(۲/شهریور/۹۰ ۱:۲۳)GrievingAngel نوشته است: [ -> ] (۲/شهریور/۹۰ ۰:۰۸)anti نوشته است: [ -> ]درود بر تمامی عزیزان...
این تاپیک ایجاد شد که درباره مباحث و موضوعاتی که در باب این سبکها میگنجد بحث شود...
شبهات از ما،جواب از من...
خب انگار شما در این زمینه مرجع هستید می تونیم که از شما سوال بپرسیم:
چرا موسیقی های راک (با این حال که بعضی از اشعار خوبی هم دارند) ولی هیچ گروهی نیست که اشعار نا امید کننده نداشته باشه!!!!
این شعر متعلق به یه گروه متال به اسم Anathema هست:
It's killing you, you're killing me,
I'm clinging on to my sanity,
All I need is a short term remedy,
Come and hide me from this terrible reality...
Dreaded memories flood back to me,
But there's still a wilful mind behind these cold,
psychotic eyes,
Now I tread this path so differently,
I've opened my mind and darkened my entire life.
I'll dance with the angels to celebrate the holocaust,
And far beyond my far gone pride,
Is knowing that we'll soon be gone,
Knowing that I'll soon be gone...
نمیدونم تا چه حد زبان انگلیسی شما قویه.اگه کمکی در مورد ترجمه و تفسیر خواستید در خدمتم.
فقط در مورد اون قسمت holocaust بعد از این که شما و دوستان شعر رو خوندید و تفسیر خودتون رو برای من گفتید براتون توضیح میدم.
(۲/شهریور/۹۰ ۰:۵۹)slipknot نوشته است: [ -> ]نظر سنجی شما کاملا اشتباهه.راک و متال شیطان پرستی نیست.یعنی نبود.از وقتی سر و کله Death metal و Black metal پیدا شد گند زدن به متال.بند های این دو سبک 98% شون شیطان پرستن.ولی دیگر سبک های راک و متال به همون خدایی که انقدر دوستش دارم شیطان پرست نیستن
عزیزم مشخصه که اطلاعات دقیقی در مورد متال نداری.
گرایشات شیطانی در همه سبک های متال یافت میشه و مختص زیرشاخه خاصی نیست اما این دلیل نمیشه که چون اعضای فلان گروه شیطان پرست هستن،پس یعنی کل متال موسیقی شیطان پرستانه ست.(در جمله آخر خطابم به شما نبود به بقیه دوستان که متال را موسیقی شیطان می پندارند عرض کردم)