|
چرا خداوند مرا آفرید؟
|
|
۲۳:۵۸, ۱۶/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۱ ۰:۱۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول: من یک سری سوالاتی دارم که با وجود دنبال پاسخ گشتن، تا به حال جوابی براشون پیدا نکردم... با تشکر از دوستان ببخشید دیر جواب میدم . گاهی دست ادم به نوشتن نمیره نقل قول: و این رو هم شنیدیم که اگر پیامبر نبود، هیچ یک از ما خلق نمیشدیم! خوب وقتی کسی برای هدایت ما نباشه در حد و حدود پیامبر . خدا برای چی باید ما رو خلق کنه؟!! خلق کنه و رها کنه؟!! نقل قول:آیا عدل یعنی من ناخواسته به این دنیا بیام و زجر و سختی بکشم و در آخر معلوم نیست که بهشتی بشم یا نه به خاطر چند نفر دیگه؟ چند نفری که برای خدا عزیز و محترم هستند... ما زمانی میتونیم از کار خدا سر در بیاریم که در حد خدا باشیم! این خودش بحث مفصلیه . ولی به خدا اطمینان کنید یک اپسیلون کار بی حساب نمیکنه . گاهی ادم 30 سال منتظر میمونه تا حکمت کار خدا را بفهمه . حقیر امروز به جوابی رسیدم که اندازه سنم دنبالش بودم و همیشه میگفتم چرا من ؟!!امروز فهمیدم با ین که ظاهرش خیلی برای من دردناک بود . اما لطف عظیم خدا بوده که شامل حالم شده!! همین نفهمی هم نعمتی به خدا! نقل قول: خداوند در قرآن میفرماید خلق الانسان فی کبد... یعنی ما انسان را در رنج و سختی آفریدیم! دلیل این رو توی همون پست خدممتون عرض کردم . خداوند بهترین حالت رو برای شما در راستای هدف افرینش میخواد . اگر با تقدیم دنیا حاصل بشه هم بهتون میده ! دریغ نداره و نعمت عظیم مفت و مجانی به دست نمی اید . اطاعت خدا هم خیلی شیرینه ! اونایی میگن که یه مقدار نفسشون رو کوچک کردن . میگن خیلی خوبه دنیا! منتها کار ما فقط شده مثل طلبکارا نق زدن به جون خدا!! نقل قول: خداوند میخواد تا زمانی که زمین پر از فساد بشه، ایشون رو در غیبت نگه داره نه! دلیل غیبت اصلا این نیست ظهور هم با فساد حاصل نمیشه نشانه ظهوره این و نه دلیل ظهور در ثانی خدا خیلی مهربون تر از این حرفاس . ما خیلی کاهلیم! ایمان با اطلاعات به دست نمیاد . عمل لازم داره هیچ وقت نمیفهمیم یه پا شکسته چی میکشه مگه اینکه خودمون پامون بشکنه .... با عمل ان شا الله این مسایل قلبا برامون حل میشه (و صد البته التماس و تضرع جهت کسب توفیق چون با عمل چیزی نمیدن باید عمل کنی و عملت رو هیچ حساب کنی بلکه خدا از فظلش هدایتمون کنه ) یا حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چرا خداوند انسان را آفرید | مرهم | 0 | 861 |