|
خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.)
|
|
۱۱:۵۲, ۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #512
|
|||
|
|||
|
دیروز اومدم وضع مردم در محورهای مقاومت رو مورد تحقیق قرار بدم(
![]() )به یکی از دوستان گفتم : اگه آمریکا حمله کنه به سوریه بعد سوریه هم متقابلا حمله کنه به آمریکا،اون وقت آمریکا زورش به سوریه نرسه اسرائیل هم با آمریکا دست به یکی بشه به طور دسته جمعی و خرکی حمله کنن به سوریه بعد سوریه هم متقابلا به صورت خرکی حمله کنه به آمریکا و اسرائیل اما زورش نرسه بهشون بعد برای همین ایران هم بیاد حمله کنه به اسرائیل برای کمک به سوریه تو میری جنگ؟؟؟هیچی دیگه الان دارم تو بیمارستان تحقیقاتم رو ادامه میدم،البته طرف قاطی بود وگرنه من سوالم رو خیلی واضح و ساده پرسیدم ...اصلا کلا ملت توی این محورهای مقاومت اعصاب معصاب ندارن،باید روی این هم تحقیق کرد ...حالا اونجا هوا چطوره؟!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,048 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,799 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 274,993 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,677 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 283,950 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,732 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

)به یکی از دوستان گفتم : اگه آمریکا حمله کنه به سوریه بعد سوریه هم متقابلا حمله کنه به آمریکا،اون وقت آمریکا زورش به سوریه نرسه اسرائیل هم با آمریکا دست به یکی بشه به طور دسته جمعی و خرکی حمله کنن به سوریه بعد سوریه هم متقابلا به صورت خرکی حمله کنه به آمریکا و اسرائیل اما زورش نرسه بهشون بعد برای همین ایران هم بیاد حمله کنه به اسرائیل برای کمک به سوریه تو میری جنگ؟؟؟
الان دارم تو بیمارستان تحقیقاتم رو ادامه میدم،البته طرف قاطی بود وگرنه من سوالم رو خیلی واضح و ساده پرسیدم
...اصلا کلا ملت توی این محورهای مقاومت اعصاب معصاب ندارن،باید روی این هم تحقیق کرد ...حالا اونجا هوا چطوره؟!