کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شبکه منتظران و راهبردهای انتظار
۱۹:۲۴, ۱۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #9

بنده با تک تک نظرات دوست عزیز (بیداری اندیشه) موافق هستم

مدرسه , حوزه و .. همه مشکل دارند ! ولی کناره گیری راه حل نیست باید علاوه بر این موارد خودمون هم عمل کنیم
وقتی یک نفر صاحب اولاد میشه بهترین راه اینه که از همون سالهای اولیه روی ذهن این بچه کار کنه تا اون رو آماده پذیرش حق بکنه - مدرسه کافی نیست - خصوصا با این معلمین و استادین سکولار و عملا بی سواد امروزی !

بعضی وقتها شما خودت رو هم بکشی طرف مقابل نمی فهمه ! می دونی چرا ؟
و جعلنا من بين أيديهم سدا ومن خلفهم سدا فأغشيناهم فهم لا يبصرون

این آیه توصیف دیگری از افراد لجوج و کافران است ، و ترسیم گویائی از عوامل نفوذناپذیری آنها ،
می فرماید : ما در پیش روی آنها سدی قرار دادیم و در پشت سرشان سدی ( و جعلنا من بین ایدیهم سدا و من خلفهم سدا ) .
آنها در میان این دو سد چنان محاصره شده اند که نه راه پیش دارند و نه راه بازگشت ! و در همین حال چشمان آنها را پوشاندیم لذا چیزی را نمی بینند ( فاغشیناهم فهم لا یبصرون ) . (منبع)

هر چند این دلیل نمیشه که کلا امر به معروف و نهی از منکر رو کنار گذاشت و باید همیشه به این امر کوشید اما اگه نتیچه ای نگرفتید بدونید که مشکل از همون چیزی است که در بالا گفته شد

آن حضرت(حسین ع) خطاب به حرام خواران از مال مردم و بيت المال در روز عاشورا سخناني را بر زبان مي آورد و در خطبه روز عاشورا با مردمي كه به جنگ او آمده بودند مي فرمايد: «فقد ملئت بطونكم من الحرام و طبع علي قلوبكم، ويلكم الا تنصتون، الا تسمعون؟ شكمهاي شما از مال حرام پر شده است و بر دلهاي شما مهر شقاوت خورده است، واي بر شما! آيا خاموش نمي شويد و گوش فرا نمي دهيد؟» (بحارالانوار، ج54، ص01) (منبع)

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد و آخر تابع له علی ذلک
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، علی 110 ، MAHDI59 ، سبز سفید قرمز ، aliakbar
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: شبکه منتظران و راهبردهای انتظار - The Arrival - ۱۶/آذر/۸۹ ۱۹:۲۴

پرش در بین بخشها:

بالا