|
کلیه ی مباحث مربوط به ویکی پدیا در این تاپیک
|
|
۵:۲۰, ۲/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۲ ۵:۳۶ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #214
|
|||
|
|||
(۲/مرداد/۹۲ ۴:۳۲)namekarbary نوشته است: لازم نیست مقالههایی که به مقایسهٔ دیدگاههای مختلف میپردازند، همان اندازه به دیدگاه غالب و مورد قبول موجود بپردازند که به دیدگاههای حاشیهای. حتی ممکن است که اصلاً به دیدگاههای کاملا حاشیهای نپردازند. ما نباید سعی کنیم به گونهای بنویسیم که گویی دیدگاههای در حاشیه همانقدر شایستهٔ توجهاند که دیدگاههای غالب. حتی دیدگاههای خیلی حاشیهای نباید در مقالهٔ اصلی مطرح شوند و فقط در مقالهٔ مربوط به خود بیان میشوند. ارزش بیش از حد دادن به دیدگاه یک اقلیت برجسته یا گنجاندن آرای یک اقلیت بسیار کوچک ممکن است در توضیح وضعیت مناقشه گمراهکننده باشد. اگر میخواهیم مناقشه را منصفانه مطرح کنیم باید به دیدگاههای رقیب و متخاصم به نسبت میزان مقبولیتشان در میان اهل فن یا طرفهای مربوط(درگیر) بپردازیم. هیچکدام از این حرفها به این معنی نیست که آرای اقلیتهای کوچک نباید در مقالههای مربوط به خودشان مورد توجه قرار گیرد. در ویکیپدیا مشکل جا نیست. اما حتی در آن صفحات، دیدگاهها نباید به گونهای بیان شوند که گویی حقیقتاند! گرچه ممکن است به تفصیل پیرامون آنها سخن رفته باشد.تعداد طرفداران مشخص کنندهی اهمیت هست؟ اصلاً خود تعداد طرفداران از کجا مشخص میشه؟ ![]() انصافتون در برابر حقیقت قابل تقدیره. میتونم حدس بزنم اگر زمان گالیله ویکی بود توش چی نوشته بود. (۲/مرداد/۹۲ ۴:۳۲)namekarbary نوشته است: تو مثل اون جیب بری می مونه که جیب مردمو می زنه بعد می دوئه و داد می زنه "دزد" "دزد"! ویکیپدیا برعکس بعضی از سایت های مدافع مذهب بر اساس قوانین [بی طرفانه] اداره می شه نه سلایق شخصی. خوشت بیاد یا نیاد.هر کسی در درون خودش میدونه کی راست میگه. خوشم نیومد. (۲/مرداد/۹۲ ۴:۳۲)namekarbary نوشته است: بحث رو هم عوض نکن. (۲/مرداد/۹۲ ۴:۳۲)namekarbary نوشته است: واقعا خدا صبر بده به مدیرای ویکی از دست این کاربرای تازه وارد.این بار کوتاه نوشتم، چون نتیجهی اون همه توضیحاتم رو دیدم. (۲/مرداد/۹۲ ۵:۱۴)janali نوشته است: دوست من چرا دعوا داری-با مهربونی-رأفت- ما همه برادریم-زیر یک پرچم قرار داریممن قبلاً اونجا بودهام و میدونم جایی نیست که میخوام باشم. به عنوان کسی که از سیاست اونقدر نمیدونست که فکر کنه منبع آزاد میتونه وجود داشته باشه، خودم رو بخاطر وقتی که هدر دادم سرزنش میکنم. خوندید سخن نام کاربری رو؟ اگر ما هم بخوایم مطلبی مثل گالیله مطرح کنیم کارمون ساختهاست!!! ![]() من توی کارهای دیگهای استعداد بیشتری دارم. ولی اگر شما میخواید مثل ویکیپدیا کار کنید، اون همه کیبورد فرسایی کردم در صفحهی قبل و نشون دادم که راهش یه دانشنامهی ایرانی هست. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کلیه مباحث پیرامون فیسبوک (گفتگو) در این تاپیک | warior | 53 | 27,142 |