|
مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود
|
|
۲۱:۰۹, ۲۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۲۱/تیر/۹۲ ۸:۴۶)Imam12 نوشته است: مثلا شما تصور میکنی هرکس بیگناه میفته زندان شیطانه!! یا با یه خالکوبی به این نتیجه رسیدی شخصیت لینکن شیطانه(البته من سریالو ندیدم شایدم شیطان باشه) ببینید قطعاً این فیلمایی که آوردم برای وجود شیطان توشون دلایل بیشتری دارم. اگر صبر داشته باشید، یکی یکی توضیح میدیم! بنده نگفتم، چون تو اون فیلم یه خالکوبی (شیطانی) وجود داره، پس کاراکتر ابلیس هم وجود داره ! اگه صبر داشته باشید و زود نتیجه گیری نکنید، ممنون میشم ! ![]() فک میکنم مشکل شما بیشتر فیلم رستگاری از شاوشنک هست و میخواین به هر طریق ممکن این یه دونه فیلم رو حداقل تبرئه کنید ! بنده فقط میتونم به شما پیشنهاد کنم که سعی کنید هرگونه تعلق خاطری که به فیلمای هالیوود دارین از بین ببرین ! و نگاهتون رو به هالیوود عوض کنید. این خوب نیست که شما فکر میکنید بعد از سال 2000 هالیوود به این وضع درومده. بعله، درسته، بعد از سال 2000 تشدید شده این ماجراها، ولی به این معنی نیست که قبل از 2000 همچین چیزی هیچوقت نبوده ! تعلق خاطر داشتن به فیلمای هالیوود ، اشتباه محضه ! و فرد باید خیلی متواضع و واقع بین باشه تا قبول کنه که برداشت و تفسیر اشتباه از یه فیلم داشته ! بنده یادمه که تا قبل از خوندن تاپیک ارباب حلقه ها و نظرات شما و دوستان، از طرفدارای پر و پا قرص اون فیلم بودم و از کسایی بودم که فک میکردم این فیلم ضد ماسونی ــه ! ولی وقتی استدلال های شما دوستان رو خوندم، اولین کاری که کردم، سعی کردم علاقه ای که به اون فیلم داشتم رو تو خودم بکشم ! تنها اینجوریه که میتونیم حقیقت و واقعیت رو ببینیم. البته به شما حق میدم. ما هنوز تحلیل کاملی از فیلم رستگاری ارائه ندادیم. و مطالبی که دوستم عبدالرحمن تو تاپیکش گذاشته، برای همه قابل قبول نمیتونه باشه. یا بعبارتی فرد باید تعلق خاطری نسبت به اون فیلم نداشته باشه تا بتونه اون موارد رو بگیره ، آنالیز کنه و بعد قبولشون کنه ! ایشالا تو همین تاپیک سعی میکنم تحلیل این فیلم رو هم بذارم براتون. باشد که فرجی بشه. نقل قول:البته نظریه خوبیه که خانه ی شیطان زندانه و میتونه در نقدهای اینده کمکمون کنه ولی دیگه هرکی افتاد زندان = شیطان یکم زیاده رویه ایشالا بنده براتون تحلیل رستگاری رو هم میذارم تو این تاپیک تا بطور کامل این تئوری رو بهش اعتقاد پیدا کنید ! ![]() تو فیلم رستگاری هم ما فقط صرف اینکه اَندی افتاده زندان نمیگیم که نماد ابلیس هستش. قطعاً همه جوانب رو باید در نظر گرفت و باید به همۀ اِلمان ها پیرامون یه شخصیت دقت کرد. |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تشکیل گروه برای بحث پیرامون هالیوود | mrae_iran | 1 | 1,075 |
۱۵/اسفند/۹۵ ۲۲:۰۰ آخرین ارسال: سعدی |
|
| تحلیل فیلم 'مثل بالا،خیلی پایین'؛ | vahrakan | 2 | 2,416 |
۱۲/شهریور/۹۵ ۱۹:۵۷ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| تحلیل فیلم "The Adjustment Bureau " | Reza2035 | 7 | 10,051 |
۹/مرداد/۹۵ ۵:۴۳ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| تحلیل فیلم Exodus: Gods and Kings / موسی به روایت سامری | vahrakan | 9 | 7,756 |
۸/بهمن/۹۴ ۱۸:۲۴ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| تحلیل فیلم THE WORLD END | captaincharisma | 4 | 4,907 |
۱۹/آذر/۹۴ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: pars.movies |
|
| تحلیلی بر فیلم Noah / پیامبری که هالیوود مبعوث کرد! | SAViOR | 39 | 25,396 |
۱۱/اردیبهشت/۹۴ ۲۱:۵۷ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| ساخت فیلم ضد ایرانی این بار علیه عفاف و حجاب۰۰ | آوا | 4 | 2,722 |
۲۷/بهمن/۹۳ ۳:۵۴ آخرین ارسال: نورالسادات |
|