|
رستگاری از شاوشانک-The Shawshank Redemption
|
|
۲۲:۲۲, ۸/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۶/فروردین/۹۲ ۱۲:۳۴)Imam12 نوشته است: این استدلال غلطه اقای Matey که همه چیزو توی هالیوود شیطانی تصور کنی با توجه به اینکه دوستم مَهدی تجربش تو نقد فیلم از من بیشتر بحث رو به خودش واگذار میکنم (و تمام نظراشو کامل در همه ارسالا قبول دارم>>>پررو نشی مهدی )اما شما خیلی ساده به مسائل نگاه میکنید شما از هالیوود انتظار نداشته باش که بیاید و رسما بگوید توسط ابلیس اداره میشود البته فیلمهایی که در این سالها ساخته شده این پیام را دارند برای اهل بصیرت در مورد سایت IMDB من چندین سال است که از این سایت به عنوان مرجع و دایره المعارف استفاده میکنم این سایت انقدر تابلو کار میکند که نیازی نیست به آن شک کنیم شما فکر کردید صهیونیزم رسانه میگذارد یک سایت مستقل تاپ ترین سایت در مورد مهمترین موضوع یعنی رسانه باشد؟؟ در مورد فرانک درابونت ببینید وقتی میگید مذهب چه مذهبی؟ مذهب پولس؟ خیلی ها در دنیا دم از مذهب میزنند اصلا هر چی هست از مذهبه از شیطان پرستان(مولخ پرستان) تا وهابیان و اونجلیست ها بحث اینه که صراط مستقیم چیه؟ در مورد اون اداره که فرمودید هم بگم اون اداره در واقع مرکز شاه دزد هاست و همشون هم ملزم هستن به رعایت اصول آن البته این صحبت ها دید مثبت شما به هالیوود رو نشون میده و بحثی روش ندارم ولی هالیوود الان از ناتو بیشتر در خدمت ابلیس هستش بعدش هم فرمودید درابونت گفته هدفش این بوده توقع دارید بگه هدفش این بوده که ایدئولوژی شیطان پرستی رو القا کنه؟
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)