|
روز معلم، تقدیم به معلمین تالار بیداری اندیشه
|
|
۹:۳۶, ۱۲/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
مولا علی (علیه السلام) می فرمایند:هر کس یک کلمه به من بیاموزد، بنده و غلام او خواهم شد. با سلام خدمت همه بچه ها تالار بیداری اندیشه همانطور که می دانید امروز 12 اردیبهشت مصادف با شهادت استاد مرتضی مطهری و روز معلم می باشد. خواستم از این فرصت استفاده کنم و دوستان تالاری خودم که در این مدت چیزهایی زیادی از ایشان یاد گرفتم ام، تبریک بگم. ![]() مخصوصا جنابان: علی110، "بیداری اندیشه"، MESSENGER ،MAHDI59 و سایر دوستانی که در این فهرست گنجانده نشده اند. ان شاء الله همه دوستان تالار بیداری اندیشه مورد توجه خداوند قرار گیرند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
روز معلم، تقدیم به معلمین تالار بیداری اندیشه - mohamad - ۱۲/اردیبهشت/۹۲ ۹:۳۶
RE: روز معلم، تقدیم به معلمین تالار بیداری اندیشه - میثاق - ۱۲/اردیبهشت/۹۲, ۱۰:۰۶
RE: روز معلم، تقدیم به معلمین تالار بیداری اندیشه - یاوران مهدی - ۱۲/اردیبهشت/۹۲, ۱۲:۲۴
RE: روز معلم، تقدیم به معلمین تالار بیداری اندیشه - منادی حق - ۱۲/اردیبهشت/۹۲, ۱۳:۰۵
RE: روز معلم، تقدیم به معلمین تالار بیداری اندیشه - سدرة المنتهی - ۱۲/اردیبهشت/۹۲, ۱۶:۱۰
RE: روز معلم، تقدیم به معلمین تالار بیداری اندیشه - عبداللهی - ۱۲/اردیبهشت/۹۲, ۱۹:۵۶
RE: روز معلم، تقدیم به معلمین تالار بیداری اندیشه - حسن عزتي - ۱۴/اردیبهشت/۹۲, ۱۲:۱۷
RE: روز معلم، تقدیم به معلمین تالار بیداری اندیشه - shafagh_mah - ۱۴/اردیبهشت/۹۲, ۱۲:۳۳
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| محبوب ترین مدیر بیداری اندیشه سال 1393 | sarallah | 39 | 19,304 |
۲۴/بهمن/۹۶ ۱۶:۵۴ آخرین ارسال: فنا |
|
| عهد نامه ی اعضای تالار بیداری اندیشه!!! | علی 110 | 79 | 33,126 |
۲۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۵:۳۹ آخرین ارسال: III I III |
|
| "معلـــــــم سلام" بمناسبت روز معلم 1393 | عبدالرحمن | 13 | 6,907 |
۷/اردیبهشت/۹۳ ۰:۳۷ آخرین ارسال: مصباح |
|
| در خواست مادر علی 110 از بچه های تالار بیداری اندیشه | علی 110 | 42 | 18,275 |
۳/آبان/۹۲ ۱:۴۶ آخرین ارسال: azade |
|
| فراخوان هسته ی پژوهشی تالار: فقط طالبان حقیقی بیداری اندیشه | علی 110 | 77 | 49,789 |
۱۳/اسفند/۹۰ ۲۳:۴۶ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| فراخوانی برای تشکیل گروه ترجمه ی تالار بیداری اندیشه! | علی 110 | 13 | 7,605 |
۱۳/بهمن/۹۰ ۱:۱۸ آخرین ارسال: freewish |
|

![[تصویر: moalem.jpg]](http://networkan.persiangig.com/other/moalem.jpg)