تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کلیه ی مباحث مربوط به ویکی پدیا در این تاپیک
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
آدرس لینک مطلب اصلی در ویکیپدیا درباره لغت "علی"
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B9%D9%84%DB%8C

مطالبی که در این صفحه نگاشته شده است، بسیار مغرضانه و ناصحیح می باشد.
برخی از این مطالب دروغ محض است برخی صفات برتر ایشان را معمولی جلوه داده و برخی دیگر از مطالب نیز اتفاقات را بگونه ای بر علیه ایشان بیان کرده است.
خودتان قضاوت کنید.

نقل قول:ولی سرانجام پس از شش ماه با ابوبکر بیعت نمود

نقل قول:امام اول شیعیان و چهارمین خلیفه مسلمانان است.

نقل قول:دوران خلافت او مصادف با جنگهای داخلی بین مسلمانان

نقل قول:بنابر روایات در مسجدالحرام و درون کعبه به‌دنیا آمد

نقل قول:زمانی که علی ۶ ساله بود، پدر او ابوطالب، رئیس بنی‌هاشم، دچار مشکل مالی گردید.

نقل قول:علی یا دومین فرد ایمان آورده به محمد بعد از خدیجه یا سومین فرد بعد از خدیجه و ابوبکر است که این موضوع مورد اختلاف است.در هر صورت در آن زمان او حداکثر ده یا یازده سال داشته‌است.

نقل قول:شبی که محمد از مکه به مدینه هجرت کرد، علی جان خود را به‌خطر انداخت

نقل قول:در یکی از نبردهای تن‌به‌تن وی، نبرد با عمرو بن عبدود یکی از پهلوانان بزرگ عرب در جنگ احزاب بود که با حیلتی بر او پیروز شد

حتما باید این خطوط را در متن اصلی بخوانید تا متوجه منظور من شوید.
که چقدر معنی را تغییر می دهند.
و بسیاری مطالب دیگر که جای تأمل و تمعق دارد.
دوست عزیز وی کی پدیا جایی که همه می تونن متن هاشو ویرایش کنن این حرفا هم مطمئنا کاره وهابی های کثیفه.
سلام این ویکیپدیا دیگه شورشو دراورده. این خیلی بده اما بدتر از اون نقد قرآنه که اگه تو سایت بزنی نقد قرآن جملاتی رو میاره که واقعا شرم آوره و جالب اینجاست که منبعش هم از توی خود قرآنه. من 1یشو دیدم رفتم قرآن و خوندم واقعا مسخره بود اما این از نظر ماست که مسلمونیم و قرآن تو خونه هامون هست. ای کاش میشد یه کاری کرد که این سایت رو تحریم کنیم یا حداقل مجبورشون کنیم واقعیت رو بنویسن
اگر در ادامه ،قسمت نقدعلي رو بخونيم كه حسابي كفري ميشيم!!!!!!!!!!Angry Angry Angry Angry Angry Angry
دوستان ویکی پدیا برای نوشتن آزاده و اینطور شده که از ابتدا، ضد دین و مذهب ها رفتن سراغ این سایت.
داشتن تعصب روی دین و مذهب خودمون خیلی خوبه. (منظور از تعصب اون تعصب غلط رایج نیست بلکه عشق شدید به دین و نگران بودن برای دین و مذهب بودن هست). همین تعصب باعث میشه اگر شبهه ای شنیدیم بریم در موردش تحقیق کنیم و مطمئنا بالای 90 درصد موارد جواب قانع کننده ای پیدا می کنیم. عین وضعیت خود من. در مقابل کسانی هستن که چون تعصبی روی دین و پیامبر و امام خودشون ندارن به محض شنیدن شبهه ای و ذکر یک سند مثلا تاریخی، همه چیزو باور می کنن و به خودشون زحمت نمیدن یه کم تحقیق کنن. بعد خودشون رو بیدار شده و روشنفکر دونسته و امثال ما رو مقلد کور و کبک سر کرده زیر برف می دونن. خودشون رو منطقی و عقلگرا و دموکرات می دونن و امثال ما رو خرافه گرا و متعصب و خشک مغز. خدا بهتر می دونه که دقیقا جای صفات برعکسه...

همین نقد قرآن مطلبی بود که من چند سال پیش دیدمش و حسابی عصبانی شدم. از سایت آیت الله مکارم شیرازی درخواست کردم برن اونجا جواب بدن. اونها جواب دادن ما جواب همه این شبهات رو در تفسیر نمونه و سایر تالیفات دادیم.
اول با خودم گفتم چقدر سرد و بیخیال برخورد می کنن. اما الان بعد از چند سال که بزرگتر شدم فهمیدم چرا اینطور جواب دادن.
مهم اینه که اگر کسی طوری تربیت بشه که روی دین و پیغمبر و امام خودش تعصبی از روی محبت و معرفت پیدا کنه، دنیای شبهات هم نمی تونه خللی در عقایدش به وجود بیاره. اما لازمه این محبت و معرفت، مطالعه تاریخ اسلام با جزئیات کامل هستش و تحقیق روی جوانب مختلف زندگی 14 معصوم. البته الان دیگه در برتری دین اسلام و مذهب غنی تشیع جای هیچ شک و شبهه ای باقی نمونده. اما برای تمامی شبهات در کتابهای مختلف و توسط عالمان مختلف جواب داده شده. در حدی هست که اگر کسی معاند نباشه و تحت سلطه شیاطین نباشه متقاعد میشه. شبهه هایی در مورد ائمه خصوصا اسدالله الغالب امیر المومنین و امام حسین سید الشهدا که دیگه حتی تحقیق هم لازم نداره از بس که بی اساسه.
بگذار دشمنان آخرین دست و پاهای خودشون رو بزنن. منتقم اهل بیت خواهد آمد...
مطلبی که راجب نقد قران در ویکی بود را خواندم
انقدر آمیخته با احساسات نوشته شده بود که از منطق به دور بود ثانیا خیلی از مواردی را که اعم شان نزول آیات .تاریخی و ....بیان کرده بود کاملا اشتباه و مغرضانه بود.انقدر بی پایه نوشته بود که هر کسی واقعا قصد تحقیق داشته باشه حتی با خوندن خود قران بدون تفسیر میتونه حقیقت رو کشف کنه .
مطلبی رو که راجب سوره حمد نوشته بود مسخره ترین شبهه ای بود که تا حالا شنیدم !!!

این مقاله از طرف افراد بی دین و کسانی نوشته شده که با مسیحیت و اسلام مخالفن .نعوذ بالله باکره بودن مریم را هم خنده دار میدانند !!!!
اما نمیدونم چرا برایشان یهود مظلومه !!!!
اصولا یهود همیشه مظلومه.
جناب مدیر تالار،با گفته های شما تا حدی موافقم،اما یه مساله ای وجود داره واونم اینه که ما همینجوری بشینیمو دست رو دست بذاریم تا دشمن آخرین اقداماتش رو انجام بده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظرتون این کار درسته؟
بالاخره ما هم باید یک اقدامی بکنیم.
ما (به لطف خدا) با عشق حضرت علی رو میشناسیم و قبول داریم و این حرفها نمیتونه (باز هم به لطف خدا) تاثیر منفی در ما داشته باشه،اما اگر همین مطالب رو افراد ناآگاه بخونن و به جای آگاه شدن بدتر گمراه بشن،اون موقع تکلیف چیه؟!!!!!!!
(۱۳/بهمن/۸۹ ۱۹:۰۷)raheleh نوشته است: [ -> ]اگر همین مطالب رو افراد ناآگاه بخونن و به جای آگاه شدن بدتر گمراه بشن،اون موقع تکلیف چیه؟!!!!!!!

دوست عزیز، نیازی به خواندن این مطالب برای گمراه شدن نیست، همین الان اگر کمی چشم مان را باز کنیم، خواهیم دید شیعیانی که شناسنامه ای شیعه هستند، ولی هیچ شناختی نسبت به علی و اولاد علی ندارند.
ما باید ابتدا از خود، خانواده، دوستان و نزدیکانمان شروع کنیم.
باور کنید بعضی ها حتی خجالت می کشند عبارت "یا علی" را به زبان جاری کنند.
ما باید یاد و نام و اعمال و رفتار علی (علیه السلام) را در زندگی خود جاری کنیم.
و هر وقت کار درستی انجام دادیم که مورد توجه دیگران بود، حتما نام این امام بزرگوار و سایر ائمه را به عنوان رحمت و باعث موفقیت خود بیان کنیم.
این یعنی شروع از کوچکترین جزء جامعه.
من يه مطلب گذاشتم ولي زود پشيمون شدم، ياعلي
(۱۳/بهمن/۸۹ ۱۹:۰۷)raheleh نوشته است: [ -> ]جناب مدیر تالار،با گفته های شما تا حدی موافقم،اما یه مساله ای وجود داره واونم اینه که ما همینجوری بشینیمو دست رو دست بذاریم تا دشمن آخرین اقداماتش رو انجام بده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظرتون این کار درسته؟
بالاخره ما هم باید یک اقدامی بکنیم.
ما (به لطف خدا) با عشق حضرت علی رو میشناسیم و قبول داریم و این حرفها نمیتونه (باز هم به لطف خدا) تاثیر منفی در ما داشته باشه،اما اگر همین مطالب رو افراد ناآگاه بخونن و به جای آگاه شدن بدتر گمراه بشن،اون موقع تکلیف چیه؟!!!!!!!

دوست من مثل اینکه بنده منظورم رو بد رسوندم. اصلا شروع کار گروه ما با گردآوری پاسخ های جامع به شبهات قدیمی و اساسی بود. این هم لینک دانلود همه مقالات:

http://www.mediafire.com/?ruuftuao511ao

من خودم شخصا با کسانی سر و کار داشتم که این شبهات رو خونده بودن و گمراه شده بودن و کتابهای ممنوعه رو به من هم داده بودن. من تعصب داشتم رفتم دنبال جوابها. تازه اون موقع بودم فهمیدم چیزهایی به نام شبهات دینی وجود داره و بسیاری هم پاسخ دادن. اما وقتی همین مقالات بالا رو جمع آوری کردیم و به همون افراد دادم بخونن، حتی حاضر نشدن نیم ساعت وقت بگذارن مقاله ها و جوابها رو بخونن. در حالیکه همون فرد رفته بود کتاب ممنوعه رو پرینت کرده بود بخونه. بالای 100 صفحه کتاب رو پرینت کاغذی گرفته بود اما حاضر نشد یه نگاه به مقاله 20 صفحه ای ما بندازه. از دست من دیگه کاری بر نمی اومد. با حرف زدن با مقاله دادن و بحث کردن نتیجه ای گرفته نشد. نتیجه اینکه آقا از اسلام و پیامبر شروع کرد. الان هم به خدا اعتقادی نداره و دیگه از دست من کاری بر نمیاد. مستند ظهور رو بهش دادم باور نکرد و فقط گفت خوش ساخت بود. اون چیزهایی رو که باور نکرد مستند جدید ترجمه کردیم همونهایی که توی تالار هم هست. باز کارش نشد.
عزیزان هدایت دست خداست. یکی به اشارتی هدایت میشه یکی هم تا خودش همتی نکنه و خدا نخواد هدایت نمیشه هر چقدر که ما خودمون رو به آب و آتش بزنیم. من بر اساس تجربه خودم حرفهای بالا رو گفتم. و الا شما شاید با چنین موردی برخورد نداشته باشین.
خواستم بگم خیلی روی خودتون حساب نکنین. بیشتر امید به رحمت خدا داشته باشین. توی ویکی و غیر ویکی هم مطلب علیه دین دیدین خیلی کنترل خودتون رو از دست ندین. این مطالب ریخته کما اینکه جوابشون هم ریخته. هر کس واقعا عناد نداشته باشه و حقیقت طلب باشه میره دنبالش. همون نقد قرآن یکیش مسخره کردن قرآن به خاطر داشتن سوره ای به نام سوره "جن" یک موجود خرافه ای!!! بود. مثل مستند ظهور دیگه ثابت کرد خود همین کسانی که شبهه ایجاد می کنن خودشون با اجنه سر و کار دارن اونوقت میان اینطوری قرآن رو به باد انتقاد میگیرن. همین یه مورد باید کافی باشه برای اینکه آدم حقیقت طلب به باطن پلید ضد دین ها پی ببرن و کمتر به شبهات توجه کنن. اما اگر فرد خودش نخواد ....
اینجا وظیفه ما هم فقط میشه گسترش این جوابها. چه مقالات و چه مستندها و چه .... اما نتیجه گرفتن به عهده خداست.
اینکه گفتم بگذار دشمنان آخرین دست و پای خودشون رو بزنن منظورم این نیست ما بیکار بشینیم تا امام زمان علیه السلام بیان. پس این تالار و وبلاگ و .... فعالیت های گروه برای چی بود؟ بحث من این بود که هر چی میخوان شبهه ایجاد کنن. کسانی هستن که معاند نیستن و حقیقت طلب هستن و میرن دنبال جواب شبهات. وقتی حقیقت معلوم شد دیگه هر چی میخوان دشمنان دست و پا بزنن دیگه موثر نمیشه انشاءالله. امام زمان علیه السلام هم با ظهورشون ختمی میشن بر آخرین دست و پا زدن های دشمنان.
ببخشید اگر طوری گفته بودم که باعث برداشت اشتباه شد.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
آدرس های مرجع