کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود
۲۱:۴۰, ۲۳/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۲ ۲۰:۱۶ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #49
آواتار
(۲۳/تیر/۹۲ ۱۹:۳۵)Imam12 نوشته است:  من نمی دونم مثلا معجرات عیسی مسیح چه ارتباطی به شیطان داره یا مثلا کشته شدن مسیح. شیطان نه معجزه میکنه نه کشته شده حالا شما چطور می خوای ارتباط بین جان کافی و شیطان پیدا کنی دیگه از عهده خودت بر میاد

درباره ی رنگو که شما میگی شیطانه اتفاقا من نقدشو کامل دارم ولی تاپیکش بسته شد
ببین واسه تحلیل چنین فیلمایی اگه بتونی کارکتر شیطانو پیدا کنی با کمک اون میتونی پازل فیلمو بچینی. حالا توی انیمیشن رنگو شیطان همون مار (جیک زنگی) هستش به دلایل زیر

1-اولین صحنه ای که جیک وارد فیلم میشه دوربین از چشم چپش بیرون میاد
2-دیالوگ جیک که میگه من همین الان از جهنم اومدم
3-در یکی از صحنه رنگو داره درباره ی جیک حرف میزنه بعد دوستاش ازش میپرسن جیک تا حالا تو رو نیش زده؟ رنگو در پاسخ میگه اره بعد به نافش اشاره میکنه و بعد دوستش با تعجب میگه این که نافه!

خب ما هم واسه همین اول میخوایم 3گانۀ بتمن رو تحلیل کنیم دیگه !!!

میخوایم بگیم که تو هالیوود ممکنه 2تا شیطان تو 1 فیلم داشته باشیم.

نقل قول:دلایل بیشتری هم هست مثل ترس مار از شاهین(خدا)

اگه دقت میکردین آخرش ، کاراکتر رنگو و جیک باهم رفیق شدن ! نمیتونستن همدیگه رو بکشن (مثل رابطه ای که بین Batman و Joker بود) ! اون شاهین (نماد زئوس) دشمن جفتشون بود و هر 2تا از دستش فرار میکردن و می ترسیدن !!! برادر همدیگه معرفی میشن تو فیلم. مادرشون یه فاحشه معرفی میشه (که اینم ازون نشونه هاست) !

کلا جیک و رنگو شباهتای کمی نداشتن تو این فیلم.

بنده قبول دارم جیک نماد ابلیس بود چون خود فیلم بهمون میگه و نشونه هاش رو هم نشون میده !

البته مثلا تو فیلم sherlock holmes 2 گفته میشه که موریاتی شیطانه ، ولی تقریبا برعکس ــه !!! یعنی نشونه ها تو کاراکتر خود شرلوک هلمز دیده میشه !

شباهتای جالبی هم بین این انیمیشن و انیمیشن *Puss In Boots* وجود داره ! گربه چکمه پوش رو دیدین ؟!؟ Huh
تو اون فیلم بطور واضح اشاره میشه که شخصیت اصلی اسمای زیادی داره و یکی از اسماش Diablo Gato (گربۀ شیطانی/شرور) هستش. و وقتی در ادامۀ فیلم این گربه به زندان میفته (دقت کنید، به زندان میفته) و ازونجا میخواد فرار کنه، وقتی میخواد زندان بان رو تسخیر کنه [تا در رو براش باز کنه]، زندان بان یه دفعه به خودش میاد و این عبارت یعنی Diablo Gato رو میگه و توی صورت گربه آب میپاشه !
توی اون انیمیشن هم 2تا برادر هستن که توی یتیم خونه بودن. یکی شخصیت شرور داستان ــه (تخم مرغه=egg) و اون یکی قهرمان ــه (گربه = puss).

کلا مسائل پیچیده س ... Blush

باید در مورد مسیر سبز و رنگو بعداً بیشتر بحث کنیم. بذارید تحلیل بتمن رو بذارم !!! (یه ذره زمان میبره) !
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Aryha ، arman mohseny
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

پیام در این موضوع
RE: مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود - Justice Bringer - ۲۳/تیر/۹۲ ۲۱:۴۰

[-]