کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روز معلم، تقدیم به معلمین تالار بیداری اندیشه
۹:۳۶, ۱۲/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا
مولا علی (علیه السلام) می فرمایند:
هر کس یک کلمه به من بیاموزد، بنده و غلام او خواهم شد.

با سلام خدمت همه بچه ها تالار بیداری اندیشه
همانطور که می دانید امروز 12 اردیبهشت مصادف با شهادت استاد مرتضی مطهری و روز معلم می باشد.
خواستم از این فرصت استفاده کنم و دوستان تالاری خودم که در این مدت چیزهایی زیادی از ایشان یاد گرفتم ام، تبریک بگم.

[تصویر: moalem.jpg]

مخصوصا جنابان: علی110، "بیداری اندیشه"، MESSENGER ،MAHDI59 و سایر دوستانی که در این فهرست گنجانده نشده اند.

ان شاء الله همه دوستان تالار بیداری اندیشه مورد توجه خداوند قرار گیرند.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرباز منتظر ، میثاق ، میلاد.م ، yektasepas ، soshiant ، بیداری اندیشه ، یا صاحب الزمان ، حسن.س. ، یاوران مهدی ، sarallah ، Hadith ، منادی حق ، fatemeh ، ترنم ، وحید110 ، حسن عزتي ، SAViOR ، جویای حقیقت ، سدرة المنتهی ، Havbb 110 ، Night moans ، Admirer ، شهیدطیبه واعظی ، عبداللهی ، مجید املشی ، Farzaneh ، بچه شیعه ، شیدا ، MESSENGER ، fazel ، سید ابراهیم ، ZaHrA110M ، nafas ، مجنون الحسین ، ANTI satan ، Agha sayyed ، fiftynine ، رضوانه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
روز معلم، تقدیم به معلمین تالار بیداری اندیشه - mohamad - ۱۲/اردیبهشت/۹۲ ۹:۳۶

[-]