|
طرح حفظ تالاري قرآن
|
|
۱۰:۵۳, ۱۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #185
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دهه فجر مبارک![]() برنامه ی پیشنهادی : از شنبه 14 بهمن لغایت جمعه 20 بهمن شنبه : مرور آیات 1-9 سوره ی نازعات و سوره ضحییکشنبه : مرور آیات 10-14 سوره ی نازعات و آیات 1-11 سوره لیل دوشنبه : مرور آیات 15-19 سوره ی نازعات و آیات 12-21 سوره لیل سه شنبه : مرور آیات 20-26 سوره ی نازعات و آیات 1-8 سوره شمس چهار شنبه : مرور آیات 27-33 سوره ی نازعات و آیات 9-15 سوره شمس پنج شنبه : مرور آیات 34-39 سوره ی نازعات جمعه : مرور آیات 40-46 سوره ی نازعات و آیات 1-7 سوره بلد قرار بر این بود که سه شنبه هفته قبل برنامه ادامه پیدا کند اما چون فقط دو نفر از دوستان جواب پیام مرا دادند بالاجبار تا پایان این هفته برنامه مرور قرار می دهیم تا امتحانات دوستان به اتمام برسد.
اگه مشکلی درمورد برنامه حس می کنید حقیر رو قابل بدونید و در همین تاپیک اطلاع بدید. در چند مورد از دوستان کمک می خواهم: 1- قرار بود یکی از دوستان برای برنامه ریزی اعلام همکاری کند پس چه شد من منتظرم باور کنید کار خیلی مشکلی نیست. 2- لطفا تجربیات حفظ خود را از طریق تاپیک در اختیار دیگران هم قرار دهید. 3- لطفا تا پایان این هفته گزارشی از وضعیت خود تا پایان دور اول حفظ که جز 30 ام می باشد ارائه دهید(از طریق تاپیک یا پیام خصوصی) برای اجبار به همکاری مجبورم تهدید کنم کسانی که گذارش ندهند در لیست معلق می شوند. 4- منتظر پیشنهادات دوستان برای شروع جز جدید اعم از نحوه برنامه ریزی و مرورها و کدام جز هستم(دوستان اگه نظر خاصی در رابطه میزان محفوظات در یک نوبت و سرعت حفظ دارند لطفامتذکر شوند). در پناه حق موفق باشید یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |