|
اینک آخرالزمان: هم جنسبازی
|
|
۱۴:۵۴, ۳۱/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۲ ۱۵:۰۲ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #114
|
|||
|
|||
نقل قول:اتفاقا این شماها هستید که جای خدا برای همه تصمیم میگیرید! با سلام . الان به نظر شما ما کسی رو مجبور کردیم که خدا پرست بشه ؟ مگه من در همین چند صفحه ی قبل نگفتم برید همه ادیان رو با کتاب هاشون مطالعه کنید ...مطمئنم یکیش رو انتخاب میکنید ! نکنه میخواین این حرفهای منو هم رد کنید ؟ ما غیر از اینکه بگیم همجنس بازی حرامه و عقوبت داره که اونم توی قران اومده چیزه دیگه ای گفتیم ؟البته در کنارش توبه هم داریم که خدا بدترین ادمهایی روی زمین رو میبخشه نمونه اش هم ساحرهایی هستن که به جنگ حضرت موسی(علیه السلام) اومدن و وقتی حق رو درک کردند خدا توبه شون رو پذیرفت ( همچین خدای مهربانی ما داریم) این شما هستید که اصرار دارید بگید نه همجنس بازی خوبه و دین هم یک مشت خزعبلاته که ادم های عقب افتاده قبولش دارن و از انسان قراره یک ربات بسازه ... اتفاقا مبحث مکانیک و عالم مکانیکی بحث هایی که اقای دکارت و اسپینوزا بهش دامن زدن که اونا هم جزو مقتداهای فکری شما محسوب میشن ... ما در دین چیزی به اسم عالم مکانیکی از حیث discipline نظامی و ریاضی وار نداریم بلکه نظم از منظر order چون شما زبان انگلیسی رو خیلی قبول دارید به این کلمات واستون مثال زدم که خودتون این واژه ها رو بسیار زیبا با همدیگه بسنجید . نقل قول: شما کل رو ول کردید چسبیدید به استثناهای کوچک؟! بله - دین ما به ما یاد میده که هر چیزی که حق هست رو قبول کنیم هر چند کوچیک باشه ! نمونه اش هم حضرت لوط(علیه السلام) که وقتی تمام قومش همجنس باز شدن با اونها مخالفت کرد ...نگفت لوط خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو بنده خودم به شخصه برای انتخاب مذهبی که دارم تورات و انجیل و تلمود و قران رو خوندم حتی پای حرف برادران سنی هم نشستم و با عقلم انتخابش کردم ...اینطوری نبوده که شناسنامه ای یه مذهبی به من تحمیل بشه ...بلاخره به قول شما خدا به انسان عقل داده که راه درست رو انتخاب کنه ! هر چند شما احادیث رو قبول ندارید ولی یکی از مقتداهای فکری ما امام صادق (علیه السلام) در کتاب غیبت نعمانی ص 32 :هر کس که به گفته ی مردم به این دین وارد شود و مردم او را وارد کرده باشند ( نه از روی تحقیق و بینش خود) همان مردم وی را از دین بیرون خواهند برد همچنانکه داخلش کردند --- و هر کس با برهان کتاب و سنت به این دین راه یافته کوهها از جای خود تکان خورند پیش از انکه او از موضع عقیدتی خود حرکت نماید (یعنی از جبال و کوهها در دین سخت تر است ). البته شما این چیزها رو قبول نداری ولی بد نیست کمی با عقاید ما هم اشنا بشی ![]() نقل قول:باز بهتون ایراد گرفته شد بحث غرب رو کشیدید وسط دقیقا همون چیزی که صفحه ی اول گفتم! تا جوابی ندارید سریع میگید غرب هم بده. بلاخره هر انسانی که به مبحثی ایراد وارد میکنه باید یه چیز بهتر رو قبول کنه ...این رو عقل ناقص من تشخیص میده ...مثلا در هر کشوری انقلاب میشه به جای حکومت نابود شده یه حکومت بهتر به عقیده مردم و نخبگانش میاد سر کار ... حالا اینکه ما هیچی رو قبول نکنیم و فقط همه چیز رو بکوبیم از کجای عقل میاد من نمیدونم ... به فرض من نظر شما رو قبول کنم یعنی : دین بد ... غرب بد ... شرق بد .... بلاخره چه چیزی خوب ؟ اینکه من انسان ازاد هستم و کسی حق نداره به من حکومت کنه ؟ میشه بفرمائید با این عقاید تا حالا شده یه کوره دهات رو از ظلم نجات داد یا نه ؟ چه برسه به مردم جهان ؟ من بازم میگم مردم غرب دین رو کنار زدن که به اصطلاح ازاد باشن ولی رفتن زیر یوغ سرمایه داری ! ولی مردم ما با دینشون حکومت تشکیل دادند این دقیقا همون چیزیه که غرب نفهمید...تازه در این کشور رهبر دینی میگه : سرعت رشد علم به هیچ قیمتی نباید متوقف بشه ! سرعت رشد علم هم که قربونش برم هر روز سریع تر از دیروز ! هوا فضا ...نظامی ... هسته ای ...نانو ...ژنتیک ! همین طور مردم ما دارن قله های علم رو فتح میکنن ...پس این نشون میده که دین مایه عقب افتادگیست جوکیه که فقط توی غرب مطرح شده ... تازه باز همون رهبر دینی میگه ما هنوز اسلامی نیستیم داریم به سمت اسلامی شدن میریم ! نقل قول:شما بهش میگی تقوا من بهش میگم انسانیت. من نمیگم قران میگه ! در ضمن انسانیت و تقوی اصلا با هم قابل سنجش نیستند ! چون در انسانیتی که عقیده ی شما تعریف میکنه همه مدل کثافت کاری که انسان انجام میده مجازه از جمله همجنس بازی ولی در عقیده ی من انسان در خسران و زیانه مگر موقعی که به حقی از طرف خدا اومده عمل کنه ! در این تاپیک 12 صفحه داریم بحث میکنیم که حرف شما که میگی همجنس بازی خوبه رو رد کنیم اونم با منابع خودتون ولی شما غیر از اینکه دست اویز جدید پیدا کنید چی کار کردید ؟ خلاصه اینکه وقتی عقیده ای رو قبول میکنید حداقل پای اون عقیده وایسید و بهش عمل کنید نه اینکه وقتی به ضررتون تموم میشه دست از اون عقیده بردارید این دقیقا تفاوت ما و شماست چون ما وقتی بهمون توهین هم بشه حتی خونمون رو بریزن از عقیده مون بر نمیگردیم نمونه اش هم این همه شهدایی که توی این 34 سال دادیم ...در هر صورت بنده و همفکرانم هیچ اجباری نداریم که شما از همجنس بازی و چیزهای دیگه بدت بیاد و انجام ندی...ولی موظفیم وقتی در دین ما شبهه ای ایجاد میکنید پاسخ گو باشیم . ان شالله که دست از این همه عقاید ضد دینی بردارید ...چون حقیر مجبورم بیام اینجا جواب بدم ... مثلا میتونید برید انجمن همجنس باز های اصفهان و تهران که ادرسش رو دادید همین حرفها رو بزنید کلی به شما اعتبار و تشکر میدن و ازتون تقدیر میکنن ولی خب اینجا کمی فضا فرق میکنه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اینک آخرالزمان: روابط جنسی حرام | میثاق | 11 | 6,225 |
۷/شهریور/۹۳ ۸:۵۶ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|
| اینک آخرالزمان:ترک امر به معروف و نهی از منکر | میثاق | 0 | 1,222 |
۲۱/مرداد/۹۳ ۹:۴۴ آخرین ارسال: میثاق |
|
| اینک آخرالزمان:رباخواری مجاز میشود | میثاق | 3 | 2,051 |
۱۸/مرداد/۹۳ ۱۲:۳۰ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| اینک آخرالزمان:شرابخواری | میثاق | 1 | 1,662 |
۱۴/مرداد/۹۳ ۱۵:۵۴ آخرین ارسال: zahra11 |
|
| اینک آخرالزمان: زمامداران ظالم | میثاق | 0 | 1,237 |
۷/مرداد/۹۳ ۲۰:۴۳ آخرین ارسال: میثاق |
|
| اینک آخرالزمان: خواندن علوم دین برای غیر دین | میثاق | 1 | 1,687 |
۳۱/تیر/۹۳ ۰:۱۳ آخرین ارسال: ADAM |
|
| --->>> اینک آخرالزمان: ارتداد <<<--- | میثاق | 1 | 1,800 |
۲۴/مرداد/۹۲ ۱۷:۳۲ آخرین ارسال: آیلار |
|

بنده خودم به شخصه برای انتخاب مذهبی که دارم تورات و انجیل و تلمود و قران رو خوندم حتی پای حرف برادران سنی هم نشستم و با عقلم انتخابش کردم ...اینطوری نبوده که شناسنامه ای یه مذهبی به من تحمیل بشه ...بلاخره به قول شما خدا به انسان عقل داده که راه درست رو انتخاب کنه ! هر چند شما احادیث رو قبول ندارید ولی یکی از مقتداهای فکری ما امام صادق (علیه السلام) در کتاب غیبت نعمانی ص 32 :