کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4.17 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رستگاری از شاوشانک-The Shawshank Redemption
۲۲:۳۶, ۱۷/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۲ ۲۲:۵۶ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #32
آواتار
(۱۷/تیر/۹۲ ۲۱:۰۵)Apollonia نوشته است:  اصلا قبول که این فیلم هدفش و محتواش مشکل داره ( که با احترام به نظر من این طور نیست Smile)
وقتی من چیز بدی ازش یاد نگرفتم
تاثیر بدی هم روم نذاشته
چرا باید بد باشه ؟

از کسایی که میان بحثای ریشه ای میکنن و شبهه مطرح میکنن و دنبال حقیقتن واقعاً خوشم میاد !

(چون واقعاً کم نمی بینیم کاربرایی که از همون اول میان واسۀ دعوا، خانوم یا آقا هم فرقی نداره) !

ببینید، برای جواب به سوال شما باید ساختار Sub Conscience (ضمیر ناخودآگاه رو بشناسیم) رو کمی بشناسیم !!!

استاد عباسی به نقل از فروید [همجنسباز ، ملحد و ...] در اینباره میگه :

ناخودآگاه وقتی بکار میفته که بعد rational (منطقی) ذهن انسان دیگه حاکم نباشه ! چه موقع آدم بخش irrational ذهنش فعال میشه : مثلا وقتی عصبانی ــه وقتی هیجانی ــه و در حالات دیگه . به زبون ساده، وقتی عقلانیت کنار میره !

سوال : آیا ما میتونیم بفهمیم چه چیزایی تو ناخودآگاه ما ریخته شده ! بله وقتی شهوت بهمون غالب میشه ، وقتی خشمگین میشیم وقتی هیجان زده میشیم و ... با اندازه گیری میزان ضعف و قدرتمون در کنترل کردن خودمون [در اون حالات] میتونیم متوجه بشیم که چقدر ناخودآگاهمون پر از پیام های ناخودآگاه (Subliminal Messages) جنسی و ... هست !!!

ما بیشتر کاربرد این مسائل رو تو مسائل جنسی درک میکنیم ولی در مورد مسائل اعتقادی هم به نظرم همینطوره ... پیام های ناخودآگاهی رو به خورد ما میدن [شیاطین من الانس] و در زمان مقتضی (زمانیکه عقلانیت حاکم نیست بر ما) ازونا استفاده میکنن [شیاطین من الجن] و بازی رو به نفع خودشون بر میگردونن ! Confused

این موضوع در مورد افرادی که از نظر اعتقادی قوی نیستن تشدید میشه !

من به شخصه کسایی رو می بینم که از نظر اعتقادی قوی نیستن و بقول جناب طالب زاده *آمادۀ سُر خوردن هستن* و سریال ها و فیلمای اینا رو می بینن و واقعاً تو صحبتاشون تو رفتارشون تأثیر گذاشته !

دوستانی که ازین فیلم تأثیرات مثبت گرفتن ، عمدتاً این فیلم رو با سانسور دیدن !!! و یه نکته ای هم که هست اینه که :

ماها که الان میایم درباره نمادا و تفکرات صهیونیزم صحبت میکنیم، تا چند سال پیش کجا بودیم !؟! Huh

تا چند سال پیش وقتی هرم میدیدیم تو یه فیلم چه حسی بهمون دست میداد ؟؟؟ الان چه حسی بهمون دست میده ؟!؟ Huh

قطعاً اطلاعات ما ، سطح فکر ما و ... نسبت به چند سال پیشمون رشد داشته ولی یه سری فیلمای هالیوود رو با سطح فکر قدیمی دیدیم و با همون سطح فکر دربارش قضاوت کردیم و تأثیر گرفتیم !

و یه مشکلی هم که وجود داره که قبلا تو تاپیکای دیگه هم اشاره کردم ... ماها و انسان بطور کلی دوست نداره لذت های مشروعش رو محدود کنه و در مقابل هر چیزی که بخواد این لذت ها رو محدود کنه بطور طبیعی گارد میگیره و سعی میکنه از سر راه برشون داره !

لذا وقتی یه نفر یه تحلیل از یه فیلمی که چند سال پیش دیده و خیلی ازش لذت برده و تأثیر گرفته میخونه و متوجه میشه که این فیلم در باطنش داره مفاهیم شیطانی رو نشر میده. بجای اینکه قبول کنه که در مورد اون فیلم قضاوت اشتباه کرده و متوجه یه سری چیزا نبوده ... میاد صورت مسئله رو پاک میکنه و سعی میکنه به خودش اثبات کنه که اون فیلم شیطانی نیست !

کسایی هم که میان اینجا و بحث میکنن که فلان فیلم شیطانی نبود ، به فلان دلیل و فلان دلیل ، قبل ازینکه بخوان هر کسی رو قانع کنن ، میخوان خودشون رو قانع کنن. چون وقتی یه نفر دیگه (که داره میگه اون فیلم شیطانیه) رو قانع کنن در اصل همراه با اون فرد خودشون رو هم قانع کردن !!!!!! ببخشید یه مقدار پیچیده شد !!!

یعنی به صورت ساده بخوایم بگیم : فرد چون با یه فیلم حال میکرده و دوست نداره اون ذهنیت مثبتی که نسبت به فیلم داره رو با ذهنیت منفی عوض کنه (چون اگه تحلیل رو قبول کنه؛ و هر کسی از ابلیس و ابلیسیان بدش میاد، باید دیدش به فیلم رو هم عوض کنه) ! در نتیجه میاد تحلیل رو پَس میزنه !

این چیزیه که من تا حالا از بحث با خودم! و دیگران فهمیدم !!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: khademolmahdi ، ضحی رحمانی ، درست پسند ، مجید املشی ، SAViOR ، Dideh Ban ، اولولالباب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: رستگاری از شاوشانک-The Shawshank Redemption - Justice Bringer - ۱۷/تیر/۹۲ ۲۲:۳۶

پرش در بین بخشها:

بالا