کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود
۱۸:۴۷, ۲۲/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۲ ۱۹:۰۱ توسط فرمیسک.)
شماره ارسال: #41

(۲۱/تیر/۹۲ ۰:۵۲)farjad نوشته است:  اگه میشه بحث تون رو همین جا ادامه بدید بلکه ما هم به نتیجه ای برسیم!
این جور بحث ها اتلاف وقت نیست! اتفاقا مفیده...
اگر جناب متی نمیخوان بحث اینجا ادامه پیدا کنه به این خاطر هست که ایشون جوابی ندارن و نقدشون از تد کاملا اشتباه هست و چون پاسخی ندارن میخوان با این ترفند از جواب دادن شانه خالی کنن.

ایشون یک پیام خصوصی پر از توهین برای من فرستادن به این شرح:
"شما اگه سر تاپیکای دیگه مشکلی دارین ، لازم نیست تو تاپیک دیگه خودتون رو خالی کنین !

ولی احساس میکنم بحث با شما بی فایدس ، چون احساس میکنم از سر منطق بحث نمیکنید و در جستجوی حقیقت نیستید
مثلا حرفای شما در مورد دکتر عباسی دقیقا مشخصه که از روی دشمنی ــه و دشمنی هم بخاطر تحلیل فیلمای ایشون نیست ، بلکه بخاطر دیدگاه سیاسی و سخنرانیای سیاسی ایشون ــه که برخلاف دیدگاه شماس "

اولا نوشته های من در تاپیکهای دیگه موجوده و همه صحیح هست و اگر جناب متی به اون تحلیلها نقد صحیحی داشتین میتونستین بنویسین! (که بجای اینکار صرفا آسمان و ریسمان را به هم بافتین و توهین کردین تا ثابت کنین از نقد چیزی می دونین و بیشتر رفتارتون شبیه دختربچه هایی هست که به دیگران حسادت میکنن تا یک فرد منطقی)

واقعا مضحکه که ایشون نقد غلطشون را درباره تد منطقی میدونن ولی اشکالی که من به نقد ایشون وارد کردم را غیرمنطقی!
یا ایشون مرتب میگفتن که پرومته نماد لوسیفر هست!

من به ایشون گفتم این حرف را که دکتر عباسی از قول خودش گفته متعلق به سایر متفکران در قرن نوزدهم هست و میتونن به کتاب "تناول خدایان" از یان کات مراجعه کنن تا بفهمن که عباسی اکثرا تحلیلهای دیگران را به نام خودش تمام میکنه!

به هر حال جناب متی وقتی پاسخ منطقی ندارین بهتره سکوت کنین نه تخریب شخصیتی!
به قول دکتر شریعتی: و اگر نتوانند شخصیت علمیش را انکار کنند شخصیت اخلاقیش را انکار می کنند!

به قول جناب آلاتار در تاپیک هابیت
[b]افرادی که حرف منطقی ندارن :

"با پافشاری بر حرف هاشون و عدم جواب دادن به نقدهای ما و سعی در تخریب چهره ما، با ما مقابله میکنن "

شما به جای اینکه بنده را زیر سوال ببرین که اصلا به بحث ربطی نداره به نقد من پاسخ بدین. اگر هم پاسخ ندارین دفعه آخرتون باشه به من توهین می کنین. (هرچند قبلا هم بارها این کارو کردین)

و من هنوز روی حرف سابقم هستم که شما از نقد و تحلیل چیزی نمی دونین و کارتون صرفا کپی پیست از عباسی و ... هست!! عباسی هم که کارش کپی از تحلیلگران بیگانه هست!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود - فرمیسک - ۲۲/تیر/۹۲ ۱۸:۴۷

[-]