کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: از نظر شما خائن ترین کشور کدام کشور است؟(قبل از خواندن مطلب پاسخ دهید)
انگلستان
آمریکا
فرانسه
آلمان
روسیه
عربستان و کشورهای عربی
ایتالیا
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سیل کمک های تجهیزاتی به عراق(حقوق بشر کشورهای غربی)
۸:۲۶, ۲۸/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۲ ۱۴:۰۹ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
قرار گذاشتم این مطلب را دو روز پیش بزنم قسمت نشد دیروز اومدم بزنم نمیدونم چی شد دستم خورد به دکمه ی برگشت همه چی پرید امروز زدم.
همیشه دوست داشتم در مورد ترین ها تحقیق کنم قسمت شد ایندفعه در پست اول تورم خورد به خائن ترین کشور توی سالنامه که داشتم ورق می زدم در روز 26 تیرماه 1366 خوردم به خائن ترین و ... و این کشوری نیست جز فرانسه ی نامرد و ... یعنی این دلم میخواد این کشور و پاره پاره اش کنم اینقدر خیانت کرد
AngryAngryAngryAngryAngryAngry

آمریکاش و شورویش به اندازه ی این کشور توی دوران جنگ تحمیلی خیانت نکردن پدرسوخته ها همشون جلوی فرانسه کم آوردند با اینهمه دم و دستگاهشون .

حالا اگر موضوع تکراریه مهم نیست ولی واقعا ...

اونایی که میشنن از اونوریا تعریف میکنند؛ باور کنند هموطنتون شرف داره هزاران بار بر اون نامردای خارجی توی جنگ که سیل تسلیحات بسوی عراق ریخته بودند.
هموطنت شرف داره بر همه ی اونا.(اینقدر به هموطنت توهین نکن و به اونوریا نبال وقتی میبینیم دویست و خورده ای هزار نفر، شهید خیانت های اونا شدند دلم میسوزه واقعا)

ن: این مطلب حاصل تحقیقات و اطلاعات خودم است.

منابعشان را هم ان شاءالله در آخر قسمت اول این تاپیک ذکر می کنم.

قسمت اول:خیانت های فرانسه(بخش اول):

همکاری با عراق در جنگ بنظر من خیانت به ایران بوده.اون موقع که حامیان عراق وام بلاعوض می دادند به عراق جنس هایشون رو به دوبرابر تازه به زور می فروختن به ایران!!!
از تاریخ 100 سال پیش بگذریم.
در سال 1970 فرانسه روابط جدیدی را باعراق آغاز کرد و این هم بخاطر خودشون و تمایلات عراق بود چون دولت فرانسه سوسیالیست بوده و گرایش های سوسیالیستی در عراق(حزب بعث) وجود داشت.

عراق در سال 1976 یک قرارداد نظامی با فرانسه منعقد کرد که در پی آن در سال های 1977 تا 1978 این کشور به بزرگترین منبع تامین تسلیحات ارتش عراق در آمد.
صدام ملعون خودش گفت: فرانسه و شوروی در درجه ی اول دوستان ما قرار دارند و ما با آنها روابط گسترده ی نظامی - سیاسی - اقتصادی - فرهنگی داریم.

البته اضافه کنم یکی از دلایل نزدیک شدن فرانسه به عراق نفت عراق بود.
قدرت عراق عمدتا از کشورهای اروپایی بود مخصوصا شوروی و فرانسه و حالا آلمان و انگلستان و .... وحتی فرانسه میزان کمکش به عراق نسبت به شوروی خیلی زیاد بود. شوروی از مخالفان حمله ی عراق به ایران بود اما با پیروزی ایران هم مخالف بود

و حتی زمانیکه شوروی مخالف حمله ی عراق به ایران بود و عراق را تحریم تسلیحاتی کرد عراق با تسلیحات فرانسه و آلمان و لهستان کار میکرد. حتی خود صدام حسین در روزنامه های فرانسوی می گفت که: حالا هنگامی که شوروی از تحویل سلاح به ما خودداری میکند ما درمانده نمی شویم و به جای دیگر و خاصه فرانسه رجوع میکنیم.
(طرح جمع آوری متکدیان)
البته فرانسه دیگری هم به ایران داشت و آن اینکه ضد انقلاب ها را در خود پناه داده بود و اجازه ی انجام جلسات مختلف را به آنان داده بود.(معروفترین این افراد شاهپور بختیار بود) البته عده ای از آنان در مصر و ترکیه و سایر کشورها بودند.
در یکی از صحبت های نخست وزیر فرانسه در آن دوران گفته شد: از آنجا که ما طرفدار حقوق بشریم؟!
Big Grinآماده ی اعطای پناهندگی به بنی صدر هستیم. و حتی عراق هم آماده ی اعطای پناهندگی به بنی صدر بود.( من هلاک این حقوق بشرم! چه ها میکنه این حقوق بشر.
تاحالا این سوال به ذهنتون رسیده که اصلا بشر یعنی چی؟ اگه امثال صدام بشن بشر من آنقدر کله به دیوار میکوبم تا جان به جان آفرین تسلیم کنم)

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
سیل کمک های تجهیزاتی به عراق(حقوق بشر کشورهای غربی) - m.hossein - ۲۸/تیر/۹۲ ۸:۲۶

پرش در بین بخشها:

بالا