|
پاسخ به شبهات مطرح شده از سوی منافقین و جبهه ی غرب!!!
|
|
۱۹:۱۹, ۲۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
2- شهید چمران نخبه های این مملکت را به کشتن داد؟(1000 نفر )پاسخ به شبهه: اولین بار این شبهه را یکی از دوستانم مطرح کرد من یک دل سیر خندیدم و خیلی هم ناراحت شدم(در یک حالت بینابینی قرار گرفتم پاسخ خاصی هم به ایشون ندادم چون می دانستم هر چی بگم قبول نمی کنه پس برای چی وقت گرانبهای خودم را هدر بدم) اما دلایل رد این شبهه: 1- شهید چمران ستاد جنگ های نامنظم را تشکیل داده و نخبه ترین فرد آنجا بوده اطرافیان شهید بزرگوار چمران نخبه ای به اون صورتی که ایشون گفت وجود نداشته یعنی ستاد جنگ ها نامنظم نیروهای انقلابی و مردمی را سازماندهی می کرده. و هدفش هم عملیات های چریکی و ایذایی بود. و در طراحی این عملیات های چریکی خود شهید چمران نقش اصلی را ایفا میکرد و عملیات های ستاد جنگ های نامنظم معمولا با ارتش و سپاه انجام می شد یعنی خرد جمعی..!! پس شهید چمران فقط نیروی عمل کننده نیاز داشت. 2- در این جنگ نخبه های بسیاری بودند از جمله شهید حسن باقری و شهید محسن وزوایی ، جاویدالاثر مهندس احمد متوسلیان و ... 3- بر فرض که در ستاد جنگ های نامنظم چندین هزارتن نخبه وجود داشته اند اولا: رفیق ما ادعا میکنه(بر فرض که) اینها نخبه اند و مخالف زور و اجبار هم هست ایشون : یعنی این نخبه های مملکت خودشون خدای نکرده نمیفهمند دارند کجا می روند؟ طرف میخواد بره به زور که نمیشه نگهش داشت.! دوما: حضور اینها مربوط به تصمیم خودشونه نه هیچ شخص دیگه ای پس نه زوری وجود داشته و نه تعارفی برای حضور در جبهه . ان شاءالله ادامه دارد... یاعلی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
پاسخ به شبهات مطرح شده از سوی منافقین و جبهه ی غرب!!! - m.hossein - ۳۱/شهریور/۹۱, ۱۲:۳۶
RE: پاسخ به شبهات مطرح شده از سوی منافقین و جبهه ی غرب!!! - m.hossein - ۲۵/تیر/۹۲ ۱۹:۱۹
RE: پاسخ به شبهات مطرح شده از سوی منافقین و جبهه ی غرب!!! - Ali#59 - ۲۵/تیر/۹۲, ۱۹:۳۶
RE: پاسخ به شبهات مطرح شده از سوی منافقین و جبهه ی غرب!!! - m.hossein - ۲۵/تیر/۹۲, ۱۹:۴۱
RE: پاسخ به شبهات مطرح شده از سوی منافقین و جبهه ی غرب!!! - Ali#59 - ۲۶/تیر/۹۲, ۱۰:۲۴
RE: پاسخ به شبهات مطرح شده از سوی منافقین و جبهه ی غرب!!! - m.hossein - ۲۶/تیر/۹۲, ۱۷:۵۳
RE: پاسخ به شبهات مطرح شده از سوی منافقین و جبهه ی غرب!!! - Ali#59 - ۲۶/تیر/۹۲, ۲۱:۵۷
RE: پاسخ به شبهات مطرح شده از سوی منافقین و جبهه ی غرب!!! - m.hossein - ۲۷/تیر/۹۲, ۷:۳۵
|