|
تاپیک جامع مباحث سبک های راک و متال
|
|
۰:۰۹, ۲۱/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۲ ۱:۱۰ توسط سینا ع.)
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
|
لطفا جواب رو کامل و همراه با تصویر بدین؟ من گفتم راجع به بلک متال با تصویر هم توضیح بدین؟
و اینکه گفتین توضیح بدین باشه من این پست فقط با تصویر توضیح میدم اگه هم لازم باشه دست به قلم میبرم مشکلی نسیت ازین بابت. اما خواهشن بقیه دوستان هم شرکت کنن تا ببینیم بقیه چه نظر های دارن بعد دست به قلم هم ببریم ![]() این عکس رو به عمد کوچیک گذاشتم بخاطر مسائل اخلاقی شاید بگید که اینا فقط بلک متالن اما بقیه هم چیز بهتری نیستن البته انکار نمیکنم که بعضی از گروه های سبک متال (معمولا هوی و trash) آهنگ های با مضمون هایی ضد جنگ و اجتماعی دارن اما باور کنید تا 97 درصد گروهای متال و تمام زیر مجموعه دارای عقیده درستی نیستن در ظمن ورگ ویکرنس پیرو پاگانیزم بوده . که یعنی همون کفر گرایی به گفته خودش دین باستان وایکنیگ ها و در ضمن شیطان پرست نبودن که دلیل بر خوب بودن نیست و اینکه با توجه و فکر کردن در این آیات شما با پیروی از کفر به نوعی شیطان پرست میشی : با توجه به این آیات متوجه این موضوع میشین (پدر حضرت ابراهیم بت ساز و بت پرست بود) اما حضرت ابراهیم از واژه شیطان را مپرست استفاده کردند اگه خوب ویرایش نشده ببخشید فعلا سیستمم یه مقدار خرابه باید درستش کنم راستی این آیات سوره مریم 44 تا 46 هستش يَا أَبَتِ لَا تَعْبُدِ الشَّيْطَانَ إِنَّ الشَّيْطَانَ كَانَ لِلرَّحْمَنِ عَصِيًّا يَا أَبَتِ إِنِّي أَخَافُ أَن يَمَسَّكَ عَذَابٌ مِّنَ الرَّحْمَن فَتَكُونَ لِلشَّيْطَانِ وَلِيًّا قَالَ أَرَاغِبٌ أَنتَ عَنْ آلِهَتِي يَا إِبْراهِيمُ لَئِن لَّمْ تَنتَهِ لَأَرْجُمَنَّكَ وَاهْجُرْنِي مَلِيًّا پدر جان شيطان را مپرست كه شيطان [خداى] رحمان را عصيانگر است پدر جان من مىترسم از جانب [خداى] رحمان عذابى به تو رسد و تو يار شيطان باشى گفت اى ابراهيم آيا تو از خدايان من متنفرى اگر باز نايستى تو را سنگسار خواهم كرد و [برو] براى مدتى طولانى از من دور شو |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تاپیک جامع دانلود مداحی سنتی و روضه | only_y2d | 50 | 28,684 |
۲۷/آبان/۹۶ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: as2017 |
|
| تاپیک جامع دانلود موسیقی | Amir | 70 | 24,624 |
۷/تیر/۹۶ ۱۸:۲۱ آخرین ارسال: 313s.w.o |
|
| متال و ضد فراماسونری و ایلومیناتی؟! | Lord_Contemno | 6 | 7,877 |
۱/تیر/۹۵ ۱۹:۱۹ آخرین ارسال: عدالت |
|
| نظرتون درباره آپوکالیپتیکا چیه-متال | aliokhravi | 1 | 1,642 |
۲۳/شهریور/۹۳ ۱۶:۳۴ آخرین ارسال: pelaq |
|
| آشنایی با بلک متال Black Metal | عطر نرگس | 30 | 27,517 |
۲۳/خرداد/۹۲ ۲۱:۵۰ آخرین ارسال: neeazir |
|
| تواشی یا متال؟ | dilutor | 27 | 18,649 |
۲۵/بهمن/۹۰ ۲:۱۳ آخرین ارسال: Amir |
|
| بررسی گروه متالیکا و موسیقی متال | ho3in mk | 57 | 45,776 |
۸/دی/۹۰ ۱۴:۳۷ آخرین ارسال: anti |
|

![[تصویر: Taake.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1326030198526]](http://www.islamophobia-watch.com/storage/Taake.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1326030198526)