|
مباحثی پیرامون دکتر علی شریعتی
|
|
۱۷:۲۱, ۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۸۹ ۲۳:۰۷ توسط K-1.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت تمامی دوستان ببخشیدا نمیخواهم توهین کرده باشم ولی من از چند وقت پیش این سوال برایم پیش امد که ایا دکتر علی شریعتی فراماسونر است یا خیر ؟ هر چیزی از ایشان پیدا کردید خوشهالیم بدون هیچ چشم داشتی در این پست قرار دهید . |
|||
|
| آغاز صفحه 24 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۰۸, ۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #231
|
|||
|
|||
|
سلام دوستاننظرتون در مورد این سخنان دکتر شریعتی چیه؟
ﺣﮑﻮﻣﺖ ﻣﺬﻫﺒﯽ ﭼﯿﺴﺖ؟ ﺣﮑﻮﻣﺖ ﻣﺬﻫﺒﯽ ﺭﮊﯾﻤﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺭﺟﺎﻝ ﺳﯿﺎﺳﯽ، ﺭﺟﺎﻝ ﻣﺬﻫﺒﯽ ( ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ) ﻣﻘﺎﻣﺎﺕ ﺳﯿﺎﺳﯽ ﻭ ﺩﻭﻟﺘﯽ ﺭﺍ ﺍﺷﻐﺎﻝ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ، ﻭ ﺑﻪ ﻋﺒﺎﺭﺕ ﺩﯾﮕﺮ، ﺣﮑﻮﻣﺖ ﻣﺬﻫﺒﯽ ﯾﻌﻨﯽ ﺣﮑﻮﻣﺖ ﺭﻭﺣﺎﻧﯿﻮﻥ ﺑﺮ ﻣﻠﺖ . ﺁﺛﺎﺭ ﻃﺒﯿﻌﯽﯼ ﭼﻨﯿﻦ ﺣﮑﻮﻣﺘﯽ، ﯾﮑﯽ ﺍﺳﺘﺒﺪﺍﺩ ﺍﺳﺖ، ﺯﯾﺮﺍ ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺟﺎﻧﺸﯿﻦ ﺧﺪﺍ ﻭ ﻣﺠﺮﯼ ﺍﻭﺍﻣﺮ ﺍﻭ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻣﯽﺩﺍﻧﺪ ﻭ ﺩﺭ ﭼﻨﯿﻦ ﺻﻮﺭﺗﯽ ﻣﺮﺩﻡ ﺣﻖ ﻫﯿﭻ ﺍﻇﻬﺎﺭﻧﻈﺮ ﻭ ﺍﻧﺘﻘﺎﺩ ﻭ ﻣﺨﺎﻟﻔﺖ ﺑﺎ ﺍﻭ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ. ﯾﮏ ﺯﻋﯿﻢ ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﯼ ﺧﻮﺩ ﺯﻋﯿﻢ ﻣﯽﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻪ ﺍﻋﺘﺒﺎﺭ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻋﺎﻟﻢ ﺩﯾﻦ، ﻧﻪ ﺑﻪ ﺍﻋﺘﺒﺎﺭ ﺭﺍﯼ ﻭ ﻧﻈﺮ ﻭ ﺗﺼﻮﯾﺐ ﺟﻤﻬﻮﺭ ﻣﺮﺩﻡ، ﺑﻨﺎﺑﺮ ﺍﯾﻦ ﯾﮏ ﺣﺎﮐﻢ ﻏﯿﺮﻣﺴﺌﻮﻝ ﺍﺳﺖ، ﻭ ﺍﯾﻦ ﻣﺎﺩﺭ ﺍﺳﺘﺒﺪﺍﺩ ﻭ ﺩﯾﮑﺘﺎﺗﻮﺭ ﻓﺮﺩﯼ ﺍﺳﺖ، ﻭ ﭼﻮﻥ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺳﺎﯾﻪ ﻭ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪﻩﯼ ﺧﺪﺍ ﻣﯽﺩﺍﻧﺪ، ﺑﺮ ﺟﺎﻥ ﻭ ﻣﺎﻝ ﻭ ﻧﺎﻣﻮﺱ ﻫﻤﻪ ﻣﺴﻠﻂ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺩﺭ ﻫﯿﭻﮔﻮﻧﻪ ﺳﺘﻢ ﻭ ﺗﺠﺎﻭﺯﯼ ﺗﺮﺩﯾﺪ ﺑﻪ ﺧﻮﺩ ﺭﺍﻩ ﻧﻤﯽﺩﻫﺪ، ﺑﻠﮑﻪ ﺭﺿﺎﯼ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻣﯽﭘﻨﺪﺍﺭﺩ . ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺍﺯ ﺁﻥ، ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺨﺎﻟﻒ، ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﭘﯿﺮﻭﺍﻥ ﻣﺬﺍﻫﺐ ﺩﯾﮕﺮ ﺣﻖ ﺣﯿﺎﺕ ﻧﯿﺰ ﻗﺎﺋﻞ ﻧﯿﺴﺖ . ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﻣﻐﻀﻮﺏ ﺧﺪﺍ، ﮔﻤﺮﺍﻩ، ﻧﺠﺲ، ﻭ ﺩﺷﻤﻦ ﺭﺍﻩ ﺩﯾﻦ ﻭ ﺣﻖ ﻣﯽﺷﻤﺎﺭﺩ، ﻭ ﻫﺮﮔﻮﻧﻪ ﻇﻠﻤﯽ ﺭﺍ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﻋﺪﻝ ﺧﺪﺍﯾﯽ ﺗﻠﻘﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ .. ﻣﺬﻫﺐ ﻋﻠﯿﻪ ﻣﺬﻫﺐ - ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﺁﺛﺎﺭ 22 |
|||
|
|
۱۸:۳۳, ۸/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۳ ۰:۴۳ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #232
|
|||
|
|||
|
دشمن دانا به از دوست نادان
اشتباه بزرگی مرتکب شدم و دفاع کورکورانه کردم بزرگان لطفا من رو ببخشن منابع اطلاعاتیم غلط بوده خودم هم تعصب بیجا پیدا کرده بودم ( ارسال ویرایش شد) |
|||
|
|
۲۲:۴۵, ۸/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۳ ۱۸:۵۶ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #233
|
|||
|
|||
(۸/دی/۹۳ ۱۶:۰۸)amrtat71 نوشته است: سلام دوستاننظرتون در مورد این سخنان دکتر شریعتی چیه؟ توفیق اجباری شد که از ظهر تا الان به زور این کتاب 57 صفحه ای رو بخونم.
پست ویرایش شد توسط خودم.این متن توی بعضی کتاب ها چاپ نشده چون بدون تقسیر هست ، ممکنه بعضیا بد ازش استفاده کنن. فکر کنم به همین دلیله. |
|||
|
|
۱۲:۵۸, ۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #234
|
|||
|
|||
|
به روز رسانی
خیلی مهم پست یکی مونده به اخر رو مطالعه کنید |
|||
|
|
۱۸:۵۵, ۱۱/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۳ ۱۸:۵۸ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #235
|
|||
|
|||
![]() در مورد صفحه بالا ، عرض کنم که توی دو تا پست بالا تر گفتم ماجراش چیه. سعی میکنم به محض اینکه وقت کردم ، توضیح و متن کاملش رو بذارم. |
|||
|
|
۲۳:۳۰, ۱۵/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #236
|
|||
|
|||
(۷/بهمن/۸۹ ۲۰:۵۳)علی 110 نوشته است: امکان ندارد کسی که حب علی بن ابیطالب را ندارد بتواند در مورد مولا علی کتاب علی تنهاست رو بنویسه!!!!! با سلام ![]() ![]() ![]() واقعا برای تمام کسایی که بدون شناخت در باره معلم شهید دکتر علی شریعتی حرف مفت میزنن متاسفم اول کتاباشو بخونین نمیتونین سخنرانیاش گوش کنین نمیتونین... میشه لطف کنین ساکت باشین تا کی دنبال رو بودن فلانی گفته فلانی ... خدایا شکرت. اگه توی یک حکومت پلیسی نبودیم میگفتم کی فراماسونه کی شیعه واقعی علی (علیه السلام) میگفتم کیو فراماسونا و شیطان پرستا کردنش بت کیو مخفیانه به شهادت رسودن و افکارشو گم کردن با اونکه میدونم حرفام سانسور میشه ولی خیلی عصبانی شدم وقتی بعضی حرفای مفتو دیدم قاطی کردم شریعتی اسلام شناس نیست بی سواد کتاب اسلام شناسیشو خوندی تشیع علوی تشیع صفوی رو خوندی جهت گیری طبقاتیه اسلام و خوندی فاطمه فاطمه است و خوندی کتاب بی مثال علی (علیه السلام) خوندی ... حیف ناله حیف اشک حیف آه میفرمایند دیگه حیف چی ؟ ... : حیف نان...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۰:۳۵, ۲۲/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #237
|
|||
|
|||
|
ما چون شما شهید فروشی نمیکنیم فریاد را اسیر خموشی نمیکنیم با محتسب که ساغر ما را شکسته است همجوشی و مذاکرهنوشی نمیکنیم ما شاعریم و نان سیاست نمیخوریم در حزب باد خانهبهدوشی نمیکنیم اهریمنانه لاف سروشی نمیزنیم آهنگرانه مار به دوشی نمیکنیم ما آرمان میثم خرمافروش را هرگز فدای زهدفروشی نمیکنیم یا بوسه بر اناالحق حلاج میزنیم یا ادعای دار به دوشی نمیکنیم میراث ما ز عشق رجزهای سرخ ماست ما چون شما شهیدفروشی نمیکنیم ( دکتر رحمدل)
|
|||
|
۱۱:۰۱, ۲۲/فروردین/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/فروردین/۹۶ ۱۱:۰۴ توسط خاتمي.)
شماره ارسال: #238
|
|||
|
|||
Mohammad Trust dateline='[url=http://forum.bidari-andishe.ir/tel:1419876958' نوشته است: 1419876958[/url]']ببخشيد مگه استفاده خوب و بد داره؟! تفسير اين جمله مثلا چي ميشه؟! خب منظورشو روشن گفته البته اون زمان كه نوشته اينو شايد تصور نميكرده تو ايران عملا اتفاق بيفته..... imaneavare_59 dateline='[url=http://forum.bidari-andishe.ir/tel:1491332458' نوشته است: 1491332458[/url]']اقا من سوادِ اسلاميم خيلي كمه فكر نكنم در حدي باشم كه بخوام بگم ميدونم و اينا ولي جسارتاً شريعتي كجاش اسلام شناسه؟ اسلامي كه شريعتي ميگه چقدرش با واقعيات منطبقه؟ بزرگترين هنر شريعتي اين بود كه يه تفسير ماركسيستي-انقلابي از شيعه ارائه داد كه اون زمان طرفداراي زيادي داشت.الان چقدر از حرفاي شريعتي به درد زندگي امروز ما ميخوره؟ |
|||
|
۱۲:۵۱, ۲۲/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #239
|
|||
|
|||
(۱۵/فروردین/۹۶ ۲۳:۳۰)imaneavare_59 نوشته است:شما به جای عصبانی شدن اول ارسال علی 110 رو درست بخون ایشون از دکتر شریعتی دفاع کرده باید اینو بدونید اسلام شناس بودن یا نبودن ، توهین نیست . نگفتن که ایشون مسلمون نیست که شما اینطور عصبانی شدی ! گفتن اسلام شناس نیست . منظور این نیست که ایشون از اسلام هیچی متوجه نمیشه !! منظور اینه که نمیشه به عنوان یه مرجع برای اسلام شناسی به ایشون مراجعه کرد |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 482c2c7d2663f19988afd5f01b497ce41736a797.jpg]](http://upload7.ir/uploads//482c2c7d2663f19988afd5f01b497ce41736a797.jpg)