کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اینک آخرالزمان: هم جنسبازی
۹:۴۰, ۲۷/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۲ ۹:۵۸ توسط #1Zero.)
شماره ارسال: #58
آواتار
جناب بیداری اندیشه بلاخره جواب دادند. من جواب کامل نمیدم چون دوباره اون دوستمون میاد داد و بیداد.
ولی چون زحمت تایپ کشیدند خلاصه نظرم رو میگم:

بعضی از حرفهاشون رو قبول دارم مثل گرفتاری های غرب که خودم هم گفته بودم اونجا بهشت نیست ولی موضوع بحث از اونجا شروع شد که اومدید گفتید ما از اونها بهتریم که من اینو قبول ندارم. وگرنه ایرادات شما هم درسته.

در مورد طب هم باید بگم اصلا طب مورد نظر شما رو کامل هم بدونیم همه ی ما داریم از پزشکی غرب استفاده میکنیم و بدون اون زندگی همه مختل میشه حالا چشم ما صبر میکنیم تا طب اسلامی پا بگیره ببینیم چی میشه. ولی در حال حاظر که جون مردم رو همین پزشکی نوین نجات میده. نمیتونید اینو انکار کنید

یسری حرفهاتون رو هم که منطق خاص سدا و صیمایی داشت من اصلا قبول ندارم مثل همین تئوری آمریکایی ها فکر میکنن خوشبختن ولی نیستن و ما فکر میکنیم بدبختیم ولی نیستیم!

نقل قول:[تصویر: happy.png]. اینها شبهات بچگانه ای هست که همه جا بهش پاسخ دادن اما باز تکرار میشه انگار از اول هم سوالی نبوده یا کسی دنبال جواب نبوده بلکه از بی مطالعگی مردم سوء استفاده کردن و ....

آقای رضا Reza2035 این جوابیه که من اینجا میگیرم بعد بیاید بگید به تک تک حرفاتون جواب داده شده!

شبهات بچگانه؟!
چجوری دارید از اتفاقاتی که سندش موجود هست دفاع میکنید؟! شما دارید زود میزنید آیه قرآن رو توجیح کنید که اصلا گیریم درست ولی رفتار مسلمانان در جنگ هاشون خلاف این رو نشون میده.

اکثر جنگ های مسلمونا همین غنیمت ها رو داشته و مسلمون ها به غارت ناموس پرداختند
مثل جنگ بنی قریظه
اصلا چرا راه دور بریم همین حمله ی مسلمانان به ایران! کثافتکاری هایی که کردن نقاشی هاش موجوده تو کتابای تاریخ موجوده! ما خیر سرمون ایرانی هستیم و دم از ناموس میزنیم ولی کسانی که ناموس ما رو به غارت بردن رو قهرمان میدونیم! باز اونقدر قوی بودیم که بطور کامل نسلیم اعراب و فرهنگشون نشیم ولی کاری که نباید میشد شده بود دیگه.

بعد شما میای میگی راسل گفته گوساله ی همسایه رو نمیدزدم چون گوسفند منو میدزده!

به قول دوستمون صفحه ی قبل این دست سوالات هر دفعه پرسیده شده جوابی نداشته!

شما خیلی اصرار دارید که بگید اسلام اینجوری نیست و برداشت غلط ازش شده و اطلاعات اشتباه بدست ما رسیده! اگر اسلام پاکترین چیز روی زمین هم باشه رفتاری که ما از مسلمانان میبینیم و توی تاریخ خوندیم چیز دیگه ای رو نشون میده. پس یا مشکل مسلموناست که نمیتونن دینشون رو بفهمند یا مشکل از دینه از این دو حالت که خارج نیست؟!

راستی آقای Reza2035 تازگی ها مد شده به تفکری رو که جواب براش ندارید میگید شبیه افکن!
یچیزیه که معمولا اونطرف بومی ها به شما میگند خشک مذهب. شما رو بقیه اسم میذاری بقیه رو شما این روند باید تموم شه.

نقل قول:اگر میتوانستید که پاسخ میدادید نه اینکه بگوئید من میتوانم پاسخ بدهم ...

اگر نیاوردم چون تاپیک بحث بود نه مقاله به رخ کشیدن!
ولی حالا که اصرار دارید باز من کپی نمیکنم ولی میتونید یسری به انجمن همجنسگرایان اصفهان یا تهران بزنید.

نقل قول:اتفاقا منم جملات فروید و برت کاهر رو براتون نوشتم نه احادیث اسلامی رو چون میدونم به این چیزها باور ندارید... کتاب کاپلان و سادوک و چه کسی در ذهن شما خوابیده است ؟ و تلمود رو که ما ننوشتیم مقتداهای فکری شما نوشتن .

اینم در نظر بگیرید بد نیست که تو این چندسال اخیر مسلمونا شروع کردن به جعلیات خیلی مقاله و نشانه آوردن غالبا هم اسم یه دانشمند غربی میذارن روش که بگند درسته تا که اثبات کنن به حق هستند در صورتی که هیچکدومشون پایه ی علمی ندارند و همشون یک وجه مشترک دارند و اونم اینکه میدونند مسلمونا چیزی که از جبه ی خودشون بیاد رو چشم و گوش بسته قبول میکنن بنابراین هرچی بخواند مینویسن.
اگه این نظریه ها درصدی پایه ی علمی داشت باید تو دانشگاه ها قابلیت تدریس شدن رو پیدا میکرد نه تو صفحات وب خاک بخورند.
چند وقیه یه انجمن گمانه و گروه مبارزه با چرندیات راه افتاده داره این مطالب بی پایه رو با دلیل رد میکنه.

نقل قول: البته شما این پست ها رو مثه خیلی از حرفهای دیگه نتونستید پاسخ بدید [تصویر: wink.png]
متوجه نشدم کدوم پست رو میگید؟!
مشکل شما اینه که فکر میکنید جوابهای خودتون بسیار قانع کنندست و جواب های من نه پس این توهم رو دارید که جواب من رو میدید ولی من جواب شما رو نمیدم! چون جو هم اینجا موفق شماست این توهم قوت هم میگیره در صورتی اگر جو برعکس بود این اعتمادبفس کاذبتون رو نداشتید!

نقل قول:کدوم چالش؟ اینکه خدا وجود نداره ؟ اگه این حرف ها ذره ای ارزش داشت امروز اوتوپیای شما امریکا دست به دامن انجمن کریشنا اگاهی نمیشد که هندوئیسم رو در امریکا جا بندازه ... اگه خدا مرده و دین باعث پسرفته پس ترنس مدرنیسم و عرفان های شرقی توی اروپا چه حرفی برای گفتن دارن ؟

شما دیگه رفتیدحد آخر رو گرفتید!
مسلمونا مخصوصا تو این چند سال اخیر باورهای خرافیشون رو علم رد کرده به مثال های زیر توجه کنید:
کشتی نوح (بزرگترین داستان فانتزی تاریخ)
تئوری موجود برای آدم و حوا
علم ریاضی در قرآن
بلورهای آب
علم جغرافیا در قرآن مثل کوهها
دریای شور و شیرین بالتیک!
آفرینش ناگهانی زمین و انسان
اثر شق القمر بر روی ماه
خاص بودن محل ظهور اسلام و نسبت دادنش به عرض های هاص جغرافیایی
داستان آفرینشی که همه ی ما شنیدیم و بخ خوردمون دادند.
و خیلی چیزهای دیگه
اونوقت هنوز مسلمونا تو پیچ رد نظریه ی فرگشت موندند!

هموطور هم که قبلا گفتم دوست عزیز
علم شواهدی پیدا میکنه و بر اساس اون شواهد داستانی ارائه میده
دین داستانی میگه و بعد براش به دنبال شواهد میگرده!

که البته کار دین و مقاله نویس های دینی خیلی راحتتره اول میبینند چی رو میخوان ثابت کنن و چی رو رد کنن بعد براش دلایل میتراشند تا علم که مجبوره رو شواهد موجود کار کنه و کنار هم بذارتشون تا به واقعیت برسه

نقل قول:دوست عزیز همون ک دوستمونReza2035فرمودن ب نظرم شما دارین سعی میکنین تفکرات خودتونو القا کنین

من نمیخوام القا کنم! من دارم این تفکرات رو بیان میکنم چون بیرون از نت که صدامون به جایی نمیرسه و شما هم فکر میکنید تفکر غالب کشورید. میلیون ها نفر اون بیرون تفکرات مشابه من دارند اگر هم نظرات من اشتباهی داشته باشه ناشی از نقص اطلاعات منه نه تفکراتم ولی پایه ی تفکرات اون میلیون ها نفر مثل منه فقط اینجا بیانشون میکنم که بدونید همچین چیزی هم هست و خودتون رو گول نزنید.

در ضمن نگران طرد شدن شما نیستم ،فقط نشونه اوردم که شما دیگه اکثریت رو تشکیل نمیدید.
الان جمعیت ایران به طور تقریبی فکر کنم این تفکرات تشکیل میده.
مسلمونای پایبند و تندرو مبارز یا هرچی میخواید اسمش رو بذارید (مثل اکثر کاربرهای اینجا)
مسلمون شیعه ی شناسنامه ای
عقل گرا
آتئیست و آگنوستیک

تو این مقطع زمانی شیعه شناسنامه ای از همه بیشتر هستند ولی این نسل که تموم شه نسل بعدی بیاد عقلگرا عا غالب میشند.
آتئیست ها رو هم که معمولا یه قشر خاص جامعه تشکیل میدند.

آقای abbas133 آدرس رو براتون میفرستیم.
فقط امیدوارم اگه اونجا که حامی ندارید جرات بحث کردید از این حرفهایی که به من زدید و استدالال هایی که آوردید نیارید.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: anti ، فرمیسک
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: اینک آخرالزمان: هم جنسبازی - #1Zero - ۲۷/مرداد/۹۲ ۹:۴۰

[-]