|
رستگاری از شاوشانک-The Shawshank Redemption
|
|
۱۰:۱۳, ۱۸/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/تیر/۹۲ ۱۲:۱۰ توسط ضحی رحمانی.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۱۷/تیر/۹۲ ۲۲:۳۶)MaTeY نوشته است: ببینید، برای جواب به سوال شما باید ساختار Sub Conscience (ضمیر ناخودآگاه رو بشناسیم) رو کمی بشناسیم !!!البته من این ضمیر نا خود آگاه رو به این شکلی که شما توصیفش میکنید قبول ندارم البته اینجا جاش نیست ولی این طور که شما میگید این ضمیر نا خود آگاه یه جورایی با مسئله ی اختیار در تناقضه ![]() (۱۷/تیر/۹۲ ۲۲:۳۶)MaTeY نوشته است: دوستانی که ازین فیلم تأثیرات مثبت گرفتن ، عمدتاً این فیلم رو با سانسور دیدن !!!اتفاقا این فیلم جزو معدود فیلم هاییه که سانسور شده و سانسور نشده اش فرق چندانی ندارن البته من این تاثیر مثبتی که میگید از نسخه ی سانسور نشده اش گرفتم ! ![]() (۱۷/تیر/۹۲ ۲۲:۳۶)MaTeY نوشته است: با همون سطح فکر دربارش قضاوت کردیم و تأثیر گرفتیم !یعنی شما میگید هر نقدی که از هر فیلمی میخونیم توی تاثیری که از فیلم میگیریم موثره مثلا شما قبلا که اطلاعی از نماد ها و ضمیر نا خودآگاه نداشتین از این فیلم تاثیر مثبت و حالا که این چیزارو میدونید تاثیر منفی میگیرید ؟! کمی عجیبه ![]() به هر حال من فکر میکنم تشبیه نقش اول فیلم به شیطان و ربط دادن یه سری مسائل به فامیلی بازیگر این فیلم بدبینانه به نظر میرسه با این روند چند وقت دیگه تاپیک هایی با این عنوان خواهیم دید : علائم فراماسونری در فیلم پدر خوانده ! یا : آیا آل پاچینو شیطان پرست بود ؟ بعدش هم کاشف به عمل میاد که دون کرلئونه نماد ابلیس بوده و ما نمیدونستیم ![]() امیدوارم کسی از حرفام ناراحت نشه چون به هیچ وجه قصد تمسخر و اهانت نداشتم و نخواهم نداشت با احترام ![]() جای نقد فیلم هایی مثل eyes wide shut با نمایش اون مراسم مخوف و فیلمی مثل کد داوینچی واقعا خالیه که فکر میکنم حرف های بیشتری برای گفتن دارن ![]() البته شاید تو تالار باشه و من پیدا نکردم |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |