|
اینک آخرالزمان: هم جنسبازی
|
|
۱۹:۲۰, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام سلام علیکم من تو پست های قبلم هم اشاره کردم که این موضوع یک بیماری روحی و روانیه وشما هم تا حدودی قبول کردید پس نمیشه گفت این رفتار فقط برای لذت بیشتر بردنه.خوب اشتباه شما همین جاست و من هم به خاطر همین این سوال رو کردم اینکه شما رفتار حیوان و انسان رو با هم برابر می دونید! می گید چون در حیوانات این رفتار یک رفتار بیولوژیکیه این رفتار براشون طبیعیه پس باید کاری بهشون نداشت و حتی احترام هم گذاشت اما انسان قدرت اختیار داره و اگه این قدرت نبود دیگه بهشت و جهنم معنی نداشت چون همه رفتار ها به قول شما می شد بیولوژیکی !!!!! مثلا یک کودکی از ابتدا بلا نصبت دوستان تو یه خانواده دزد و قاتل بزرگ شده بعد اونوقت بر اساس عادت می ره از یه خانواده محترم دزدی و تمام افراد خانوادرو می کشه اونوقت ما باید به این فرد احترام بزاریم چون رفتارش بیولوژیکی بوده..... دوست عزیز خواهشا به حرف هایی که میزنید فکر کنید ما انسانیم با قدرت اختیار و حد و مرزهایی که خدا مشخص کرده...... نقل قول:100% بر منکرش لعنت! 100 سال پیش اگه میگفتن انسان میتونه بره فضا مردم میخندیدن چون علم اون زمان بهشون این اجازه رو نمیداد. ولی الان شنیدن سفر فضایی برای همه عادی شده منظورمن علم نبود بله علم روز به روز در حال تغییر و پیشرفته ولی منظور من نظریه پردازانی بود که هر روز در باب مسائل دینی میان حکم تعیین می کنم(مثل همین همجنسبازی و هم جنس گرایی) سوالم این بود اگه این نظریه ها بر اساس عقل انسان داده میشه حالا چه دینی و چه سیاسی چطور میشه ثابت کرد که 100 سال دیگه یا اصلا هفته دیگه یا یه ساعت دیگه یه نفر پیدا بشه عکسش رو ثابت کنه پس اگه ما عقلانی هم نگاه کنیم عمل کردن و پذیرفتن مساله ای که احتمال خطا و اشباهش زیاده کار عقلانی نیست! پس این وسط یک راهنما و برنامه برای مشخص کردن بایدها و نباید ها لازمه که بهترین و کامل ترین اونها دین اسلامه البته بطور کامل و دقیق که در تشیع دیده میشه که بهتون پیشنهاد میدم اگه مبنای شما عقل هست حتی اگه درصدی هم احتمال میدین که حرفام درست باشه برید و بدون پیش داوری قبلی و مبنی قرار دادن رفتار افراد به ظاهر مسلمان این دین رو از ابتدا مطالعه بفرماییید و همینطور رفتار شخصیت های حقیقی این دین را هم مطالعه کنید و به همین راحتی پیش داوری نفرمایید. اما در رابطه با پیشرفت علم این حرف من نظر شخصی نبود حقیقتیه که همین الان داریم می بینیم. گفتم یه کشور نمونه بیارید که هشت سال همه جانبه و به هر شکلی بهش حمله کنند و بهترین نیرو های فکری و مذهبی رو دگیر کنند و تعداد زیادی هم شهید و تا یه مدت هم بمب گذاری و سعی در از بین بردن نخبگان سیاسی و علمی و هر روز هم اطراف این کشور بمب گذاری بشه اونوقت داری با چه کشور هایی این وضعیت رو مقایسه می کنی یا اصلا فکر کن ببین داری سنگ همونایی رو به سینه می زنی که این بلا ها رو سر ما و مسلمون ها دارن میارند. همونطور که گفتم اونا از این جنایات که اسمشو گذاشتن حقوق بشر دست بردارند اونوقت شما بیا مقایسه پیشرفت علمی و تکنولوژی انجام بده. و نمی دونم چطور به این نتیجه رسیدین که یه تعداد کشور از وقتی که دیناشون رو گذاشتن کنار پیشرفت کردن. عربستان اگه دین داشت که با بزرگان دین ما این رفتارهارو نمی کردن!!!!!! نقل قول:حکومت مذهبي رژيمي است که در آن به جاي رجال سياسي ، رجال مذهبي مقامات سياسي و دولتي را اشغال مي کنند و به عبارت ديگر حکومت مذهبي يعني حکومت رجال مذهبي بر ملت. آثار طبيعي چنين حکومتي يکي استبداد است ، زيرا رجال مذهبي خود را جانشين خدا و مجري اوامر او در زمين مي داند و در چنين صورتي مردم حق اظهار نظر و انتقاد و مخالفت با او را ندارند . يک زعيم رجال مذهبي خود را بخودي خود زعيم ميداند ، به اعتبار اينکه رجال مذهبي است و عالم دين ، نه به اعتبار رأي و نظر و تصويب جمهور مردم ؛ بنابراين يک حاکم غير مسئول است و اين مادر استبداد و ديکتاتوري فردي است و چون خود را سايه و نماينده خدا مي داند ، بر جان و مال و ناموس همه مسلط است و در هيچ گونه ستم و تجاوزي ترديد به خود راه نمي دهد بلکه رضاي خدا را در آن مي پندارد . گذشته از آن ، براي مخالف ، براي پيروان مذاهب ديگر ، حتي حق حيات نيز قائل نيست . آنها را مغضوب خدا ، گمراه ، نجس و دشمن راه دين و حق مي شمارد و هرگونه ظلمي را نسبت به آنان عدل الهي تلقي مي کنند.خلاصه حکومت مذهبي همان است که در قرون وسطي کشيشان داشتند و ويکتور هوگو آن را بدقت ترسيم کرده است نخیر حکومت مذهبی همانی که در قرون وسطی کشیشان داشتند نیست حکومت مذهبی یعنی حکومت ولی معصوم که در صورت نبود می شود حکومت ولی فقیه که این هم زوری نبوده و مردم زمان انقلاب تعیین کردن. و با هر دفعه انتخابات این را تایید می کنند. این حرف شما مثل کسایی می مونه که زمان حضرت علی (علیه السلام) می گفتن که ایشان حق حکومت بر مسلمین را ندارند!!!!! این رو هم بگم تو همه زمینه ها کم کاری وجود داره و این ربطی به دین اسلام و شیعه نداره و همین کم کاری نشان از ضعف و نقص در انسانه و باید تلاش کنیم که نقایص رو برطرف کنیم و نه به قول شما دین رو بزاریم کنار برای مساجد. بله شما درست میگید 100 سال پیش کسی فکر نمی کرد فضا رو ببینه حتی تصور اینکه اونطرف آسمونا چه چیزی وجود داره هم سخت و تا حدودی دست نیافتنی اما پیشنهاد میکنم که خطبه اول حضرت علی (علیه السلام) در نهج البلاغه رو بخونید و ببینید چطور حضرت جهان آفرینش رو تشریح می کنند پس نمی شه گفت دین مانع پیشرفته حتی باعث تحرک هم میشه!!! این ادعا رو هم نداریم که الان حکومت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) داریم و این داشتن امام زمان یک هدفه ..... انشالله........ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اینک آخرالزمان: روابط جنسی حرام | میثاق | 11 | 6,227 |