|
Assassin's Creed
|
|
۰:۳۷, ۴/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۲ ۰:۳۸ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۴/تیر/۹۲ ۰:۲۶)JohnShepard نوشته است: یعنی چیزی که کسی که داستان رو نوشته قبول نکنیم؟ آقا اون شخص داستان رو نوشته و تو تخیل اون بوده پس هر چی در موردش گفت درسته. به نام خدا وقتی شما نمیخواهید حقیقت را قبول کنید خوب اون بحث دیگری میباشد. وقتی نمیخواهید قبول کنید که ریشه اساسین همون حشاشین است وحشاشین بر اثر فرایند coining در زبان انگلیسی, تبدیل به assassin شده خوب بنده دیگر کاری نمیتوانم انجام دهم. بنده فقط حقایق را در مورد این بازی میگویم که علیرغم ظاهر زیبایش باطنی بس هولناک دارد و خودم هم هر کدام از این بازیها را با دقت بازی کرده ام تا سر از کار آنها در آوردم و وظیفه خود میدانم دیگران را نسبت به این بازیها آگاه کنم که اگر هم مانند بنده اشتباه میکنند و بازی میکنند, با فکر و با دقت به حواشی و مفهوم آن بازی هم اندیشه کنند و مسخ آن نشوند شاید با مطالعه همین اثار غربیها خیلی مسائل روشن شود. هرچند بنده متاسفانه یا خوشبختانه, گیمر حرفه ای میباشم و اندکی هم تسلط به زبان انگلیسی و هنر و تاریخ در حدی پائین دارم که سر از بعضی چیزها در آورم. شخصی که نویسنده بازی میباشد و یا افرادی که بازی را با این هوشمندی طراحی کرده اند بهتر از هرشخصی میدانند که اصلا ازدواحج یک مسیحی و یک مسلمان تا قبل از مسلمان شدن آن مسیحی امکان پذیر نیست و این یکی از نکات موذیانه این بازی و تحریف حقیقت میباشد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فراماسونری در بازی ASSASSINS CREED توهین به مقدسات | امیر گیمر | 231 | 192,920 |
۱/شهریور/۹۶ ۱۵:۱۷ آخرین ارسال: telbaz |
|