۸/مهر/۹۱, ۱۱:۴۹
يا حق...
سلام ...
اين يه دعوته برا اونايي كه مثل من چند بار سعي كردن قرآن حفظ كنند اما نتونستن... اين يه دعوته ويژ ست برا اونايي كه بعد از چند بار سعي تونستن و حالا استادايين برا خودشون... من دست همراهي مي خوام از اونايي كه مثل منن... و دست ياري از اونايي كه از ما جلو زدن... دوستايي كه به اين افتخار نايل شدين لطفا تجربه هاتون رو باما در ميون بذارين ... لطفا روش هاي حفظ رو يادمون بدين... پيشاپيش ممنون از لطفتون. دوستايي كه مثه خودمين بياين يه گروه درست كنيم به همراه برنامه ريزي براي حفظ... منتظرم... .
تاپیک تدبر در قرآن (مخصوص طرح حفظ تالاری)
: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-22...#pid166793
اساتید گرامی طرح : خانم غفران غ و آقایان Agha sayyed و این المنتظر
دوستانی که در طرح اعلام همکاری کردند: ( اعضای فعال طرح , اعضای معلق)
در پناه حق موفق باشید
یاعلی (علیه السلام) مدد
سلام ...
اين يه دعوته برا اونايي كه مثل من چند بار سعي كردن قرآن حفظ كنند اما نتونستن... اين يه دعوته ويژ ست برا اونايي كه بعد از چند بار سعي تونستن و حالا استادايين برا خودشون... من دست همراهي مي خوام از اونايي كه مثل منن... و دست ياري از اونايي كه از ما جلو زدن... دوستايي كه به اين افتخار نايل شدين لطفا تجربه هاتون رو باما در ميون بذارين ... لطفا روش هاي حفظ رو يادمون بدين... پيشاپيش ممنون از لطفتون. دوستايي كه مثه خودمين بياين يه گروه درست كنيم به همراه برنامه ريزي براي حفظ... منتظرم... .
******************************************************************************************************
با تشکر از همه ی عزیزانی که به این طرح کمک کردند و کمک می کنند.تاپیک تدبر در قرآن (مخصوص طرح حفظ تالاری)
: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-22...#pid166793اساتید گرامی طرح : خانم غفران غ و آقایان Agha sayyed و این المنتظر
دوستانی که در طرح اعلام همکاری کردند: ( اعضای فعال طرح , اعضای معلق)
1- nina
2- farzaneh s
3-freewish
4- تازه مسلمان
5- عبد
6- یا ثارالله
7- Hadith
8- meshkat
9-anti dajjil
S!lenced -10
11- V-E
12- merrijiani