|
مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود
|
|
۱۹:۳۹, ۲۰/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۲ ۱۹:۴۷ توسط فرمیسک.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۱۴/خرداد/۹۲ ۱۶:۴۴)MaTeY نوشته است: . شما با این موارد (یعنی 11 سپتامبر- توهین به ایران- همجنسگرایی-تمسخر ازدواج و حضرت عیسی و ترغیب به مصرف مواد مخدر) چطوری نتیجه گرفتین که تد شیطان هست؟!!! یعنی هرفیلمی این موارد را داشت یکی از شخصیتهاش شیطانی هست؟! حتما انتخاب آن شخصیت شیطانی هم بر حسب سلیقه ما و بدون هیچ دلیل منطقی هست؟ اگر هم منظورتون اون سه تا دیالوگ هست : (۱۴/خرداد/۹۲ ۱۶:۴۴)MaTeY نوشته است: شما بر چه اساس دیالوگهای فیلم را تفسیر کردین؟!!!! مخصوصا تفسیر مورد سوم که واقعا خنده دار هست!! خوب من اینطوری تفسیرش می کنم: این انتخاب خودت بود (میتونستی بهتر انتخاب کنی و اشتباه نکنی! من که خدا نیستم بدونم چی بگم که درست باشه!!) شما دیالوگها را تفسیر کردین و هرچی دوست داشتین نوشتین بعد هم آن تفسیرها را مساوی آیات و روایات قرار دادین تا ثابت کنین که شخصیت تد شیطانی هست. اگر تحلیل و نقد اینطوری باشه که خیلی راحته. هر کس هر متنی را بخواد به سلیقه خودش تفسیر میکنه!! و به سلیقه خودش به کاراکترها نسبتهای شیطان و اهریمن و فرشته میده!!! یک نکته: لطفا عکسهایی که در آن فحش به زبان انگلیسی هست را قرار ندین. ممنون |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تشکیل گروه برای بحث پیرامون هالیوود | mrae_iran | 1 | 1,075 |
۱۵/اسفند/۹۵ ۲۲:۰۰ آخرین ارسال: سعدی |
|
| تحلیل فیلم 'مثل بالا،خیلی پایین'؛ | vahrakan | 2 | 2,416 |
۱۲/شهریور/۹۵ ۱۹:۵۷ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| تحلیل فیلم "The Adjustment Bureau " | Reza2035 | 7 | 10,051 |
۹/مرداد/۹۵ ۵:۴۳ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| تحلیل فیلم Exodus: Gods and Kings / موسی به روایت سامری | vahrakan | 9 | 7,756 |
۸/بهمن/۹۴ ۱۸:۲۴ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| تحلیل فیلم THE WORLD END | captaincharisma | 4 | 4,907 |
۱۹/آذر/۹۴ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: pars.movies |
|
| تحلیلی بر فیلم Noah / پیامبری که هالیوود مبعوث کرد! | SAViOR | 39 | 25,396 |
۱۱/اردیبهشت/۹۴ ۲۱:۵۷ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| ساخت فیلم ضد ایرانی این بار علیه عفاف و حجاب۰۰ | آوا | 4 | 2,722 |
۲۷/بهمن/۹۳ ۳:۵۴ آخرین ارسال: نورالسادات |
|