|
خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.)
|
|
۱۳:۳۰, ۱۲/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۲ ۱۴:۰۷ توسط rastin.)
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
آخرین خبر از جهنم : شیر آب دستشویی ها جفتش داغه ! [b]*** طرف اومده با عصبانیت می گه این یارو زبون آدمیزاد حالیش نمیشه بیا تو باهاش حرف بزن ... نفهمیدم داره به من فحش میده یا به یارو ؟؟؟ *** یکی از علائم بیماری سادیسم اینه که میگی: "میشه یه چیزی بپرسم" بعد که طرف گفت چی!؟ میگی:"هیچی بی خیال" ! *** مامان من آخر دموکراسیه!!! وقتی میخواد فحش بده نظر خودمم میپرسه، مثلا میگه: میخوای بهت بگم نفهم؟ میخوای بگم شعور نداری?? **** من با این سن و سالم هنوز یه وقتایی از تاريكي ميترسم! بعد برادر زاده ی 7 ساله م توی تاريكي نشسته، بهش ميگم: تو تاريكي چه كار ميكني؟ ميگه دارم با روحِ اجسام ارتباط برقرار ميكنم !! اینا بچه نیستن دایناسورن :| *** ****دقت کردین وقتی با ماشین هستیم احساس میکنیم گم شدیم اول ضبط ماشین رو کم میکنیم!!! *** یه بار رفته بودم درمانگاه آمپول بزنم، یه دختره اومد آمپولمو بزنه،معلوم بود خیلی تازه کاره! همینجوری که سرنگو گرفته بود توی دستش، لرزون لرزون اومد سمت من و گفت: "بسم الله الرحمن الرحیــــم" منم که کپ کرده بودم از ترسم گفتم: "اشهد ان لا اله الا الله"! هیچی دیگه... انقدر خندید که نتونست آمپولو بزنه و خدارو شکر یکی دیگه اومد زد ..! |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,045 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,757 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 274,929 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,605 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 283,904 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,723 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|