کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اینک آخرالزمان: هم جنسبازی
۱۶:۳۱, ۲۵/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۲ ۱۶:۳۳ توسط #1Zero.)
شماره ارسال: #32
آواتار
نقل قول:سلام
من دارم میرم سفر برای همین نتونستم متن شما و بحث رو بخونم که برگشتم حتما صحبت میکنیم
ان شاالله

ولی در همین مناظره که منم بیننده بودم متاسفانه یه نفر مقابل بحثش بود که حتی نمیتونست حرف بزنه .
من موندم توی اینهمه ادم چرا صدا سیما از اینها استفاده میکنه .

اقای زیبا کلام نگفتن الان غرب کدوم دین رو گذاشت کنار؟
مسیحتی که هیچ چی ازش نمونده بود به جز یه سری چیزای مضحک که کلیسا برای حکومت جعل کرده بود ؟!!

بعد ایشون نفرمودن چی در غرب پیشرفت کرده ؟
نفرمودن واقعا اسلام داره تو مملکت ما اجرا میشه؟!! برای همین ما عقب موندیم؟

اونوقت از چی عقب موندیم؟

کاش خدا یه فرصتی میداد مجازی یا حضوری این بحث ها انجام بشه
و البته اقای زیبا کلام کلا نفرمودن مهدویت چیه ؟

حرف زیاده . یبینمتون
یا حق

سلام
بحث خوبی میشه. از سفر که به سلامت برگشتید حرف میزنیم.

نقل قول:اول این که شما جواب این سوال بنده رو ندادین

نقل قول:شما که می گید حیوانات یه همچین رفتاری دارن از شما سوال می کنم مگه قراره ما شبیه حیوانات زندگی کنیم؟؟؟!!!!!!!

سلام
متوجه پست نشدم

اشتباه برداشت کردید
اینجا یه ذهنیتی هست که میگه انسان بخاطر فقط لذت بیشتر جنسی همجنسگرا میشه!
خب حیوانات (به جز دلفین ها) که لذت جنسی ندارن پس چطور این رفتارها توشون دیده میشه؟!
پس همجنسگرایی یه پدیده ی بیولوژیکه

نقل قول: اگه شما عقل گرا هستید چطور می تونید ثابت کنید که نظریه های غربی که دارید بر اساس اونا زندگی می کنید، 100 سال دیگه یکی پیدا نشه که عکسش رو ثابت کنه؟؟؟

100% بر منکرش لعنت! 100 سال پیش اگه میگفتن انسان میتونه بره فضا مردم میخندیدن چون علم اون زمان بهشون این اجازه رو نمیداد. ولی الان شنیدن سفر فضایی برای همه عادی شده.

اصلا زیبایی علم به همین پویا بودنشه! علمی که پیشرفت نکنه بدرد نمیخوره که. برعکس دین که آدم شکاک رو لعن میکنه علم به آدمهای شکاک و کنجکاو نیازداره تا پیشرفت کنه. نتیجش رو هم همه داریم میبینیم دیگه تو دنیا
تو ژاپن دارن اتوبوس میسازن از سطح زمین انرژی میگیره اینجا مردم تو اتوبوس از گرما خودشونو باید بکوبن به در و دیوار!

اینو هم یادتون باشه
علم شواهدی پیدا میکنه و بر اساس اون شواهد داستانی میگه
دین داستانی میگه و براش دنبال شواهد میگرده (حداقل پیروانش که اینطورین)

نقل قول:این حرف شما درست نیست که چون دین ندارن پس پیشرفته اند

خوب اگه حرف شما درست باشه باید کشور ها رو بر اساس بی دین بودن پیشرفته تر دونست اونوقت اینطوری بر اساس این آمار دین داری که منتشر کردن توگو میشه پیشرفته تر از ترکیه و ایتالیا!!!!!!!!!!!!

باز حرف من رو متوجه نشدید!
مگه من گفتم مردمشون دین رو گذاشتن کنار؟! چرا راه دور میرید شما همین آمریکاش هم خیلی خانواده های مذهبی داره.
نخیر اینا دست مذهبیونشون رو از اداره ی کشور قطع کردند! بله

همین ترکیه که مثال زدید برای رفتن جزء اروپا یسری قوانین اسلام مثل اعدام رو برداشت کلا الان میشه گفت بیخیال اسلام شده قسمت غربیش که پیشرفته هست. یا همون ایتالیا اومدن به پاپ و کاتولیک هاشون واتیکان رو دادن گفتن هرکاری میکنید همینجا باشه فقط.

یا همون عربستان ،دبی ،قطر ! از وقتی این تندروهای دینیشون که رو اداره ی مملکت تاثیر داشتن دارن میمیرن ببینید چقدر زدن جلو از همه ی ما!!!

اروپاش هم همینجور بود تا وقتی کلیسا راس امور بود همه جور کثافتکاری که میخواستن میکردن کسی هم حق اعتراض نداشت چون مخالفت با کلیسا مخالفت با خدا بود پدرش رو درمیوردن. اما وقتی که نوک اینا رو از اداره ی مملکت چیدن وضعشون از این رو به اون رو شد! چون حاکم رو دیگه به چشم یه ادم که اشتباه میکنه میدیدن نه یه قدیس که نشه نقدش کرد.

یه لحظه تعصب رو کنار بذارید و شباهت رو ببینید!
اینجا به مردم گفته میشه که حکومت ما حکومت امام زمانه! پس انتقادی به کل وارد نیست اگه انتقادی هم هست تقصیر این بدبخت بیچاره هاست! مثلا آبدارچیه فاسد بوده که اختلاص شده وگرنه تو حکومت امام زمان که فساد نیست اگر هم باشه خب آمریکا هم داره پس خفه شید!
ذهنتون نره اون بالا بالاها همین روحانیون کوچک و بزرگشون میتونن هرکاری خواستن بکنن و حکومت هم پشتشونه چون لباس امام زمان تنشونه. کاریکاتورشون رو هم نمیتونن بکشن چه برسه نقد! أستغفر الله دیگه وضع یارو خیلی خراب باشه خلع لباسش میکنن. اینجوریه که ما هیچ انتقادی نمیتونیم به ساختار کشور داشته باشیم و راه کج تا بینهایت کج میره.

نقل قول:حکومت مذهبي رژيمي است که در آن به جاي رجال سياسي ، رجال مذهبي مقامات سياسي و دولتي را اشغال مي کنند و به عبارت ديگر حکومت مذهبي يعني حکومت رجال مذهبي بر ملت. آثار طبيعي چنين حکومتي يکي استبداد است ، زيرا رجال مذهبي خود را جانشين خدا و مجري اوامر او در زمين مي داند و در چنين صورتي مردم حق اظهار نظر و انتقاد و مخالفت با او را ندارند . يک زعيم رجال مذهبي خود را بخودي خود زعيم ميداند ، به اعتبار اينکه رجال مذهبي است و عالم دين ، نه به اعتبار رأي و نظر و تصويب جمهور مردم ؛ بنابراين يک حاکم غير مسئول است و اين مادر استبداد و ديکتاتوري فردي است و چون خود را سايه و نماينده خدا مي داند ، بر جان و مال و ناموس همه مسلط است و در هيچ گونه ستم و تجاوزي ترديد به خود راه نمي دهد بلکه رضاي خدا را در آن مي پندارد . گذشته از آن ، براي مخالف ، براي پيروان مذاهب ديگر ، حتي حق حيات نيز قائل نيست . آنها را مغضوب خدا ، گمراه ، نجس و دشمن راه دين و حق مي شمارد و هرگونه ظلمي را نسبت به آنان عدل الهي تلقي مي کنند.خلاصه حکومت مذهبي همان است که در قرون وسطي کشيشان داشتند و ويکتور هوگو آن را بدقت ترسيم کرده است.

و در آخر

نقل قول:خوب اول باید دید تعریف شما از پیشرفت چیه بله اگه پول، خانه های آنچنانی و ماشین گرون قیمت رو پیشرفت بدونید کافیه کثافت کاری هایی که اونا می خوان رو انجام بدین البته قبلش باید دور غیرتتون رو خط بکشید!

شما این رو هم در نظر بگیر کدام یکی از کشور هایی که شما اونا رو پیشرفته می دونید دور تا دورش هر روز بمب منفجر میشه .... و دانشمندانشون رو ترور می کنند.......!!!!!!

بله اگه همون کشور هایی که شما متمدن می دونید این فعالیت های حقوق بشریشون رو تعطیل کنند اونوقت شما بیا مقایسه پیشرفت انجام بده!!!

اما خوبه که اینو هم بدونید پیشرفت از نظر ما یعنی اسلام ناب و رسیدن به جامعه مهدوی که متاسفانه فراموش کردیم که باید خیلی بیشتر از اینا برای این هدف تلاش کرد............

نقل قول:دوست عزیز من زیبا کلام و نمیشناسم اما بستگی داره شما ب چی بگی زندگی خوب ب چی بگی خوشبختی.....
من حاضرم مث خر درس بخونم مث خرم کار کنم اما همسرم بی غیرت نباشه ب زندگیم شک نداشته باشم تو غربی ک شما و زیبا کلام تعریف میکنین این واسم فراهمه؟
چرا میگن پایانه غرب؟ب همون دلیل ک ب علوم تحقیقات شیراز میگن علوم تفریحات!!=ما ایرانی ها بدمون نمیاد مسخره بازی در بیاریمو بخندیم[تصویر: biggrin.png]

همون ک گفتم بستگی داره شما خوشبختی و چی تعریف کنی

نتیجه زندگی غربی شده ماهواره و اینترنت ک هر کسی ب چیزی ک نباید دسترسی پیدا کنه ک نتیجش بشه اخنلالات هورمونی ک نتیجه اش بشه سندرم متابولیک ک اخرش این همه امار سکته و دیابت و سرطان بره بالا تو همون بهشت غرب
اینا ک میگم حرف مفت نیس از تو اینترنت و اینام جم نکردم سر کلاس یاد گرفتم از اساتیدی ک شاید خیلی هم سمت دین نبودن....منتها اینجا جاش نیس ک باز کنم

نمیگم ما خوشبختیم غربیا بدبخت
میگم ما بدبختیم اونام بدبخت اما چون مرغ همسایه غازه الان اونا خوبه ان...
بدبختی اونا ب من ربط نداره اما بدبختی ما ب علت دین نیس ب علت ادا دراوردنه!!!!!!
بله ما نخاستیم خودمون باشیم خاستیم بهمون بگن باکلاس خاستیم بشیم عین غربیا شدیم این نکبتی ک توش هستیم
اگه ما همون مسلمون خودمون مونده بودیم الان این نبود وضمون
نه؟
اگه همون ایرانی خودمون مونده بودیم فرهنگ خودمونو داشتیم الان وضمون این نبود
شدیم عین اون کبکه ک راه رفتن خودشم یادش رفت
حالا دیگه نه میدونیم چی بودیم نه تونستیم ادا دربیاریم ..........

عربا هم بدون خوش خدمتی ب اسرائیل و امریکا نفسم نمیتونن بکشن

یاعلی....

این دوتا نقل قول رو من جوابی ندارم راجبش چون نظر شخصیه شماست و من نظر شخصیه کسی رو نمیتونم عوض کنم.
اما یادتون باشه این فقط نظر شخصی شماست شمایی که یکی هستی تو 7 میلیارد

ماهواره بده ،غرب فکر میکنه پیشرفت کرده ،تعریف شما از پیشرفت چیه و....

البته اینجا باید برای شما بهشت باشه و حتما هم نباید انتقادی به وضع داشته باشید.
سی و خرده ای ساله مملکت برای شما کویت بوده برای بقیه کره ی شمالی!
نظر شما تو جامعه عملی شده و نظر بقیه مساوی موهای زائد قرار گرفته! شما شدید نخبه ،پایه ثابت مصاحبه های تلوزیونی و بقیه راهی کهریزک و بازداشتگاه! معلومه از نظر شما این کشور پیشرفته هست و آباد چون هر نظری دارید میتونید علنا اعلام کنید نه اینکه سرکوب بشید.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: anti ، فرمیسک
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: اینک آخرالزمان: هم جنسبازی - #1Zero - ۲۵/مرداد/۹۲ ۱۶:۳۱

[-]