کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود
۰:۴۴, ۱۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #58

سلام ببنید
من با کلیتش از این چهت که هدفدار هستند موافقم ولی این نشونه هایی که شما در آوردید .. به .. می تونه نشونه های هر شخصیت پلیدی باشه نه لوسیفر. لوسیفر می تونه ویژگی های متفاوت تری رو داشته باشه نه اینکه صرفا وسوسه کردن یک شخصیت دیگه یا مثلا یه شیطونی اون شخصیت رو توی فیلم شیطان کنه که این تحیلی که شما در مورد تد داشتید این رو می گه.
اینطوری باشه که همه ی ما لوسیفریم؟؟!؟
باید جنایاتی که این شخصیت شیطان مرتکب می شه کمی از حد معمول و شیطنت های سایر شخصیت ها بیشتر باشه شخصیت تد بیشتر یه خرس حسود می خوره تا لوسیفر ولی مثلا در فیلم وکیل مدافع شیطان لوسیفر عمیقا حضور پیدا کرده. البته در این نکته خاص من با اینکه این شخصیت خرس احتمال اینکه خود لوسی باشه رو بیشتر می دونم. اما می گم دلایلی که شما آوردید کافی نیست.
نکته ی دومی که به نظرم می رسه اینه که شما متاسفانه به این مهم توجه نمی کنید که شخصیت های توی فیلم فارغ از اینکه نماد چی هستند در فیلم چه روندی رو ایفا می کنند درست مثل آقای رائفی پور. اینکه مثلا یه شخصیت نماد شیطانه خب من می خوام بدونم که حالا فلان فیلم این ظیطان رو چطور معرفی کرده؟ خوب یا بد؟
به عنوان نمونه در کارتون پاندای کونگ فو کار که شما و آقای رائفی ماسونی دونستیدش و تایلانگ رو به عنوان لوسیفر انتخاب کردید و چیفو رو به عنوان خدا به سه نکته ی مهم توجه نکردید:
1. اگر در این کارتون چیفو نماد خدا عه پس اودبی(اون لاک پشته) نماد چیه؟ با توجه به اینگکه ادبی استاد چیفو هست.
2. بر فرض صحت این مورد که لوسیفر همون تایلانگه سوالم اینه که شما چرا دقت نمی کنید به این موضوع که تایلانگ در این کارتون منفی اعلام شده؟
3. یک کمپانی یا ماسونی هست یا نیست دیگه. سوالم اینه که برفرض صصحت اینکه این کارتون ضد ماسونیه ساخته های دیگه ی شرکت سازنده چرا اینقدر زیر سوال می ره؟
خود من با توجه به روند داستانی کونگ فو پاندا اون رو ضد شیطانی می دونم و در قسمت دوم این کارتون هم ما دیدیم که اون غازه که شخصیت منفی قسمت دوم بود علامتی رو داشت که خیلی شبیه به چشم جهان نماد بود که وقتی پو نزدیکش می شد یه حالت نورانی مثل ضربان قلب پیدا می کرد و پو چشمش رو می گرفت انگار نور چشمش رو می زنه.
در مورد کارتون مگا مایند سوال اینه که چطور شما به این نتیجه رسیدید که شخصیت مگامایند یا کله کدو شیطانه؟ با نوجه به چیزی که گفتید این شخصیت نه یتیمه!!! نه کسی اون رو بزرگ می کنه علیه اش شورش کنه. (یعنی یک فرد ثابت توی کارتون معرفی نمی شه.) و در ضمن این کارکتر ابتدا ظالمه و بعد دوست مردم می شه که این خودش تناقض داره با داستان ما. و وقتی شما یه کارکتر رو تعیین می کنی بقیه کارکتر ها هم نیاز به تحلیل دارن.
در مورد شخصیت بتمن شما خیلی تاکید دارید که قسمت های 1و 2 رو باید دیده باشیم تا متوجه صحبت شما بشیم. متاسفانه مثل اینکه شما کمیک بوک ها رو نخوندید چون تمام اثار سوپر قهرمانان نظیر بتمن مرد عنکبوتی شخصیت های اونجر آیرون من تور و کپتان آمریکا و... همه در فیلم نمی یان از اول توضیح داده بشن بلکه در کمیک ها معرفی شدن . و شما اگه کمیک ها رو خونده بودین می فهمیدید که کلا فرضیات و نقدتون در مورد بتمن زیر سواله1!!!!
و تحلیلتون در مورد یتمن رو هم من ندیدیم دلیل خاصی بیارید. فقط گفتید بتمن نماد مردم دوستی شیطانه و جوکر قسمت منفی شه. خب این نیاز به اثبات داره نمی شه که رو هوا یه حرفی زد و رفت.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، Justice Bringer
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود - ehsanagiyan - ۱۲/شهریور/۹۲ ۰:۴۴

[-]