کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4.17 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رستگاری از شاوشانک-The Shawshank Redemption
۲:۲۴, ۱۱/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/فروردین/۹۲ ۲:۴۴ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #26

حتما بخونید!!!
چند نکته در مورد فیلم ضروریه بگم که تو تحلیل هاتون بدردتون می خوره:
- اولا این فیلم بر اساس یک رمان نوشته شده پس به سیاست های هالیوود ربطی نداره! باید منشا فیلم رو دید! فیلم محمد رسول الله رو هم هالیوود ساخته!
- دوم اینکه تو Imdb مردم رای می دن نه کسای دیگه پس نگید این فیلم چرا اوله! چون خوب بوده اول شده دیگه! من خودم بهش نمره 10 از 10 دادم تو این سایت.
- تازه این فیلم تو مراسم اسکار تو 7 بخش نامزد شد اما هیچ جایزه ای نگرفت می دونید سیاست اسکار اینه که فیلم های خوب رو میاره نامزد می کنه اما جایزه آخر رو از رو معیار های دیگه ای می ده! مثلا فیلم بچه های آسمان فیلم خوبی بود و نامزد شد اما جایزه رو فیلمی برد که ناو آمریکایی رو به عنوان ناجی نشون داده بود ، و از این دست مثال ها زیاد می شه گفت. پس باز هم فرضیه هالیوودی بودن (منظور سیاست های هالیووده) فیلم رستگاری شاوشنک رد می شه!
- چهارم اینکه برای اینکه ببینید این فیلم چه پیامی داره به درون خودتون مراجعه کنید من وقتی این فیلم رو دیدم بسیار اثر مثبتی روم گذاشت پس این فیلم رو فیلمی ارزشی می دونم نه کابالایی( جناب عبدالرحمن!!!).
- پنجم، نماد گرایی جای بحث خیلی زیادی داره و نمی شه همینطوری و غیر علمی گفت این نماد فلانه اون نماده فلانه! مثلا شخصیت اصلی فیلم (تیم رابینز) در جریان فیلم از پس عکس یک زن نیمه عریان داره به رستگاری می رسه و رییس زندان از پس تابلویی که آیه ای از انجیل نوشته داره به سمت تباهی می ره (پشت اون تابلو گاو صندوقی بود که تو مدارک رو پنهان می کرد) آیا می تونیم بگیم این پیام ضد دینی داره؟ خیر! این مبحث نماد ها و نقد سکانس ها خیلی گسترده هست و نباید این جوری بحث بشه.!!
- ششم، چرا فکر می کنید هرکی اون ور کار می کنه نمی دونم کابالیسته ، فراماسونره، !!! یکم این طرز تفکرتون رو تغییر بدین بد نیست.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Imam12 ، ضحی رحمانی ، Justice Bringer ، Eve ، SAViOR ، هادی...
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: رستگاری از شاوشانک-The Shawshank Redemption - مجتبی110 - ۱۱/فروردین/۹۲ ۲:۲۴

پرش در بین بخشها:

بالا