(۳۰/خرداد/۹۲ ۱۸:۳۹)mahdi2012 نوشته است: اگه محلش خلوت بود مثل محل ما یه بقالی کوچیک میزدم و تریاک میفروختم مثل محله ما، آخرشم میرفتم جهنم
جای خلوت هم پلیس نمیاد خیلی خوبه
ببخشید من ذهنم تو کارهای خوب کار نمیکنه
مهم خلاقیته
واقعا خنده دار بود،منم یه زمانی واسه بیشتر کارها فکر های پلید به ذهنم میرسید و هر بار به خدا متذکر میشدم که خدایا همین که من از این کار ها استفاده نمیکنم امیدوارم پوئن مثبت من رو در نظر بگیری
(۱/تیر/۹۲ ۱۱:۳۰)دل خسته نوشته است: سلام
داروخانه به این راحتی ها نمیشه زد ، ظاهرا تقریبا زدن داروخانه جدید نزدیک به غیر ممکنه.
__________________________________________________________________________________________
اما جواب سوال
راه ها زیاد هست :
- با کسی که مورد اعتماد هست ،و سرمایه داره ، به کارش هم وارده ، شریک می شدم و مغازه رو در اختیارش قرار می دادم و رفته رفته با کار هم آشنا می شدم.
- یک پرده می زدم برای نظرسنجی و از افراد خود محل درخواست می کردم نظراتشون رو اعلام کنند، این طوری مخاطب حس می کنه که به نظرش احترام گذاشتم + اینکه فردا حس خوبی داره موقع خرید و حتی مقداری هم احساس مسئولیت می کنه که نکنه این بابا به خاطر نظر من کارش به شکست بخوره.به همین خاطر هم خودش میاد خرید!
اگر محله شلوغ باشه ، به نظر من بهترین کارها کار شکم هستند (اگر فقط هدف درآمد باشه) ، و باید سعی کرد خوراکی های متناسب با فرهنگ محل و فصول سال ارائه کرد.
در محل های خلوت ، اگر جای با کلاسی بود ، مثلا به دلیل مساحت زیاد خانه ها و جمعیت کم خانواده ها خلوت بود ، کار خدماتی می زدم که مردم بهش نیاز دارند.مثلا کارهای خدماتی مثل تعمیرات تاسیسات و ....
اگر هم به دلیل کم سکنه بودن و نو بودن محل خلوت بود ، می زدم تو کار بنگاه معاملات املاک!
من همچنان به خلاقیت شما ایمان دارم، اگه شما خارج زندگی میکردید واسه واحد بازاریابی شرکت ها گزینه مناسبی بودید،ایده هاتون جالب بود
(۱/تیر/۹۲ ۱۲:۲۸)فدايي ولايت نوشته است: من اگه مغازه داشتم،میفروختم،یه تاکسی میگرفتم مسافر کشی میکردم
(چون درآمدش بیشتره)
من واقعا باور نمیکنم درامد تاکسی از مغازه بیشتر باشه
شهرستان ها که کرایه ها پایینه
داخل تهران هم که زیاده هم خرج و برج بیشتره هم اومقدر ادم تو ترافیک میمونه که نمیتونه مسافر بزنه