|
رستگاری از شاوشانک-The Shawshank Redemption
|
|
۹:۲۲, ۱۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
ببین شما میگی من درباره ی ارباب حلقه ها اونطوری گفتم حالا جی شده که دارم درباره ی این فیلم اینطوری میگم اتفاقا این نشون میده که من معتدلانه قضاوت میکنم اگه شیطانی باشه میگم شیطانیه و جایی که نباشه میگم نیست نه اینکه ندیده بیام بگم شیطانیه یا اینکه ببینمو چیزی ازش سر در نیارم و باز بگم شطانیه! چون هالیوود سیستمش اینه
خودت یه لیست از فیلمای شیطانی تهیه کن تو این تالار قرار بده بهت قول میدم خیلی انگشت شمار بتونی فیلم نام ببری که شیطانی باشه و سال ساختش قبل از 2000 باشه این سیتمای شیطانی هالیوود که شما داری ازش حرف میزنی از سال 2000 به اینور به این روز افتاد در حالی که فیلمی که ما داریم دربارش بحث میکنیم مال سال 1994 هست رستگاری در شاوشنک و مسیر سبز رو هم رفته 12 بار نامزد اسکار شدن ولی 1 دونه هم نگرفتن در حالی که فیامهایی بسیار زیبایی هستن و استحقاق حداقل 2 یا 3 اسکار حداقل در زمینه ی موسیقی رو داشتن اما بهشون کم لطفی شده یعنی فیلمی که به این زیبایی درباره ی شیطان ساخته شده نباید اسکار بگیره؟؟؟ من نمی دونم شما یه چیزی از اقای عباسی شنیدی بنام ضمیر ناخوداگاه که هر وقت نمی تونه واسه حرفاش دلیل بیاره میگه میره تو ضمیر ناخودآگاه یه سوال دارم دلم می خواد هرکی میبینه جواب بده چه کسی با دیدن فیلم رستگاری در شاوشنک ضمیر ناخوداگاهش به سمت شیطان میره؟ مگر اینکه خودش بخواد خود اگاه اینکارو بکنه درباره ی فیلم مسیر سبز عبدالرحمن گفت مسیح کجا یهود رو زنده کرده خب عیسی مسیح رسالتش بین یهودیا بود و تمام اون کسایی رو که زنده میکرد یا شفا میداد یهودی بودن که همشون بعد از شفا پیدا کردن به دین مسیح روی اوردن نمادگرایی فیلم مسیر سبز اینه جان کافی = عیسی مسیح در کالبد انسانی دیگر پائول = پائول مسیحیت یا همون پولس موش = قوم یهود که رسالت مسیح بین اونا بود شما میگی جان کافی شیطانه؟؟ پس به اینا توجه کن شباهتی که بین اسم جان کافی و جیسوس کرایست(هر دو با j و c شروع میشه) وجود داره شباهتی که بین معجرات جان کافی و عیسی مسیح وجود داره شباهتی که بین صلیب مسیح و صندلی الکتریکی وجود داره دستها و پاهای بسته و تاج تیغدار مسیح که مشابه همون کلاه الکتریکی روی سر کافی بود(البته شما احتمالا این شباهتارو به دجال نسبت میدی) بگذریم از دیالوگ های معنادار و مذهبی که در فیلم ردوبدل میشه میگی برم دوباره این فیلمارو ببینم من روزی نیست که این فیلمارو نبینم. یه خواهشی ازت دارم اقای متی شما اصلا درباره ی خود فیلم هیچی نمی گی همش داری استناد میکنی به فیلمای دیگه اصلا 2 تا دلیل بیار درست حسابی روش بحث کنیم اینکه بخوای اطلاعاتتو از فیلمای دیگه به رخ بکشی و از کلمات قلمبه سلمبه استفاده کنی و کنارش بگی استاد عباسی نشد دلیل واسه نقد من دارم از خود فیلم دلیل میارم شما میری سراغ فیلمای دیگه می دونم بیشترین دلیل شما سینمای هالیووده نه خود فیلم واسه همین از تو خود فیلم چیز زیاذی پیدا نمی کنی البته می تونی با یه دید سطحی بگی اندی شطرنج دوست داره پس شیطانه! ببین تمام دلایلی که شما می تونی بیاری رو من خودم می دونم این نیست که فکر کنی فقط خودت می دونی حالا بخوای بیای ثابت کنی من اگه به رستگاری از شاوشنک بخوام ماسونی نگاه کنم همین الان بالای 10 تا دلیل اینجا مینویسم که ماسونیه ولی مساله اینجاست که اینطور نیست. سریال walking dead رو خودم دیدم نکات جالبی توش هست و جالبه بدونی اونم از فصل 3 به بعدش وارد زندان میشه و شخصیت های فیلمو اونجا به تصویر میکشه ولی تا تموم نشه نمیشه نقدش کرد |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |