کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اینک آخرالزمان: هم جنسبازی
۱۵:۰۶, ۲۹/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۲ ۲۲:۱۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #73

بی‌اطلاعی هیچ اشکالی نداره، چیزی که اشکال داره کاری هست که به بی‌اطلاعی می‌انجامه: اینکه بیشتر از اینکه بخوانیم می‌نویسیم، و کمتر از آنقدر که باید در این دو کار دقت به خرج می‌دهیم.

(۲۷/مرداد/۹۲ ۲۲:۵۶)سجاد313 نوشته است:  درست پسند گرامی واقعیت با چیزی که شما میگید خیلی فرق می کنه.
اولاً لازمه بگم که منظور من در قسمت آخر ارسال قبلی‌ام بعضی از دوستان گرامی متدین بودند که دیدم چند صفحه قبل در میانه‌ی بحث ربط هورمون‌ها و گرایش رو به نوعی قبول کرده بودن، و منظورم مواردی نبود که از چیزی به این اندازه قبیح حمایت شده باشه، و در اون موارد نمیشه با افرادی که اظهار اسلام می‌کنند بدون "حیا کن" و "خجالت بکش" حرف زد.

مورد شما فعلاً برای من گنگ و مبهم هست، و باید سؤالی رو در مورد این حرف بپرسم تا بفهمم باید چه فکری داشته باشم:
(۲۷/مرداد/۹۲ ۱۴:۴۸)سجاد313 نوشته است:  من رابطه ی جنسی بین دو همجنس را نمی پسندم.

اما رابطه ی عاشقانه و رمانتیک بین دو همجنس چه؟؟؟
(۲۸/مرداد/۹۲ ۲۲:۵۵)سجاد313 نوشته است:  من می دانم لواط حرام است اما همجنسگرایی لواط نیست.

در واقع همه ی همجنسگرا ها تمایل به برقراری رابطه ی جنسی با همجنس ندارند.
در این تاپیک صحبت از رابطه‌ی جنسی است، و منظور از گرایش، گرایش جنسی است.
منظور از همجنس‌گرا، کسی هست که در مورد همجنس خودش (حداقل)تخیلات بشدت قبیح جنسی داره.

این رابطه‌ی «عاشقانه و رمانتیک» که شما میگید، اگر جنسی نیست میشه یه دوستی صمیمی، پس دیگه جای مطرح کردنش وسط بحث همجنس‌گرایی نیست. اگر هم فراتر از دوستی صمیمی هست(!!!) و هنوز جنسی نیست، توضیح بدید دقیقاً چیه.

(۲۷/مرداد/۹۲ ۱۴:۴۸)سجاد313 نوشته است:  چطور می خواهید اثبات کنید همجنسگرایی حالتی غیر طبیعی و بیماری است در حالیکه این پدیده در نقاشی ها و مجسمه های یونان باستان دیده می شود و در طول تاریخ بوده.
میگید همجنس‌گرایی جنسی نیست، اون وقت از مواردی که در تاریخ گرایش جنسی به همجنس وجود داشته مثال می‌زنید؟

دلیل عقلانی آوردیم، از خداوند هم سخن آوردیم، اون وقت این چه جور انکاریه که چند نفر قبلاً این کار رو می‌کرده‌اند؟
مگه ما گفتیم نمی‌کرده‌اند؟
طبق قرآن یکی از فاسدترین قوم‌ها بخاطر این کار لایق عذاب الهی شد، و تعیین مجازات برای این کار در دین به این معنی هست که این فساد محدود به همون قوم نیست.
اگه بشه بهش گفت بیماری، بیماری نفسانی هست، یعنی فساد.

(۲۷/مرداد/۹۲ ۱۴:۴۸)سجاد313 نوشته است:  ثانیا در سایر جانوران(اجزا طبیعت)دیده میشه.
من نمیدونم کدوم نوع جانور رو میگید.
اگر حشره هست، خب سیستم تولید مثلشون میتونه خیلی خیلی فرق کنه.
اگر هم چیزی شبیه‌تر به انسان هست، مثل چهارپایان، که باید گفت واقعاً که! مثل اینه که بگید چون بعضی چهارپایان گمراه میشن که با یه انسان عمل جنسی انجام بدن، پس این کار درسته!

(۲۷/مرداد/۹۲ ۱۴:۴۸)سجاد313 نوشته است:  یک دختر از شوهرش توقع مردانگی داره،اون نمی تونه این توقع رو برطرف کنه.

اون نمی خواد سایه باشه.

اون سایه می خواد.

نمی خواد حامی باشه.

حامی می خواد.
(۲۸/مرداد/۹۲ ۲۲:۵۵)سجاد313 نوشته است:  بحث من سر میلیون ها نیست،سر اقلیت هایی است که ذاتا تمایل به همجنس دارند.
خودتون که روی حرفهاتون فکر نمی‌کنید، لااقل درست بخونید، چون با خوندن انتهای قسمت 2 از ارسال قبلی‌ام باید میدونستید چه اشکال بزرگی در این حرف هست:
اگر این مرد حامی میخواد، اون یکی مردی که باهاش دوست میشه چی میخواد؟ اون هم حامی میخواد؟
لابد دختری که به همجنس گرایش داره هم میخواد حامی باشه! اون یکی دختر هم میخواد حامی باشه؟

پس این منطق "حامی خواستن" نمیتونه دلیل چنین رفتار قبیحی باشه.

حتی اگر بخوایم فرض کنیم این منطق "حامی خواستن" غلط نیست، باز هم پسری که حامی میخواد میتونه با دختری باشه که میخواد حامی باشه!

همچنین نمیتونید ادعا کنید که یه نفر بخاطر تغییرات هورمونی از رابطه‌ی جنسی با جنس مخالف لذت نمی‌بره(براساس قسمت 1 از ارسال قبلی‌ام). پس نمیتونید بگید چیزی غیر از افکار و تخیلات در این امر دخیل هست.

(۲۷/مرداد/۹۲ ۲۲:۵۶)سجاد313 نوشته است:  شما جای راحتی نشستین و چون همجنسگرا نیستین خیلی راحت این عمل رو تقبیح می کنید.

هیچ وقت به جای این افراد نیستین.

یه وقتایی ادم یه احساسی داره که دست خودش نیست.
من هیچ وقت جای این افراد نیستم، ولی حتی اگر بودم هم، به خودم شک می‌کردم، و نمیومدم این رو توجیه کنم! قبلاً یه بار توی دوست‌هام این مرض نفسانی و درمانش رو دیده‌ام، چون به خودش شک کرد، و از خدا خواست که کمکش کنه، و مشغولیتی برای خودش بوجود آورد که جای اون مشغولیت رو بگیره، و کم‌کم از شرّ تخیلات جنسی‌اش خلاص شد.

(۲۸/مرداد/۹۲ ۲۲:۵۵)سجاد313 نوشته است:  یکی گفت همجنسگرایی همان همجنس بازی است چون معادل انگلیسی اش یکی است.

خوب عزیزم،یک واژه ی انگلیسی گاهی چند معنی می دهد.

دلیل نمی شود چون هر دو یک معادل انگلیسی دارند پس هر دو یکی باشند.

آیا ساعت و تماشا کردن هم معنی اند؟؟؟

اگر بین فعل گراییدن و بازی کردن فرقی نیست،پس همجنسگرا و همجنس باز هم فرقی نیست.
!!!!!!!!!!!!
خودتون متوجه سفسطه‌ی آشکارتون نمی‌شید؟
واژه‌ی "Watch" چندتا معنی میده، ساعت و تماشا دو چیز متفاوتند. مثل واژه‌ی "شیر" که میتونه چندتا معنی بده.
ولی اگر یک "همجنس‌گرا" وجود داره که جدا از "همجنس‌باز" هست، انگلیسی‌ها بهش چی میگن؟
بلکه در روانشناسی، دقیقاً به همین "همجنس‌باز" میگن "همجنس‌گرا" دقیقاً با همون توصیفات.
اینکه «"همجنس‌گرا" جدا از "همجنس‌باز" هست» فقط یه تخیل و یه بازی با کلمات هست.

(۲۸/مرداد/۹۲ ۲۲:۵۵)سجاد313 نوشته است:  می دانید مشکل چیست؟؟؟

مشکل اینجاست که من چیزی را میبینم که شما نمیبینید.
مشکل اینجاست که شما فکر می‌کنید چیزی را می‌بینید که بقیه نمیتونن ببینن، و همین فکر، دلیلی میشه که فراتر از منطق به خودتون حق بدید.

(۲۸/مرداد/۹۲ ۲۲:۵۵)سجاد313 نوشته است:  اما فرض کنید که از به جا لواط زنا بود و ازدواج با دگر جنس حرام.

و شما دگر جنس بودید مثل الآن.

و فقط ازدواج با همجنستان حلال بود.

چه می کردید؟؟؟

آیا همین رفتار را داشتید؟؟؟
حلال و حرام خدا حق است. اگر حق این بود، باعث فساد نبود، و راه سعادت بود.
حالا که حق این نیست، و باعث فساد است، ما ازش گریزانیم، و دنبال راه حلال.

چیزهای دیگه‌ای هم نوشته بودم، که فعلاً باشه بعد از جواب.

(۲۷/مرداد/۹۲ ۱۴:۴۸)سجاد313 نوشته است:  مثلا حافظ می گوید
ادبیات غنایی باعث اشتباه عده‌ی زیادی شده. شما اول باید یه دونه تحلیل شعر عرفانی دیده باشید، تا حداقل با فضای صحبت شاعران آشنا بشید. من چند نمونه تحلیل شعر عرفانی دیده‌ام، و حداقل توی باغ اومده‌ام. چون توضیحاتش خیلی زیاده، إن‌شاءالله در ارسال بعدی در موردشون توضیح میدم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، mohammadhadi ، help me ، علمدار133 ، ilidin ، abbas133
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: اینک آخرالزمان: هم جنسبازی - درست پسند - ۲۹/مرداد/۹۲ ۱۵:۰۶

[-]