|
اردوهای جهادی
|
|
۹:۳۵, ۱۶/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
[/font]سلام برادران و خواهران عزیز از این جا به بعد قضیه و داستانهایی که براتون میگم یهمقدار نیاز به توجه و دقت و احساس همدردی داره. پس از این به بعد من دیگه کمتر حرف میزنم و از شما دوستان هم میخوام که با همو به کمک هم بیاید اردوی جهادی که بسیار مظلوم و تنها واقع شده و همچنین اسطورهاین اردوها(حاج عبدالله والی) رو به مردم بیشتر معرفی کنیم.بنظر من وظیفه تک تک ما است که برای ترویج هر بیشتر این امر تقریبا واجب اقدامو عملی بکنیم.بنده عاجزانه و ملتمسانه از شما میخوام کاری بکنید.اگر میشه به بقیه اعضاء تالار که باهاشون ارتباط دارید بگید که بیان مطالبمربوط به جهادی رو بخونن تاجامعه بیشتر به سمت کار جهادی سوق پیدا کنه.اگر بدونید در این کار خیر چه ثمرات و برکاتی خوابیده(چه فردی چه اجتماعی)حتما تمام عزیزان مشتاقانه پیگیر موضوع میشن.از این به بعد هر از چند گاهی هم مطالبی از امام و رهبری در مورد اردوی جهادیمطرح میکنم.
حضرت روح الله موسوی الخمینی(رحمة الله علیه): محرومیت زدایی عقیده و راه ورسم زندگی ما است مأموریت بی پایان از حاجی پرسیدم پس از سفر 45 روزه ، شما به عنوان مسئول کمیته امداد بشاگرد بهمنطقه می آئید وکار را شروع می کنید ، چرا قرار شد کمیته امداد در منطقه فعالیتکند و چی شد که شما انتخاب شدید ؟ایشان گفت : « در طول 45روز که در منطقه بودیم یک سری عکس و اسلاید گرفتیم ومصمم شدیم صدای این شیعیان مظلوم ومحروم را به گوش مسئولین برسانیم . در آن زمانحاج آقا عسگر اولادی وزیر بازرگانی بودند و استان هرمزگان نیز چهار وزیر معین داشت. گزارش سفر را خدمت آقای عسگر اولادی ارائه نمودم . ایشان جلسه ای تشکیل دادند ومارادعوت کردند به آن جلسه . وقتی عکس ها واسلایدها رابه ایشان دادم خیلی گریهکردند ، خیلی متأثر شدند . با هلی کوپتر به منطقه آمدند و با توجه به وضعیت خاصمنطقه ، تصمیم بر آن شد که کار ازطریق کمیته امداد آغاز شود . در ابتدا جناب آقایاسدی نیا به عنوان مسئول کمیته به منطقه بشاگرد آمدند ، اما متأسفانه ده یا پانزدهروز بیشتر نماندند و برگشتند . حاج آقا عسگر اولادی با توجه به رهنمود حضرت امام(رحمة الله علیه) مسئولیت را به گردن من گذاشتند و قرار شد به مدت دو سال در منطقه باشم که آندو سال شد ، این همه سال که در خدمت عزیزان بشاگردی هستیم .» سید محمد رضا مهاجر |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |