|
پاسخ به شبهات مطرح شده از سوی منافقین و جبهه ی غرب!!!
|
|
۱۰:۲۴, ۲۶/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۲ ۱۰:۲۵ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۵/تیر/۹۲ ۱۹:۴۱)anti dajjil نوشته است: خواهش میکنم جایش همینجاست شرمنده ها برادر جان،اما اصلا اینجا بحثی درباره ی محاکمه ی اون مادرمرده ها نشد!! ![]() البته من قبول دارم که اونهام یه خریتی کردن،اما واسم سوال شده که آیا دادن یه همچین حکم سنگینی واسه یه سری آدم که تعدادشون زیاده،چه دلیلی داره؟از دین دور نباشه از سیاست به دوره.ممنون میشم پاسخگو باشید! منظور من هم گزینه ی یک بود!!محکومیتشون که خب باید محکوم میشدن،اما چرا اینطوری؟آخه چراااا؟! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
پاسخ به شبهات مطرح شده از سوی منافقین و جبهه ی غرب!!! - m.hossein - ۳۱/شهریور/۹۱, ۱۲:۳۶
RE: پاسخ به شبهات مطرح شده از سوی منافقین و جبهه ی غرب!!! - m.hossein - ۲۵/تیر/۹۲, ۱۹:۱۹
RE: پاسخ به شبهات مطرح شده از سوی منافقین و جبهه ی غرب!!! - Ali#59 - ۲۵/تیر/۹۲, ۱۹:۳۶
RE: پاسخ به شبهات مطرح شده از سوی منافقین و جبهه ی غرب!!! - m.hossein - ۲۵/تیر/۹۲, ۱۹:۴۱
RE: پاسخ به شبهات مطرح شده از سوی منافقین و جبهه ی غرب!!! - Ali#59 - ۲۶/تیر/۹۲ ۱۰:۲۴
RE: پاسخ به شبهات مطرح شده از سوی منافقین و جبهه ی غرب!!! - m.hossein - ۲۶/تیر/۹۲, ۱۷:۵۳
RE: پاسخ به شبهات مطرح شده از سوی منافقین و جبهه ی غرب!!! - Ali#59 - ۲۶/تیر/۹۲, ۲۱:۵۷
RE: پاسخ به شبهات مطرح شده از سوی منافقین و جبهه ی غرب!!! - m.hossein - ۲۷/تیر/۹۲, ۷:۳۵
|