کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود
۱۹:۳۵, ۲۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #48
آواتار
من نمی دونم مثلا معجرات عیسی مسیح چه ارتباطی به شیطان داره یا مثلا کشته شدن مسیح. شیطان نه معجزه میکنه نه کشته شده حالا شما چطور می خوای ارتباط بین جان کافی و شیطان پیدا کنی دیگه از عهده خودت بر میاد

درباره ی رنگو که شما میگی شیطانه اتفاقا من نقدشو کامل دارم ولی تاپیکش بسته شد
ببین واسه تحلیل چنین فیلمایی اگه بتونی کارکتر شیطانو پیدا کنی با کمک اون میتونی پازل فیلمو بچینی. حالا توی انیمیشن رنگو شیطان همون مار (جیک زنگی) هستش به دلایل زیر

1-اولین صحنه ای که جیک وارد فیلم میشه دوربین از چشم چپش بیرون میاد
2-دیالوگ جیک که میگه من همین الان از جهنم اومدم
3-در یکی از صحنه رنگو داره درباره ی جیک حرف میزنه بعد دوستاش ازش میپرسن جیک تا حالا تو رو نیش زده؟ رنگو در پاسخ میگه اره بعد به نافش اشاره میکنه و بعد دوستش با تعجب میگه این که نافه!

حالا به این نکته توجه کن
در کتاب انجیل درباره ی خلقت ادم و حوا چنین اومده وقتی خداوند خاک ادم و حوا رو مهیا میکنه تا بسازشون شیطان عبور میکنه و اب دهانش رو میندازه روی اون خاک و بعد جبرئیل میره اون تیکه از خاک رو برمیداره و فرورفتگی اون قسمت از خاک میشه ناف انسان (حالا رنگو که میگه مار منو نیش زد بعد به نافش اشاره میکنه دقیقا به این داستان اشاره داره)

4-باز در کتاب انجیل اومده وقتی شیطان خواست وارد بهشت بشه و ادم و حوا رو فریب بده نگهبان بهشت بهش اجازه ی ورود نمیده بعد شیطان میره سراغ یه مار بزرگ و بهش میگه منو وارد شکم خودت کن بعد وارد بهشت شو تا من دیده نشم و مار هم چنین میکنه به همین دلیل مار یکی از نمادهای مقدس فراماسوناست از اونجا در ادبیات هم مار نماد شیطان قرار میگیره

دلایل بیشتری هم هست مثل ترس مار از شاهین(خدا) حالا اگه قانع نشدی فیلمو کامل نقد میکنم و نمادگرایی رو تک تک برات توضح میدم

بازم میگم شما در تشخیص کارکتر شیطان یکمی عجله میکنی و هر قهرمانی رو میگی شیطان(بتمن-جان کافی -اندی دوفرن-رنگو و ...)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، Aryha ، arman mohseny
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود - Imam12 - ۲۳/تیر/۹۲ ۱۹:۳۵

[-]