کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود
۲:۵۳, ۲۳/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۲ ۱۷:۳۶ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #44
آواتار
(۲۲/تیر/۹۲ ۲۳:۱۸)بیداری نوشته است:  و در ضمن شما حق ندارید بدون اجازه آقای MaTeY پیام خصوصی را منتشر کنید چون اگر لازم بود در همین جا بحث می کردند

شاید باور نکنید، ولی حتی با شناخت کمی که تو این مدت از ایشون پیدا کردم، از همون ثانیه اولی که پیام رو براشون فرستادم، میدونستم همچین واکنشی نشون خواهند داد (پیام خصوصی رو منتشر میکنن تو این تاپیک و بقیه ماجرا) .

واقعا دوست ندارم این تاپیک رو به حاشیه ببرم. لذا برای شادی دل این کاربر محترم بنده قبول میکنم که تحلیلم ازین فیلم تفسیر و برداشت اشتباه من بوده !!!

ای کاش ایشون که پیام خصوصی رو منتشر کردن ، همش رو منتشر میکردن تا دوستان هم ببینن که بنده سر بسته سعی کردم تو همون پیام براشون توضیح بدم، هرچند امید زیادی نداشتم که تأثیری داشته باشه (ولی ایشون علاقۀ خاصی به شلوغ کاری دارن) :

بخشی از پیام بنده به ایشون نوشته است:...
ببینید بنده فقط خواستم به مهمترین و اصلی ترین موضوع (یعنی همون دیالوگا) اشاره کنم !

اِلمان های شیطانی بسیاری پیرامون کاراکتر Ted وجود داره : مثل زن بارگی ، عشق ورزیدن به یک فاحشه و ...

اِسم John هم همونطور که ابتدای تحلیل گفتم از اون دسته اِسمایی هستش که شک ما رو بر می انگیزونه ! تو بسیاری از فیلمایی که به شیطان اشاره میشه (چه واضح ، چه غیر واضح) اِسم John دیده میشه !

فیلم Hell Boy 1 ، سریال Lost ، وکیل مدالع شیطان ، کنستانتین و ... !!!
...

کاربرایی که قاضی هستن فقط کافیه به این جملات ایشون دقت کنن :

نقل قول:اولا نوشته های من در تاپیکهای دیگه موجوده و همه صحیح هست
...
کارتون صرفا کپی پیست از عباسی و ... هست!! عباسی هم که کارش کپی از تحلیلگران بیگانه هست!!!

نمیدونم اسمش رو چی میشه گذاشت ، اعتماد به نفس کاذب یا چی ؟

بهرحال دوست عزیز، بنده قصد ندارم جواب شما رو تو این تاپیک بدم، با این ارسالتون هم فقط حرفای بنده رو بیشتر اثبات کردین. شما هرچی دوست دارین تو این تاپیک بنویسین و هر اشکالی دوست دارین وارد کنین، ولی توقع پاسخ گرفتن از بنده رو نداشته باشین (و میتونید این سکوت بنده رو بذارین به حساب اینکه بنده جوابی ندارم !).

ضمن اینکه اینو بدونید، ما اگرم از دکتر عباسی و امثال دکتر عباسی مطلبی رو بذاریم اینجا، با اقتخار سرمون رو میگیریم بالا و میگیم که این مطلب فلانی هستش.

مشکل ما اینه که یه جماعت مرده پرستی هستیم که تا طرف نره شهید بشه ، متوجه نمیشیم که چه شخصیتی بوده. سر شهید بهشتی ها، شهید آوینی ها و ... هم همین بلاها رو آوردن.

موفق باشید.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arman mohseny ، keyvan-rostamy
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود - Justice Bringer - ۲۳/تیر/۹۲ ۲:۵۳

[-]