|
•فراماسونری در بازی • FIFA 13 •
|
|
۲:۲۶, ۲۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۹/تیر/۹۲ ۰:۱۳)PWLG نوشته است: به نام خدابله! خیلی کارهای منفی هست که از کارهای بیهوده بدتر باشه. آیا این یعنی دادن عمر گرانبها بابت هیچی درست هست؟ حال بردن و لذت بردن اصل هست، ولی فقط زمانی از چنین چیزهایی لذت خواهیم برد که لذت رضایت باطنی رو نچشیده باشیم یا ازش غافل شده باشیم. هر کاری که باطنش تهی نباشه، باطن آدم رو راضی میکنه. من هم مثل شما همیشه تأسف میخوردهام به فکر کسانی که قلیون میکشن یا میرن ولگردی، ولی اگر درست فکر کنم باید به فکر خودم که اوقات فراغتم رو دود میکنم میره هوا هم تأسف بخورم. چند سال پیش توی یه انجمن خارجی مربوط به لینوکس، یه نفر از واردترین کاربرها که از لینوکس خیلی چیزها بلد بود، به عنوان امضاش نکتهای رو نوشته بود که برام خیلی جالب بود. اول توضیح بدم که "منحنی یادگیری" یعنی اول که توی باغ نیستیم خیلی آروم در یادگیری پیشرفت میکنیم ولی هرچه پیش میریم شتاب یادگیری بیشتر میشه. یه چیزی شبیه این نوشته بود: طی کردن منحنی یادگیری زمان میبره، ولی من برخلاف بقیهی اعضای خانواده روزی چند ساعت تلویزیون تماشا نمیکنم و زمان کافی برای همهچیز دارم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فراماسونری در بازی ASSASSINS CREED توهین به مقدسات | امیر گیمر | 231 | 192,998 |
۱/شهریور/۹۶ ۱۵:۱۷ آخرین ارسال: telbaz |
|
| توجه! وجود نمادهای فراماسونری در بازی کلش آو کلنز | 1fabeg | 1 | 4,685 |
۱/اسفند/۹۴ ۱۸:۵۳ آخرین ارسال: farhadhamidi |
|
| نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) | Amir | 150 | 117,717 |
۱/فروردین/۹۴ ۷:۴۸ آخرین ارسال: ANTI satan |
|
| نمادهای فراماسونری اینبار در بازی محبوب Call Of Duty:MW3 | jc313 | 9 | 12,855 |
۶/تیر/۹۲ ۲:۰۷ آخرین ارسال: PWLG |
|
| نماد های فراماسونری در بازی tskksn x street fighter | یامهدی! | 8 | 6,072 |
۳/تیر/۹۲ ۱۱:۰۹ آخرین ارسال: دل خسته |
|
| فراماسونری در صنعت بازی ها | ANTi666 | 4 | 5,228 |
۱۶/آبان/۹۱ ۲۱:۵۰ آخرین ارسال: S!lenced |
|