|
اگر طاقت دارید بیایید ببینید امامتان چه گفته است!!!!!!!!!!!!
|
|
۲۳:۵۵, ۱۵/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۹۱ ۱۲:۰۴ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
آقامون چنين فرموده : « از من به شيعيانم سلام برسان و بگو :» يه روسياه هم چنين عرض مي كنم آقاجان من روسياه عاصي كه لياقت ندارم شيعه شما باشم آقاي من مولاي من سرور من جان من همه هستي من من خيلي خيلي بتونم ادعا كنم بگم محب شمايم اونم محب عاصي و روسياه شما باز من كم و كمتر از آنيم كه خود را محبتان خوانم ولي يه چيزي من از زبان يه بزرگي شنيدم خيلي دلمو گرم مي كنه آقا اونم اينه كه مادرتون حضرت زهرا (سلام الله علیها) همه ما رو فرزند خطاب كرده البته سوامون نكردن ها به همه چه سيد و چه غير سيد ، چه پاك و بي گناه چه عاصي و گناهكاري مثل من تو وصيتش به پدرمون حضرت علي (علیه السلام) فرموده به فرزندانم تا روز قيامت سلامم را برسون آقا جون اين اشاره مادرتون به فرزندانش دلمو قرص مي كنه ايام شهادت مادر كه ميشه دل منم ميگيره و از طرف ديگه موقع اي كه عيدالزهرا (سلام الله علیها) كه ميشه خيلي خوشحال ميشم راستشو بخواي آقاجون من دلمو به اين حب و بغض حوش كردم و يقين هم دارم كه اين حب و بغضي كه دارم منو تا درجه محب مي رسوني و بقيه اش با شما آقاجون دستمو بگير نذار دستام پيش غير خدا و اهل بيت عليهم السلام دراز بشه سفارش منو پيش فرزند غريب تون حضرت مهدي عليه السلام بفرمايين بگين فقط دنبال سربازهاي خوب نگرده يه سرباز داغون هم تو لشكرش جا ميشه همه اگه خوب باشن كه لطفي نداره منم سعي مي كنم محب خوبي باشم يالثارات الحسين عليه السلام |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |