|
من روزقیامت به خدامیگم چرامنو آفریدی؟؟؟
|
|
۱۲:۲۹, ۳۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام یه سوال داشتم... فردی رو میشناسم که نه نمازمیخونه ونه روزه میگیره....هیچ!!! میگه من روزقیامت به خدامیگم چرامنو آفریدی؟؟؟ من دوست نداشتم بیام به این دنیا....این زندگی همش بدبختی ومصیبته... من نمیدونم باید درجوابش چی بگم... وقتی کسی میگه من دلم نمیخواست بیام به این دنیا...چراخدامنو آورد اینجا....چی باید بهش گفت؟؟؟ آیاخدا میتونه یه همچین کسی روکه میگه من دوست ندارم تواین دنیازندگی کنمو مجازات کنه دراون دنیا؟؟؟ اون فردمیگه: خدامنو به زورآورده اینجا...حالاهم میگه منوعبادت کن وگرنه میری جهنم! مگه ازمن پرسیده که منو آورده اینجا؟؟؟ من دلم نمیخواد تواین دنیا زندگی کنم.... اگه راهنماییم کنید ممنون میشم... یاعلی. |
|||
|
|
۱۲:۳۴, ۳۱/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/شهریور/۹۲ ۱۹:۵۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۰۲, ۳۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله.
فاطمه خانم گرامی. تاپیک هایی که وحید عزیز معرفی کردند مفید و پاسخگوست. مطالعه بفرمایید باز اگر سوالی بود در همین تاپیک بفرمایید تا به امید خداوند پاسخ شایسته تقدیم گردد. |
|||
|
|
۱۸:۳۶, ۳۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۳۱/شهریور/۹۲ ۱۲:۲۹)Fateme135 نوشته است: روزقیامت به خدامیگم چرامنو آفریدی؟؟؟سلام علیکم اولا چرا روز قیامت؟ چرا الان از قرآن نپرسیم؟ قرآن کلام الله است و اتمام حجت برای هر انسانی است. قرآن یک معجزه است و در قیامت هیچ عذری برای نشناختن قرآن پذیرفته شده نیست. یعنی هر انسانی وظیفه دارد در مورد قرآن آنقدر تحقیق تا کند تا ممطئن (یقین و نه شک) شود که قرآن کلام خدا هست یا نیست. اما جواب این سوال از قرآن: وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَالْإِنسَ إِلَّا لِيَعْبُدُونِ [٥١:٥٦] من جنّ و انس را نیافریدم جز برای اینکه عبادتم کنند (و از این راه تکامل یابند و به من نزدیک شوند)! نقل قول:من دوست نداشتم بیام به این دنیا....انسان در آمدن به این دنیا مجبور است. نقل قول:این زندگی همش بدبختی ومصیبته...این ادعا درست نیست. همین که انسان از بین این همه موجودات و حیوانات و گیاهان انسان شده است و یک حیوان به دنیا نیامده است خودش یک خوشبخی است. چون از بین این همه حیوانات و چیزهای دیگر فقط انسان امکان تکامل و رسیدن به خدا را دارد. نقل قول:وقتی کسی میگه من دلم نمیخواست بیام به این دنیا...چراخدامنو آورد اینجا....چی باید بهش گفت؟؟؟تو مجبوری که به دنیا بیای. نقل قول:آیاخدا میتونه یه همچین کسی روکه میگه من دوست ندارم تواین دنیازندگی کنمو مجازات کنه دراون دنیا؟؟؟بله می تواند. چرا که نه؟ مگر انسان حق به دنیا نیامدن داره که حالا بخواد ادعا کنه؟ اون فردمیگه: نقل قول:خدامنو به زورآورده اینجا...حالاهم میگه منوعبادت کن وگرنه میری جهنم!درسته نقل قول:مگه ازمن پرسیده که منو آورده اینجا؟؟؟مپرسیده ولی اصلا لازم هم نیست که بپرسه. خدا دو راه گذاشته جلوی آدم: یکی راه پیشرفت و تکامل و خوشی در بهشت. یکی راه جهالت و جهنم. و ماانسانها مجبوریم که یکی از این دو راه را با اختیاری که خدا اجبارا به ما داده انتخاب کنیم. ببینید اینطور نیست که یا همش اجبار باشه یا همش اختیار. بلکه ترکیبی از این هم ممکن است. برخی موارد اجباری است و برخی موارد اختیاری. امام علی علیه السلام هم فرمودند: لا جبر و لا تقویض بل امر بین اللامرین نقل قول:من دلم نمیخواد تواین دنیا زندگی کنم....باشه. شما آزادی هرچیزی دلت بخواد. ولی آنچه خوشبختی یا بدبختی شما را می سازد انتخاب ها و اعمال شماست. |
|||
|
|
۲۰:۲۰, ۳۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۳۱/شهریور/۹۲ ۱۲:۲۹)Fateme135 نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیماز نشانه های افسردگیه. ببرینش دکتر اگه گفت مشکلی نداره، بعد بحث کنین باهاش. |
|||
|
|
۲۰:۲۴, ۳۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
خدا انسان را آفریده و گفته از من اطاعت تا خوشبخت بشی و بری بهشت و اگر اطاعت نکنی میری جهنم
حالا چرا بعضی ها فقط نیمه خالی لیوان را میبینن و فقط میگن بدبختی و جهنم و...؟ چرا نمیکن خوشبختی و بهشت؟ آدم سالم و منصف هر دو جهت را در نظر میگیرد نه اینکه جنبه منفی و نیمه خالی لیوان را. البته اینها از القائات شیطان است. مگر نمیگن باید از فرصتها استفاده کرد؟ خوب اطاعت از خدا و رشد و بهشت و ملاقات خدا یک فرصت است؟ چرا این فرصت را رها کنیم و همش بگیم وای بدبختی وای جهنم وای خدا از من اجازه نگرفته وای من نمی خواستم بیام این دنیا وای چرا... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |