|
مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود
|
|
۱۷:۲۱, ۲۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۲۳/تیر/۹۲ ۱۰:۵۴)Imam12 نوشته است: جناب متی اگه یه کار دیگه انجام میدادید تاپیک حالت بهتری به خودش می گرفت مثلا چندتا تاپیک درست میکردید با همین نام(مواد لازم ...) و شماره گذاری میکردی مثلا یکی واسه بتمن یکی واسه تد یکی واسه کنستان تین اینطوری هم کار خودتون هم کار کاربرای دیگرو سخت کردید یکی به اون نقد ایراد میگیره یکی به این نقد شما هم نمی دونی باید به کی جواب بدی!؟ راستش اینم یکی از آپشن ها بود، ولی آخرش اینجوری شد دیگه ! اینجوری هم بد نیست و خصوصیات خاص خودش رو داره ! ضمن اینکه توی بحث با دوستان مشکلی پیش نیومده تا حالا (بجز این مورد آخر که اونم با ساختار تاپیک مرتبط نبود). ولی اونجوری که شما میگین از این نظر بهتر بود که تو 1 تاپیک فقط در مورد 1 فیلم نظر گذاشته شده بود. ولی چون بنده معتقدم هالیوود یه تیم فوتبال ــه ، به نظرم نمیشه توی 1 تاپیک دفاع وسط رو بررسی کنیم، توی 1 تاپیک مهاجم و توی 1 تاپیک مربی و ... واسه همین این سبک تاپیک رو انتخاب کردم که توش بدون هیچ محدودیتی دربارۀ همۀ فیلمای هالیوود بشه صحبت کرد ! تشکر بابت پیشنهادتون. نقل قول:پس قبل از اینکه نقد رستگاری رو ارائه بدی نقد مسیر سبز رو هم پیدا کن و ثابت کن هر دو شیطانی هستن چشم ! یه سوالی رو تو تاپیک مربوط به رستگاری از شاوشنک مطرح کردم تو اون تاپیک. در مورد شباهت حضرت عیسی و لوسیفر !(۲۳/تیر/۹۲ ۱۴:۵۲)Imam12 نوشته است: با اینکه میدونم شیطانیه ولی بازم ازش خوشم میاد بحث دقیقا همینجاست، سحر رسانۀ شیطان دقیقاً همینجاست. حتی با اینکه متوجه میشیم که فیلم شیطانی ــه و داره مفاهیم شیطانی رو القا میکنه. ولی نمیتونیم از فیلم متنفر بشیم. در حالیکه از خود ابلیس متنفریم ! تو 1 پیام خصوصی در مورد این با یکی از دوستان صحبت کردیم، اونو براتون میفرستم. یه مقدار باید مرتبش کنم و بعدش تو این تاپیک هم قرار بدم. دسته بندی ای که اونجا انجام شد در این رابطه ! نقل قول:ضمن اینکه شما خیلی زود در مورد فیلما قضاوت میکنی جایی دیدم گفته بودید رنگو شیطانه! (احتمالا دلیلتون هم اینه که چون از شیشه ازاد شد طبق همون فرمول شیطانه) ولی حالا اگه بخوای در موردش کامل بحث میکنیم راستش منم حرف اصلیم اینه که شما درباره حرفای بنده زود قضاوت میکنید. قطعاً بنده هم با 2تا دلیل دوست ندارم توی 1 کاراکتر ، ابلیس ببینم ! و 2تا دلیل برای خودمم حتی قانع کننده نیست ! شما مطمئن باشید بنده تو قانع کردن خودم از قانع کردن دیگران هم سختگیر تر هستم، چون اگه اینجوری نباشه ... برای راهنمایی درباره انیمیشن رنگو میتونم بهتون پیشنهاد کنم در مورد Age of Aquarius یه سرچی بکنید و به مفهوم Destiny (سرنوشت) تو اون انیمیشن توجه کنید. ____________ پ.ن. : من خودمم با خوندن مقالۀ یه افسر بازنشستۀ انگلیسی که الان فوت کرده، یه سری مسائل درباره هالیوود برام روشن شد و تحلیل یه سری فیلما دستم اومد ! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تشکیل گروه برای بحث پیرامون هالیوود | mrae_iran | 1 | 1,075 |
۱۵/اسفند/۹۵ ۲۲:۰۰ آخرین ارسال: سعدی |
|
| تحلیل فیلم 'مثل بالا،خیلی پایین'؛ | vahrakan | 2 | 2,416 |
۱۲/شهریور/۹۵ ۱۹:۵۷ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| تحلیل فیلم "The Adjustment Bureau " | Reza2035 | 7 | 10,051 |
۹/مرداد/۹۵ ۵:۴۳ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| تحلیل فیلم Exodus: Gods and Kings / موسی به روایت سامری | vahrakan | 9 | 7,756 |
۸/بهمن/۹۴ ۱۸:۲۴ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| تحلیل فیلم THE WORLD END | captaincharisma | 4 | 4,907 |
۱۹/آذر/۹۴ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: pars.movies |
|
| تحلیلی بر فیلم Noah / پیامبری که هالیوود مبعوث کرد! | SAViOR | 39 | 25,396 |
۱۱/اردیبهشت/۹۴ ۲۱:۵۷ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| ساخت فیلم ضد ایرانی این بار علیه عفاف و حجاب۰۰ | آوا | 4 | 2,719 |
۲۷/بهمن/۹۳ ۳:۵۴ آخرین ارسال: نورالسادات |
|

یه سوالی رو تو تاپیک مربوط به رستگاری از شاوشنک مطرح کردم تو اون تاپیک. در مورد شباهت حضرت عیسی و لوسیفر !