|
عوامل سقوط در کمین شیطان !!!
|
|
۲۱:۳۵, ۱۰/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۰/اردیبهشت/۹۰ ۱۴:۱۵)mohamad نوشته است:(۹/اردیبهشت/۹۰ ۱:۰۸)MESSENGER نوشته است: 5 - مايه افتخار خداى لايزالسلام یوسف بن اسباط از پدرش نقل می کند که می گوید: من پیش از طلوع آفتاب وارد مسجد کوفه شدم و جوانی را دیدم که مشغول مناجات با پروردگارش بود و در سجده میگفت: « سجد وجهی متعفراً فی التراب لخالقی و حقّ له » ( صورتم را بر خاک مینهم و برای خالقم سجده میکنم؛ و او حق دارد برای او سجده کنم) جلوتر رفتم و دیدم حضرت علی بن الحسین علیه السلام است. آفتاب که درآمد، نزد او رفتم و عرض کردم: « یا ابن رسول الله، خود را به زحمت و سختی میاندازید در حالی که خداوند شما را برتری داده است!» امام مدتی گریست و سپس روایت زیبایی از رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم را برایم نقل کرد: « چشمان همه مردم در روز قیامت گریان است مگر چشمان چهار گروه: چشمی که از خوف خداوند گریسته باشد، و چشمی که در جهاد در راه خدا از بین رفته باشد، و چشمی که از دیدن مناظر حرام فرو افتد، و چشمی که شب را با عبادت خداوند و سجده برای او بیدار باشد، که خداوند در نزد ملائکه به او مباهات می کند و به آنان می گوید: بنده مرا بنگرید که چگونه قلب وروح او در نزد من، و بدنش در طاعت من است، در حالی که بستر خواب را ترک کرده و به جهت ترس از عذاب من و اشتیاق به رحمت من، مرا می خواند. بدانید که من او را مشمول مغفرت خود قرار دادم» منع: بحارالانوار، ج 46، ص 99 به نقل از کشف الغمه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| برای فرار از کمین شیطان بخوان! (پیشگیری و مقابله) | SAEED_KOSAR | 4 | 4,312 |