کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4.17 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رستگاری از شاوشانک-The Shawshank Redemption
۱۰:۱۳, ۱۸/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/تیر/۹۲ ۱۲:۱۰ توسط ضحی رحمانی.)
شماره ارسال: #43

(۱۷/تیر/۹۲ ۲۲:۳۶)MaTeY نوشته است:  ببینید، برای جواب به سوال شما باید ساختار Sub Conscience (ضمیر ناخودآگاه رو بشناسیم) رو کمی بشناسیم !!!

پیام های ناخودآگاهی رو به خورد ما میدن [شیاطین من الانس] و در زمان مقتضی (زمانیکه عقلانیت حاکم نیست بر ما) ازونا استفاده میکنن [شیاطین من الجن] و بازی رو به نفع خودشون بر میگردونن ! Confused
البته من این ضمیر نا خود آگاه رو به این شکلی که شما توصیفش میکنید قبول ندارم
البته اینجا جاش نیست ولی این طور که شما میگید این ضمیر نا خود آگاه یه جورایی با مسئله ی اختیار در تناقضه Dodgy

(۱۷/تیر/۹۲ ۲۲:۳۶)MaTeY نوشته است:  دوستانی که ازین فیلم تأثیرات مثبت گرفتن ، عمدتاً این فیلم رو با سانسور دیدن !!!
اتفاقا این فیلم جزو معدود فیلم هاییه که سانسور شده و سانسور نشده اش فرق چندانی ندارن
البته من این تاثیر مثبتی که میگید از نسخه ی سانسور نشده اش گرفتم ! Wink
(۱۷/تیر/۹۲ ۲۲:۳۶)MaTeY نوشته است:  با همون سطح فکر دربارش قضاوت کردیم و تأثیر گرفتیم !
یعنی شما میگید هر نقدی که از هر فیلمی میخونیم توی تاثیری که از فیلم میگیریم موثره
مثلا شما قبلا که اطلاعی از نماد ها و ضمیر نا خودآگاه نداشتین از این فیلم تاثیر مثبت و حالا که این چیزارو میدونید تاثیر منفی میگیرید ؟! کمی عجیبه Dodgy

به هر حال من فکر میکنم تشبیه نقش اول فیلم به شیطان و ربط دادن یه سری مسائل به فامیلی بازیگر این فیلم بدبینانه به نظر میرسه
با این روند چند وقت دیگه تاپیک هایی با این عنوان خواهیم دید :
علائم فراماسونری در فیلم پدر خوانده !
یا : آیا آل پاچینو شیطان پرست بود ؟

بعدش هم کاشف به عمل میاد که دون کرلئونه نماد ابلیس بوده و ما نمیدونستیم Big Grin

امیدوارم کسی از حرفام ناراحت نشه چون به هیچ وجه قصد تمسخر و اهانت نداشتم و نخواهم نداشت
با احترام Heart

جای نقد فیلم هایی مثل eyes wide shut با نمایش اون مراسم مخوف Confused و فیلمی مثل کد داوینچی واقعا خالیه
که فکر میکنم حرف های بیشتری برای گفتن دارن Wink
البته شاید تو تالار باشه و من پیدا نکردم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، Imam12 ، امير ، عبدالرحمن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

پیام در این موضوع
RE: رستگاری از شاوشانک-The Shawshank Redemption - ضحی رحمانی - ۱۸/تیر/۹۲ ۱۰:۱۳

پرش در بین بخشها: