکران می کردم (البته اگه این کارار تو این صنف ممنوع نباشه )15- اگه به بدبختی میفتادم دیگه اجازه فیلم برداری می دادم ![]() در پناه حق موفق باشید یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |