کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اینک آخرالزمان: هم جنسبازی
۵:۵۹, ۲۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #20
آواتار
(۲۴/مرداد/۹۲ ۰:۳۲)#1Zero نوشته است:  سلام
نه اشتباه برداشت نکنید من قبل این نقل قول شما گفته بودم که بحثم در مورد مقوله ی همجنسگرایی تموم شده و این موضوع رو مطرح کردم. حالا شانس شما تو این تاپیک شما مثال زده بودید آمریکا رو. ولی جدا تو این انجمن خیلی از این مثال ها زده میشه که اگه ما فلان مشکل رو داریم خب آمریکا هم داره پس بیخیالش.
فکر نکنم کسی این روش رو اینجا قبول داشته باشه ما باید مشکلات خودمونو حل کنیم آمریکا چیکارست این وسط.
مدینه ی فاضله قرار گرفتن آمریکا رو هم قبول دارم. نگاه 0 و 1 تو جامعه ی ما خیلی زیاد شده همه چیز رو خوب و بد مطلق میبینند.

نه در ایران تو بیشتر کشورهای جهان همینطوره. همجنسگرا رو راحت میشه از همجنس بازها جدا کرد.
همونطور که بالا گفته شد همجنسگرا ها هورمون متفاوت تو بدنشون پخش میشه. زن و مرد تفاوتشون چیه؟! همین هورمون ها حالا مثلا مردی رو در نظر بگیرید که بدنش بطور مادرزادی هورمون مردانه ی کمتری تولید میکنه.
خب طبیعیه که گرایشات زنانه (به همجنس) پیدا میکنه.
جالبه که مثلا مردان همجنسگرا از بدن و اندام زنانه فراری هستن و هیچ علاقه ای به هم بستر شدن با یه زن ندارن و اگه مجبورشون کنید به یک زن همبستر بشن براشون سخته. تصور کنید مرد Straightـی رو که مجبورش کنن با یه مرد بخوابه! خب خیلی سخته براش. دقیقا همین احساس رو هم یه مرد همجنسگرا در مقابل یک زن داره. دست از سر این بنده خداها بردارید پس Big Grin

در مقابل همجنس بازها هیچ مشکلی ندارند با زن یا مرد همبستر بشن. واسشون فرقی نداره چون بیشتر بخاطر اذت جنسی اینکار رو میکنن. مثلا پدوفیل ها همینجور هستن ،دختر یا پسر براشون فرقی نداره.

واسه همین میگم همجنسگرایان تو دنیا کم هستن و راحت جدا میشن از همجنسبازها. همجنسگرا حتی نمیتونه به بدن یه زن نگاه کنه ولی همنجنسباز .......
اوکی حل شد Cool
حرف بنده هم همینه،تعداد همجنسبازان از همجنسگراها خیلی بیشتره اما با این هجمه رسانه ای فعلا به نفع همجنس بازها تموم میشه،حالا بماند تسهیلات بیشتر از شهروندی هم بعضی جاها بهشون میدن،خوب این فقط یه معنی میده،همون پستی که اقا محمد زدن.
من در فیلمی دیده بودم که خانومه شوهرش بهش خیانت میکنه،اونم ......
خوب این دیگه واقعا مسخره است،کسی که قبلا سالم بوده حالا روند زندگیش عوض شده کلا ادم کثیفیه
و گرنه از قدیم هم یه عده بودن که هورمون های جنس مخالفشون در اونها بیشتر بود،اونا کلا قضیه شون فرق داره.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: اینک آخرالزمان: هم جنسبازی - یاســین - ۲۴/مرداد/۹۲ ۵:۵۹

[-]