|
سوال ِ بزرگ !!
|
|
۱۳:۲۰, ۱۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
میگم اینجا کی به کیه ؟؟؟ هر کسی داره جواب یک نفر دیگه رو میده ، به نظرم از موضوع پست اول هم دور شدید .
بنده برای اثبات حقانیت قرآن دو راه میبینم : 1. حکمت خدا اگر ما پذیرفته باشیم ، که خدا بنابر حکمتش ، خلقتی رو انجام داده و بر اساس اون حکمت باید مخلوقات رو به سمت هدف هدایت کند ، عدم وجود هدایت کننده برای مخلوق ، حکمت خدا رو نقض میکند . خب طبق این استدلال باید همواره و در تمام زمان ها هدایت کننده برای انسان وجود داشته باشد . که ( انصافا حقیقت رو بخوایم بگیم ) به ما گفتند اون هدایتگر دین است که قرآن هم جز لاینفک دین محسوب میشه . 2. بحث تاریخی خب حالا مبحثی مطرح میشه ، اونم اینه که از کجا معلوم هدایتگر انسان ، دین و خصوصا این دین و خصوصا قرآن است ؟!!! ما زمان نزول آیات نبودیم ، نه پیامبرمون رو دیدیم ، نه جانشین پیامبرمون رو . من شخصا اینجا به بحث تاریخی استناد میکنم . تو تاریخ که بگردیم ، در مورد قرآنی که زمان عثمان توسطی کاتبان و حافظان وحی که زنده مونده بودند صحبت شده . که قرآن رو کتابت کامل کردند و تمامی نسخه های بعدی قرآن از اون قرآن برداشت شد و سند عدم تحریف نسخه های برداشته شده هم اینه که امروزه جز این نسخه ای که دست ما است ، هیچ قرآن دیگه ای وجود ندارد . و این خودش سندی است برای عدم تحریف نسخه های دوم به بعد قرآن !!! من خودم شخصا راه دیگه ای نمیبینم ، دلایل اعجاز قرآن همونطور که بقیه گفتند سندیت قرآن نیست ... اعتبار بخش قرآن است خوشحال میشم دوستانی که اطلاعات کاملتری دارند ما رو هم مطلع کنند . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |