|
برخورد بزرگان مبارزه در بازی STREET FIGHTER X TEKKEN
|
|
۱۳:۴۸, ۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
خواهش میکنم. البته هنوز تموم نشده و داستان بقیه شخصیت ها رو آماده میکنم وبه زودی میزارم. سری استریت فایتر و چی؟ اگه بازی نکردید صددرصد امتحان کنید.(نسخه super streetfighter IV رو امتحان کنید.) ازنظر داستانی سعی کردن به نسخه های قبلی ربطی نداشته باشه و موفق بودند.(میتونین از همین شروع کنید.) اگرتمام قسمت داستان را متوجه شدید نیازی به تجربه نسخه های قبل نیست. ولی توصیه میکنم tekken رو امتحان کنید. بازی خوبیه. منظور من این بود شاید همه ندونن "ساتسویی نوهادو" چیه یا مثل شما که تtekken بازی نکردی، ندونن قضیه خون شیطانی چیه. در ضمن برای یادگرفتن گیم پلی، به قسمت challenge رفته و گزینه tortials را انتخاب کنید و از شماره 1 تا آخر توضیحاتی که گفته میشود را انجام دهید. بازی هایی مانند streetfighter و king of fighters تو این سبک هستند ولی همونطور که گفتم، من streetfighter رو پیشنهاد میکنم. در آخر باید بگم: خیر، بازی تک نفره نمیشه ولی بازیهایی که پیشنهادکردم تک نفره میشه. در پناه حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
برخورد بزرگان مبارزه در بازی STREET FIGHTER X TEKKEN - PWLG - ۴/فروردین/۹۲, ۰:۳۲
برخورد بزرگان مبارزه در بازی STREET FIGHTER X TEKKEN - PWLG - ۴/فروردین/۹۲, ۱۴:۴۴
برخورد بزرگان مبارزه در بازی STREET FIGHTER X TEKKEN - PWLG - ۱۹/اردیبهشت/۹۲, ۱۰:۰۶
RE: برخورد بزرگان مبارزه در بازی STREET FIGHTER X TEKKEN - JohnShepard - ۲/تیر/۹۲, ۲۱:۰۹
RE: برخورد بزرگان مبارزه در بازی STREET FIGHTER X TEKKEN - PWLG - ۵/تیر/۹۲ ۱۳:۴۸
RE: برخورد بزرگان مبارزه در بازی STREET FIGHTER X TEKKEN - PWLG - ۸/تیر/۹۲, ۲:۳۵
RE: برخورد بزرگان مبارزه در بازی STREET FIGHTER X TEKKEN - PWLG - ۸/تیر/۹۲, ۱۵:۳۶
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) | Amir | 150 | 117,673 |
۱/فروردین/۹۴ ۷:۴۸ آخرین ارسال: ANTI satan |
|
| بازی شیطانی Resident Evil 6 نمادهای ضد اسلام و مبارزه با خدا | mehrdad_libra | 13 | 11,588 |
۷/تیر/۹۲ ۱:۲۶ آخرین ارسال: PWLG |
|
| نماد های فراماسونری در بازی tskksn x street fighter | یامهدی! | 8 | 6,069 |
۳/تیر/۹۲ ۱۱:۰۹ آخرین ارسال: دل خسته |
|