|
***علي بلورچي هستم با 101 گناه... ***
|
|
۲۰:۲۷, ۶/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۲ ۲۰:۳۴ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ندیدم آینه ای چون لباس خاکی ها .........همان قبیله که بودند غرق پاکی ها به عشق زنده شدن *عند ربهم *بودند .........شدست حاصل آنها زسینه چاکی ها دلیل غربتشان اهل خاک بودن ماست............نه بی مزار شدن ها،نه بی پلاکی ها به آسمان که رسیدند رو به ما گفتند:............زمین چقدر حقیر است ؛آی خاکی ها! *************** گناهها را بنگرید! 1. نماز صبح را بي حال خواندم و اصولاً حال نداشتم و خيلي بي حال زيارت عاشورا خواندم. 2. خواب بر من غلبه كرد. 3. ياد امام زمان عليه السلام كم بودم و هستم. 4. الفاظ زائد زياد به كار بردم. 5. مشارطه نكردم. 6. زود عصباني مي شوم. 7. شهوت شكم داشتم. 8. ريا كردم. 9. حب دنيا داشتم. 10. حضور قلب در سر نماز خيلي كم بود. 11. خود را بهتر از آنچه هستم به ديگران نماياندم. 12. نفس را در رفاه قرار دادم و در مضيقه نبود. 13. دروغ گفتم. 14. براي غير خدا كار كردم. 15. ياد دنيا بودم. 16. تقوا نداشتم. 17. وقت را زياد تلف كردم. 18. امروز تماماً معصيت و غفلت بود. 19. نماز ظهر و عصر و مغرب و عشا را با حال نخواندم. 20. ذكر را با توجه زياد نمي گفتم. گناهها را ببینید من که خجالت میکشم ،شما را نمی دونم!؟
گناه اول میگه زیارت عاشورا بی حال خونم من که اگر توفیقش پیدا کنم فکر میکنم شاخ غول شکستم،
حال این شهید چی میگه!میگه بی حال خوندم ،گناه سوم میگه یاد امام زمان کم بودم
حال من که میگم منتظرم ،امام زمان تو زندگی جاری که نه!یادش هستم؟
هر کدوم از گناهها را بنگرید ،دقت کنید
چیزی که برای من اعتماد به نفس کاذب میاره ،فکر میکنم خیلی بچه مثبت شدم ،این شهید در گناهاش
اورده،ذکر را زیاد با توجه نمی گفتم
فقط میتونم این قسمت مناجات شعبانیه را بگم
"ای خدا،
اگر مرا به جرمم مؤاخذه کنی، تو را به عفوت مؤاخذه میکنم اگر مرا به گناهانم باز خواست کنی، تو را به مغفرتت باز خواست می کنم و اگر به دوزخم بری، مقابل اهل دوزخ ندا میزنم، خدایا من دوستت دارم! خدایا من قدرت ترک معصیت ندارم، مگر آنکه به عشقت بیدارم سازی " یاعلی. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
***علي بلورچي هستم با 101 گناه... *** - عبدالرحیم - ۶/تیر/۹۲, ۲:۰۲
RE: ***علي بلورچي هستم با 101 گناه... *** - عبدالرحیم - ۶/تیر/۹۲ ۲۰:۲۷
RE: ***علي بلورچي هستم با 101 گناه... *** - رنجستان - ۶/تیر/۹۲, ۲۱:۲۲